Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 771
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

agamika napisał(a):
ehh, Ziva ...

a z ogłoszen nikt o nią nie pyta ?
nawet głupio ?

Nikt, ni jedna, choćby głupia osoba, nie pytała się o nią. Zero odzewu... :(

Posted

Zastój jest bo taki okres - urlopy, wyjazdy. Ale jak ktoś naprawdę chcę psa to przygarnie. My np. adoptowaliśmy sunię 1,5 miesiąca temu:cool1:
Nie ma się co oszukiwać - bez ogłoszeń, bez pomocy, szanse na dom bardzo spadają, dlatego do góry Ziva!

Posted

Mam nowe zdjęcia Zivy i to tej w wersji... latającej :)

Odświeżę jej też ogłoszenia, powymieniam zdjęcia i będziemy z niecierpliwością czekać aż nowy dom w końcu się odezwie :)

Posted

ZIva jest niesamowicie żywiołową sunią, dla niej idealny byłby dom który lubi ruch.Jest skoczna, zwrotna lubi współpracę .

Dziś mnie wycałowała :) słoneczko kochane . Szkoda ze niema chętnych na adopcje :(

a tak wogóle to czy ktos wie jak Ziva do kotow ??

Posted

agamika napisał(a):

a tak wogóle to czy ktos wie jak Ziva do kotow ??

Niestety nie. Wiem, że do znanych jej małych zwierząt - królików, świnek i myszy, bo takie posiadam, jest super. Czasem sobie popatrzy, powącha i i na tym się jej zainteresowanie kończy.

Posted

Zivolec nadal szuka domu, ale to tylko kwestia czasu. Bo kto by nie chciał takiego fajowego psiaka? ;)

Na sobotnim spacerku podbiegł do niej psiaczek - eee... może 5 kg, samczyk. I obeszło się bez cienia agresji, a z dużą dozą zainteresowania z obu stron. Dzielna sunia!!