Masza07 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Oddam w dobre ręce 6/8 miesięcznego szczeniaka- przybłędę z lasu. Jest u mnie już 3 tydzień i nie może za długo zostać ponieważ mam psa i kota. Suczka, kundelek, umaszczenie rude. Bardzo pogodna, uwielbia zabawę z patykiem i moim obecnym psem, a wołam do niej- Tori. :) Niestety bardzo się do niej przyzwyczaiłam i dla nas obu rozłąka będzie nie do zniesienia, ale trzeba jakoś to przeżyć. Proszę o kontakt, jeśli jest ktoś zainteresowany, a mam nadzieje, że kilka takich osób się znajdzie. :D Jbc, podaje gg: 3951701. Aha, jak ktoś będzie chciał, wyślę jej zdjęcia. Quote
zeberka4 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Dodaj zdjęcia,niestety moze być ciezko,domków brakuje nawet dla szczeniat Quote
ana666 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 a ogłaszałaś psiaka na innych portalach? na dogomanii wiekszosc osób ma psy i raczej ciezko tu bedzie znalezc dom dla suni Quote
Masza07 Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 No nie w sumie.. Chociaż moja koleżanka pisała o niej na forum szczurkowym. Ale kurde.. Nie mogę jej tak długo mieć, już miesiąc minął.. Ona nie może trafić do schroniska.. Taki pocieszny z niej piees.. :( Quote
ana666 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 to moge porobic ogłoszenia, poprosze tylko dane kontaktowe(mail, telefon) i jakbyś mogła jakis fajny tekst napisac... Quote
Recommended Posts