Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 771
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Cieszę się razem z Zivą z fajnego, pełnego zabaw spacerku:loveu:

Moja niunia boi się piłek, wszelkich piszczałek, warkoczy ze sznurków, na patyk reaguje jedynie i to i tak nie zawsze, wybredna i tyle:evil_lol:

Posted

dara9 napisał(a):
Cieszę się razem z Zivą z fajnego, pełnego zabaw spacerku:loveu:

Moja niunia boi się piłek, wszelkich piszczałek, warkoczy ze sznurków, na patyk reaguje jedynie i to i tak nie zawsze, wybredna i tyle:evil_lol:

Ziva tak uwielbia się bawić, że na ostatnim spacerze nie miałam jak zawiązać buta, bo małpiszon tak chciał się bawić ;)

Posted

dara9 napisał(a):
To cieszy jak piesek jest taki zabawowy :) mam nadzieję, że się nie powywalałaś za dużo z tą rozwiązaną sznurówką:lol:;)

Jakoś się udało ;)

Posted

dara9 napisał(a):
Cieszę się ;)

Zaglądam do Ziveńki i pozdrawiam ją i Ciebie Zdwrdwd :)

I baaaaardzo jestem Ci wdzięczna za to podrzucanie i pamiętanie o Zivolcu :)

Posted

karusiap napisał(a):
Ziva szalala dzis na spacerku.To bardzo kochana psinka.Wydaje mi sie Gabrysiu,ze przydaloby sie ja tylko ciut odchudzic;)

Dzięki wielkie za wyspacerkowanie Zivolca :*:*:*

A Pan Tomek już o odchudzaniu wie ;)

Posted

Ziva ma szansę na wspaniały domek, ale nie wiadomo kiedy by tam trafiła. U mojej rodziny w pobliskich (od hotelu) Dobczycach jest stara suka, która nie wiadomo ile jeszcze pociągnie - także schroniskowa, kochana sunieczka. Wielkością i ogólnym wyglądem nawet do Zivy podobna.
Po tamtej sunieczce zrobi się miejsce dla Zivolca :) I jeśli nie będzie sprawiać problemów z którymi nie będą w stanie sobie w żaden sposób poradzić, zostanie. Miałaby istny raj na ziemi - kilkadziesiąt arów ogrodzonego terenu całego dla niej, święty spokój, bo to w części Dobczyc gdzie malutka droga asfaltowa zawitała dopiero niedawno ;) Zawsze pełna micha i oczywiście mieszkanie w wielkim domu. A do tego nie nazywana byłaby Zivą czy psem - ona byłaby "córunią" :)

To taka awaria. Więc nadal usilnie szukamy wspaniałego domu, a jak nic nie znajdziemy to za jakiś czas (dłuższy lub krótszy) będzie dla niej miejsce w Dobczycach.

Posted

__Lara napisał(a):
Fajnie :) szkoda tylko tamtego pieska :(

No taka kolej rzeczy niestety - psinka jest już niemłoda, przeżyła swoje w schronisku co na pewno życia jej nie wydłużyło. Robi powoli miejsce dla innej bidy...