ania14p Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Asiu, a ja bawię się w zrywanie plakacików z SM, rano, idąc do pracy wieszam, a po południu sprawdzam i rano znowu wieszam. Nie wiem dlaczego częściej zrywają Malinkę niż Amperka:cool3: ? Trochę nr telefonów oddarto, ale nie wiadomo kto i w jakim celu? Quote
Ania-Sonia Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Ale Malina ma uśmiechnięty pychol! Cudna jest! :loveu: Quote
ania14p Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Namawiałam dziś jakąś Panią, nawet wydałam opinię weterynaryjną o jej starutkim jamniku, że lepiej się poczuje jak zamieszka z taką lasencją, ale chyba nie uwierzyła:shake: ! Quote
Ania-Sonia Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Malinka, pokaż się na górze wieczorową porą ;) Quote
Ania-Sonia Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Malinko, ale długo musisz czekać na swojego Człowieka :shake: :shake: :shake: Quote
Ania-Sonia Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Ojej, a cudna Malinka ciągle nie ma domku??? :shake: :shake: :shake: Quote
asiaf1 Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 LUDZIE LUDZIE, ogłaszam wszem i wobec, że Malina doczekała się wreszcie swojego domku!!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: I to jakiego. Jak to powiedziałajej Pani Malina będzie miała "welur na atłasie". Wczoraj zawiozłam ją do Międzylesia, mieszka w domu z ogrodem, na spółkę dzieli go z jamnikiem bratanka tej Pani. Pani całe życie miała znajdy. Malinka na dzień dobry zrobiła siusiu na dywanie ale Pani starła kałuże i powiedziała że to ze stresu. Nie zrobiło to na Niej żadnego wrażenia bo mówiła , że miała przez 15 lat wyzlice, która zjadła jej cały dom więc raczej już nic jej nie zdziwi.:evil_lol: Malinka spędziła noc z Pańcia w łóżeczku. Myślę, że czeka ją tam szczęśliwe życie:multi: :multi: :multi: Quote
Marka Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Jak to dobrze, że Malinka nie musi się już tułać po świecie :multi: Asiaf1 - gratulacje!!! Takich dobrych psich wróżek jak Ty powinno być na świecie zdecydowanie więcej! :D Quote
anouk92 Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 :multi: O rany jak się cieszę!!!!!!:multi: Malinka trzymam kciuki aby to był ten jedyny wymarzony domek!!!! Quote
asiaf1 Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 Marka napisał(a):Jak to dobrze, że Malinka nie musi się już tułać po świecie :multi: Asiaf1 - gratulacje!!! Takich dobrych psich wróżek jak Ty powinno być na świecie zdecydowanie więcej! :D Powiedziała ta co na swoim koncie nie ma cudów!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
ania14p Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Asiuf1, gratulacje dla Ciebie i Malinki, 1000 uścisków dla Nowej Pani Malinkowej. Jak cudnie, że i Malinka i Amperek już są u siebie!:laola: Quote
asiaf1 Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 na razie tylko jedno zdjęcie z nowego domu Quote
asiuniap Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 No! :kiss_2: :kiss_2: :kiss_2: :kiss_2: :kiss_2: :kiss_2: :kiss_2: :kiss_2: P.S. Asia. Nie chce mi się dziś jechać do Ciebie... taka pogoda... :oops: Quote
Ania-Sonia Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Ale bosko!!!! Asia, jak Ty to robisz, że tym wszystkim swoim podopiecznym znajdujesz takie fajne domy??? :lol: Malinko, dużo szczęścia we własnym domku. To musi być już teraz to! :multi: :laola: :laola: Quote
asiaf1 Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 Wczoraj dzwoniła do mnie Pani Maliny. Musiała ją zostawić na 4 godziny sama bo była u lekarza. Jak wróciła to Malina cieszyła się tak jakby 100 lat jej nie widziała. Chodzi za Panią krok w krok. Pani nie może się jej nachwalić. Jest szczęśliwa, że Malinka z Nią zamieszkała. Miód na moje serce!!!!!!!!!!!!!! Quote
anouk92 Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Jak miło czytać takie rzeczy!!!!:multi: Oby więcej takich adopcji. Quote
dreamer Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 :multi: super, że Malinka znalazła kochającą Panią! :multi: Quote
asiaf1 Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 dzwoniłam dziś do Malinki i ma się świetnie. Pani jest nią zachwycona. Mówi, że Malinka nie odstępuje jej na krok. Dostała piłeczki i kółko do ciągania, które przynosi w pyszczku i karze sobie je wyrywać. Jak dzwoniłam to właśnie siłowała się ze swoją Panią. Jak Pani wychodzi z domu to Malina wskakuje na parapet i wyczekuje na swoją Pańcię (tak też robiły poprzednie psy Pani). Mam zaproszenie na herbatkę więc pewnie w niedługm czasie wpadnę z wizytą. Tak strasznie się cieszę, że znalzła taką Pańcie a Pańcia cieszy się, że Malinka osłodzi jej samotne życie.:loveu: Quote
Ulka18 Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Asiaf, wpros sie koniecznie na herbate czy kawe i pstryknij zdjecia Malince. Takie szczesliwe zakonczenia powinny miec swoja dokumentacje zdjeciowa. Quote
Recommended Posts