Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

polubek napisał(a):
no to mnie ciotka kamilawa zaprosiła

Heloł :)

Cioteczki, musimy jak najszybciej malucha wyciągnąć ze schronu, on tam długo nie pożyje... Na ogólnych masakra... On się tam nie odnajdzie.

Posted

polubek napisał(a):
będę wiśnia jak jeszcze dorzucę jakieś banerki?

Dawaj ciotka, dawaj banerki, bo moje to takie cienkie jak barszcz :D

Dogo, nie wiem jak do kotów, nie ma jak sprawdzić chyba, bo w Azylu jak się nie mylę kotów ni ma.

Posted

no musi być ruch bo muszę mieć kogo potem molestować o fotki z nowych domków
ciotka gisellka coś już o tym wie a najlepiej isadorka polubek jest u niej wszędzie

Posted

Smutniaczek... ale jestem pewna, że niewiele mu trzeba, by poczuł się lepiej. normalny dom, normalny opiekun, jedzonko, spacery. Neron jest naprawdę pięknym psem :loveu: Gdyby tak pojawiły się nowe fotki ze spaceru. proszę o sesję fotograficzną dla chłopaka :)
Czy Neronek jest zapisany na zabieg kastracji? Jak reaguje na suczki? Jakiej jest wielkości (waga)? Piszcie, co o nim wiecie.

Posted

kameralna napisał(a):
Smutniaczek... ale jestem pewna, że niewiele mu trzeba, by poczuł się lepiej. normalny dom, normalny opiekun, jedzonko, spacery. Neron jest naprawdę pięknym psem :loveu: Gdyby tak pojawiły się nowe fotki ze spaceru. proszę o sesję fotograficzną dla chłopaka :)
Czy Neronek jest zapisany na zabieg kastracji? Jak reaguje na suczki? Jakiej jest wielkości (waga)? Piszcie, co o nim wiecie.

Neron jest na boksie ogolnym a stamtad nie sa wyprowadzane psiaki na spacery - poprostu po powrocie zaczynaja sie gryz. Ze suczkami grzecznie siedzi w boksie, na zdjeciu jest Dobra - ONka i jak widac wspolpracują na 5. Co do kastracji to w pierwszej kolejnosci sa suczki. Wagi nie okresle, ale jest szczuplutki, wielkosci ponad kolano. Jest zaszczeopiony, odrobaczony i bardzo wycofany. Wiec nie umiem o nim powiedziec.

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Neron jest na boksie ogolnym a stamtad nie sa wyprowadzane psiaki na spacery - poprostu po powrocie zaczynaja sie gryz. Ze suczkami grzecznie siedzi w boksie, na zdjeciu jest Dobra - ONka i jak widac wspolpracują na 5. Co do kastracji to w pierwszej kolejnosci sa suczki. Wagi nie okresle, ale jest szczuplutki, wielkosci ponad kolano. Jest zaszczeopiony, odrobaczony i bardzo wycofany. Wiec nie umiem o nim powiedziec.

Cholera :-( ! DT potrzebny. W normalnych warunkach Neronek wróci do formy.

Mogłabym zapewnić mu DT, gdyby został wykastrowany (mam suczkę). Daleko, bo w mazowieckim ale dom to dom (zwłaszcza, że z działeczką) :)