Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiu, a ja bawię się w zrywanie plakacików z SM, rano, idąc do pracy wieszam, a po południu sprawdzam i rano znowu wieszam. Nie wiem dlaczego częściej zrywają Malinkę niż Amperka:cool3: ? Trochę nr telefonów oddarto, ale nie wiadomo kto i w jakim celu?

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Namawiałam dziś jakąś Panią, nawet wydałam opinię weterynaryjną o jej starutkim jamniku, że lepiej się poczuje jak zamieszka z taką lasencją, ale chyba nie uwierzyła:shake: !

• 2 weeks later...
Posted

LUDZIE LUDZIE, ogłaszam wszem i wobec, że Malina doczekała się wreszcie swojego domku!!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi:
I to jakiego. Jak to powiedziałajej Pani Malina będzie miała "welur na atłasie".
Wczoraj zawiozłam ją do Międzylesia, mieszka w domu z ogrodem, na spółkę dzieli go z jamnikiem bratanka tej Pani.
Pani całe życie miała znajdy.
Malinka na dzień dobry zrobiła siusiu na dywanie ale Pani starła kałuże i powiedziała że to ze stresu. Nie zrobiło to na Niej żadnego wrażenia bo mówiła , że miała przez 15 lat wyzlice, która zjadła jej cały dom więc raczej już nic jej nie zdziwi.:evil_lol:
Malinka spędziła noc z Pańcia w łóżeczku.
Myślę, że czeka ją tam szczęśliwe życie:multi: :multi: :multi:

Posted

Jak to dobrze, że Malinka nie musi się już tułać po świecie :multi:
Asiaf1 - gratulacje!!! Takich dobrych psich wróżek jak Ty powinno być na świecie zdecydowanie więcej! :D

Posted

Marka napisał(a):
Jak to dobrze, że Malinka nie musi się już tułać po świecie :multi:
Asiaf1 - gratulacje!!! Takich dobrych psich wróżek jak Ty powinno być na świecie zdecydowanie więcej! :D

Powiedziała ta co na swoim koncie nie ma cudów!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Ale bosko!!!! Asia, jak Ty to robisz, że tym wszystkim swoim podopiecznym znajdujesz takie fajne domy??? :lol:
Malinko, dużo szczęścia we własnym domku. To musi być już teraz to! :multi:
:laola: :laola:

Posted

Wczoraj dzwoniła do mnie Pani Maliny. Musiała ją zostawić na 4 godziny sama bo była u lekarza.
Jak wróciła to Malina cieszyła się tak jakby 100 lat jej nie widziała.
Chodzi za Panią krok w krok.
Pani nie może się jej nachwalić. Jest szczęśliwa, że Malinka z Nią zamieszkała.
Miód na moje serce!!!!!!!!!!!!!!

Posted

dzwoniłam dziś do Malinki i ma się świetnie.
Pani jest nią zachwycona. Mówi, że Malinka nie odstępuje jej na krok. Dostała piłeczki i kółko do ciągania, które przynosi w pyszczku i karze sobie je wyrywać. Jak dzwoniłam to właśnie siłowała się ze swoją Panią.
Jak Pani wychodzi z domu to Malina wskakuje na parapet i wyczekuje na swoją Pańcię (tak też robiły poprzednie psy Pani).
Mam zaproszenie na herbatkę więc pewnie w niedługm czasie wpadnę z wizytą.
Tak strasznie się cieszę, że znalzła taką Pańcie a Pańcia cieszy się, że Malinka osłodzi jej samotne życie.:loveu: