3 x Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Ajula ja w kwestii pomocy dla Biafry, żeby było aktualnie generator juz jest - znalazł sie cudowny sponsor :) oprócz leków ludzkich doszła za to lista leków zwierzecych spis leków zwierzęcych najbardziej potrzebnych spis leków zwierzęcych str. 263 post 3 x # 2624 no i niezmiennie prioryetem pozostaje karma dla zwierzaków a juz najbardziej potrzebujące są koni - kończą sie zapasy siana, a sianokosów tam w tym roku raczej nie będzie Biafra ma pod opieką 22 konie - które jedzą tonę siena na tydzueń - 400 zł można im tez zamawiac musli bez owsa w końskim zdrowiu zaznaczajac ze to dla Fundacji Żwierze nie jest rzeczą (współpracuja i wiedzą o kogo chodzi) za 3 zł - jeden obiad dla konia za 65 zł - 20 kg karmy za 325 zł - 120 kg karmy no i pieniądze, te są wszędzie w każdej ilości potrzebne Quote
kropeek Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Raciborskie schronisko, a dokładniej obóz zagłady znajduje się na wałach. Ewakuowali całą okolice (np. samochody ) z wyjątkiem schroniska!! Chciałam przedrzec się przez kordon policji i z okolic schronu zadzwonic do TVN-u ale mnie nie wpuścili na teren zalewowy bo obawiali się fali w każdej chwili. Całą noc modliłam się o oszczędzenie schroniska, a kierownik schronu modlił się o zalanie bo woda by je uśmierciła. Po czasie myślę, że taka śmierc lub inna co za różnica:placz: Quote
agaga21 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 kropeek napisał(a):Raciborskie schronisko, a dokładniej obóz zagłady znajduje się na wałach. Ewakuowali całą okolice (np. samochody ) z wyjątkiem schroniska!! Chciałam przedrzec się przez kordon policji i z okolic schronu zadzwonic do TVN-u ale mnie nie wpuścili na teren zalewowy bo obawiali się fali w każdej chwili. Całą noc modliłam się o oszczędzenie schroniska, a kierownik schronu modlił się o zalanie bo woda by je uśmierciła. Po czasie myślę, że taka śmierc lub inna co za różnica:placz: o jezu! :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts