Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 984
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak wszystkim wiadomo onkarze na wystawie glownie..........biegaja:diabloti: .potem jeszcze biegaja.a jak juz pobiegaja to znowu biegaja:diabloti: :diabloti: :diabloti: :lol:
taki biegajacy narod onkarze som:roll: :evil_lol: .
biegaja na smyczy i bez smyczy,w stawkach,trojeczkach,pojedynczo-full wypas options:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

czasem stoimy

Posted

[quote name='agis']Aaaaale fotek... :lol:
Ta jest super :loveu: Piekne te psy.

Ale i tak najlepsze sa te z testow. Z podziwem patrze na te psy.

zdaje siÄ™ ze to potomkowie Bravosa steffen haus

Posted

ayshe napisał(a):
wszystkie onki sa piekne i na swoje z podziwem tez popatrzcie czasem.:cool3: :lol: .

Czasami patrze :razz: W koncu stara sie chlopak :diabloti:

Posted

KasiaR-ja mam pewne zastrzezenia do zampa ktorych wole nie ujawniac.;) .wolalabym w kazdym razie psy o lepszym wrodzonym poziomie popedow.ale piekne sa niezaprzeczalnie.:p .
agis-no wlasnie.i kochac i doceniac go trzeba.
a co do zdjec-jesli cos pokickalam to sorki i prosze o poprawki bo ja od francka dostalam zdjecia i filmy niepodpisane.a oko moze sie mylic.

Posted

ayshe napisał(a):
KasiaR-ja mam pewne zastrzezenia do zampa ktorych wole nie ujawniac.;) ..

do zampa czy Quantuma ...
dawaj przecież każdy ma prawo do swojego zdania ja chętnie poznam twoje na temat zampa czy też Quantuma

Posted

za zdjecie duze dzieki-chlopczyk mjest piekny ....szkoda tylko ze mnie troche rozczarowal chwytem na testach:-( .
kasiu-to sa informacje "podziemne"i nie uwazam za fair rozpowszechnianie ich publiczne.powiem tylko tyle-to sa piekne,prawidlowe psychiczne psy.ale do roboty bym psa po nich nie wziela.chyba ze lubilabym wyzwania.oczywiscie nie pisze tu o egzaminie ipo1 bo z tym problemu nie powinno byc wiekszego.jest pare psow w va i troszke wiecej w v ktore zdecydowanie sa lepsze.ale za to gorsze w innych rzeczach.i tylko tyle.zeby bylo bezstronnie to pisalam juz i pisze ze quenn mnie rozczarowal ,janos tez.pisze oczywiscie o jakosci pracy na rekawie.widzialam juz lepsza prace tych psow.
zamp nie wzbudza we mnie entuzjazmu z powodu niezdanych testow zdaje sie 2 lata temu.znam relacje pozoranta i szczerze mowiac pies ktory po cofnietym rekawie[zalozmy;) ] nma problemy to nie jest to pies ktorego chcialabym miec w papierach swojego psa.i tyle w sumie.

Posted

dobra.zdecydowalam sie i jestem juz po zaklepaniu krycia.
tylko mnie nie dobijajcie jak wam nie beda sie podobac:cool1: .aaaaaa.dobra.katje[ando altenberger land matka po yasko farbenspiel]i zaban fiemereck:p syn odina hirschel,inbred 5-4uran,4-5fedor,4,5-5 odin.

:roll: