Jump to content
Dogomania

powódź - schroniska, przytuliska, dogomaniacy w potrzebie

Recommended Posts

Posted

Ajula
ja w kwestii pomocy dla Biafry, żeby było aktualnie

generator juz jest - znalazł sie cudowny sponsor :)

oprócz leków ludzkich
doszła za to lista leków zwierzecych
spis leków zwierzęcych najbardziej potrzebnych spis leków zwierzęcych str. 263 post 3 x # 2624

no i niezmiennie prioryetem pozostaje karma dla zwierzaków
a juz najbardziej potrzebujące są koni - kończą sie zapasy siana, a sianokosów tam w tym roku raczej nie będzie
Biafra ma pod opieką 22 konie - które jedzą tonę siena na tydzueń - 400 zł

można im tez zamawiac musli bez owsa w końskim zdrowiu zaznaczajac ze to dla Fundacji Żwierze nie jest rzeczą (współpracuja i wiedzą o kogo chodzi)
za 3 zł - jeden obiad dla konia
za 65 zł - 20 kg karmy
za 325 zł - 120 kg karmy

no i pieniądze, te są wszędzie w każdej ilości potrzebne

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
  • 5 months later...
Posted

Raciborskie schronisko, a dokładniej obóz zagłady znajduje się na wałach. Ewakuowali całą okolice (np. samochody ) z wyjątkiem schroniska!! Chciałam przedrzec się przez kordon policji i z okolic schronu zadzwonic do TVN-u ale mnie nie wpuścili na teren zalewowy bo obawiali się fali w każdej chwili. Całą noc modliłam się o oszczędzenie schroniska, a kierownik schronu modlił się o zalanie bo woda by je uśmierciła. Po czasie myślę, że taka śmierc lub inna co za różnica:placz:

Posted

kropeek napisał(a):
Raciborskie schronisko, a dokładniej obóz zagłady znajduje się na wałach. Ewakuowali całą okolice (np. samochody ) z wyjątkiem schroniska!! Chciałam przedrzec się przez kordon policji i z okolic schronu zadzwonic do TVN-u ale mnie nie wpuścili na teren zalewowy bo obawiali się fali w każdej chwili. Całą noc modliłam się o oszczędzenie schroniska, a kierownik schronu modlił się o zalanie bo woda by je uśmierciła. Po czasie myślę, że taka śmierc lub inna co za różnica:placz:

o jezu! :placz::placz::placz::placz::placz: