kamilawa Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 polubek napisał(a):no to mnie ciotka kamilawa zaprosiła Heloł :) Cioteczki, musimy jak najszybciej malucha wyciągnąć ze schronu, on tam długo nie pożyje... Na ogólnych masakra... On się tam nie odnajdzie. Quote
Onaa Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 A jak on do kotów ? Może by go wziął ten dt co się zgłosił po Ponkę z Dobrocina ? Quote
polubek Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 zaraz go wstawiam na nk będę wiśnia jak jeszcze dorzucę jakieś banerki? Quote
kamilawa Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 polubek napisał(a):będę wiśnia jak jeszcze dorzucę jakieś banerki? Dawaj ciotka, dawaj banerki, bo moje to takie cienkie jak barszcz :D Dogo, nie wiem jak do kotów, nie ma jak sprawdzić chyba, bo w Azylu jak się nie mylę kotów ni ma. Quote
polubek Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 jakie cienkie przecież są przepisowe w/g rozmiarów, i mnie się podobają Quote
kamilawa Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Twoje na pewno będą ładniejsze ;) Ale się cioteczka Gisellka zdziwi, że taki ruch u małego :) Quote
polubek Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 no musi być ruch bo muszę mieć kogo potem molestować o fotki z nowych domków ciotka gisellka coś już o tym wie a najlepiej isadorka polubek jest u niej wszędzie Quote
kamilawa Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [quote name='polubek']polubek jest u niej wszędzie Jeszcze nie widziałam wątku gdzie by Cię nie było :P Może jeszcze inne cioteczki przylecą. Quote
polubek Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 nawet już u rusałki od nikusia padło polubek a jeszcze mnie tam nie było :evil_lol: ja się chyba zastrzelę :flaming: :diabloti: Quote
polubek Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 neron mam cię http://nasza-klasa.pl/#profile/5248047/gallery/album/14/214 Quote
kameralna Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Smutniaczek... ale jestem pewna, że niewiele mu trzeba, by poczuł się lepiej. normalny dom, normalny opiekun, jedzonko, spacery. Neron jest naprawdę pięknym psem :loveu: Gdyby tak pojawiły się nowe fotki ze spaceru. proszę o sesję fotograficzną dla chłopaka :) Czy Neronek jest zapisany na zabieg kastracji? Jak reaguje na suczki? Jakiej jest wielkości (waga)? Piszcie, co o nim wiecie. Quote
kamilawa Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Piękne banerki, Grażynko, jak będziesz wstaw wszystkie w pierwszym poście. Quote
polubek Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 __Lara napisał(a):Zapisuję, potem poczytam. a zapisuj ciotka i ściągaj inne ciotki bo nas tu o dużo za mało Quote
polubek Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [quote name='__Lara']hoooooooooooooooooooooooopam Jest banerek? ano jest post 22 a w razie czego 39 Quote
fiorsteinbock Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 kameralna napisał(a):Smutniaczek... ale jestem pewna, że niewiele mu trzeba, by poczuł się lepiej. normalny dom, normalny opiekun, jedzonko, spacery. Neron jest naprawdę pięknym psem :loveu: Gdyby tak pojawiły się nowe fotki ze spaceru. proszę o sesję fotograficzną dla chłopaka :) Czy Neronek jest zapisany na zabieg kastracji? Jak reaguje na suczki? Jakiej jest wielkości (waga)? Piszcie, co o nim wiecie. Neron jest na boksie ogolnym a stamtad nie sa wyprowadzane psiaki na spacery - poprostu po powrocie zaczynaja sie gryz. Ze suczkami grzecznie siedzi w boksie, na zdjeciu jest Dobra - ONka i jak widac wspolpracują na 5. Co do kastracji to w pierwszej kolejnosci sa suczki. Wagi nie okresle, ale jest szczuplutki, wielkosci ponad kolano. Jest zaszczeopiony, odrobaczony i bardzo wycofany. Wiec nie umiem o nim powiedziec. Quote
fiorsteinbock Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Ciociu Polubek, a moge poprosic o banerki dla towarzyszy Nerona? plisss: http://www.dogomania.pl/threads/186052-Diva-i-Nemo-zupe%C5%82nie-inne-jednak%C5%BCe-oboje-samotni!-Szukamy-dom%C3%B3w! http://www.dogomania.pl/threads/186072-Azor-i-Tolek-przyjaciele-z-boksu.-Spe%C5%82nij-ich-marzenie-Podaruj-lepsze-%C5%BCycie-i-dom! Quote
polubek Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Ciociu Polubek, a moge poprosic o banerki dla towarzyszy Nerona? plisss: http://www.dogomania.pl/threads/186052-Diva-i-Nemo-zupe%C5%82nie-inne-jednak%C5%BCe-oboje-samotni!-Szukamy-dom%C3%B3w! http://www.dogomania.pl/threads/186072-Azor-i-Tolek-przyjaciele-z-boksu.-Spe%C5%82nij-ich-marzenie-Podaruj-lepsze-%C5%BCycie-i-dom! dałam propozycję na wątkach czekam na odp na każdym :diabloti: Quote
kameralna Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Neron jest na boksie ogolnym a stamtad nie sa wyprowadzane psiaki na spacery - poprostu po powrocie zaczynaja sie gryz. Ze suczkami grzecznie siedzi w boksie, na zdjeciu jest Dobra - ONka i jak widac wspolpracują na 5. Co do kastracji to w pierwszej kolejnosci sa suczki. Wagi nie okresle, ale jest szczuplutki, wielkosci ponad kolano. Jest zaszczeopiony, odrobaczony i bardzo wycofany. Wiec nie umiem o nim powiedziec. Cholera :-( ! DT potrzebny. W normalnych warunkach Neronek wróci do formy. Mogłabym zapewnić mu DT, gdyby został wykastrowany (mam suczkę). Daleko, bo w mazowieckim ale dom to dom (zwłaszcza, że z działeczką) :) Quote
kamilawa Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 cicho coś się u Ciebie zrobiło, hopaj. Ciotki, kastrujcie chłopaka i wysyłajcie do Kameralnej! ;) Quote
Recommended Posts