PaulinaT Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Juppiiii!!!! :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
asiaf1 Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 Niestety Malina znów szuka domu.:shake: Szczegóły jutro Quote
asiaf1 Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 Pani pokochała Maline ale po tym jak w ostatnim czasie znacznie pogorszył się jej stan zdrowia (Pani) postanowiła, że Malina powinna mieć nowy dom. Była to dla Niej bardzo trudna decyzja ale powiedziała, że musi myśleć o suni. Proszę pomóżcie szukać jej domku! Quote
asiaf1 Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 Malina na allegro http://www.allegro.pl/item116080707_malina_biszkoptowe_cudo_czeka_na_nowy_dom.html Quote
deszczowa Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 sorry Asia, ale nie mogę się powstrzymać, zeby nie napisać:angryy: się stan zdrowia pogorszył tak nagle? hmmm...:shake: typowe dla pewnych typów ludzi :angryy: ale już dalej nie rozwijam szukamy nadal domku i to jest teraz najważniejsze:placz: Quote
asiaf1 Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 deszczowa napisał(a):sorry Asia, ale nie mogę się powstrzymać, zeby nie napisać:angryy: się stan zdrowia pogorszył tak nagle? hmmm...:shake: typowe dla pewnych typów ludzi :angryy: ale już dalej nie rozwijam szukamy nadal domku i to jest teraz najważniejsze:placz: To nie jest wykręt tej Pani. To jest leciwa osoba i nie chce się pozbyć Maliny bo tak jej wygodnie. Być może jej obawy są przesadzone ale nie chcę tego oceniać. Quote
deszczowa Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Asia, no ja rozumiem, ale po co ją brała? bardzo mi przykro, że pogorszył się jej stan zdrowia, biedna Malina ma pecha już dobrze, szukajmy jej po prostu domku...i tyle... Quote
asiaf1 Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 deszczowa napisał(a):Asia, no ja rozumiem, ale po co ją brała? bardzo mi przykro, że pogorszył się jej stan zdrowia, biedna Malina ma pecha już dobrze, szukajmy jej po prostu domku...i tyle... Ta Pani teraz wie,że była zbyt samolubna, że tak bardzo chciała mieć psa, że to serce wzięło górę nad rozumem... Ja też może zbyt łatwo podjęłam decyzję o tym, żeby zostawić tam sunię ale Malina od pierwszej chwili tam dobrze się czuła... Ona jest bardzo kontaktowym psem i kocha ludzi, mam nadzieję, że szybko przystosuje się do nowego domu. Quote
anouk92 Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Tak mi przykro że nie wyszło. Ja też najbardziej obawiałam sie tego że Pani ma juz swoje lata i może nie dać sobie rady. Malina szuka domu!!!!! Quote
Ania-Sonia Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Biedna Malinka :-( :-( :-( Nie nacieszyła się długo domkiem. Quote
Ania-Sonia Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 A do Malinki to nawet nikt nie chce tu zajrzeć :-( Quote
asiaf1 Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 A Malina jest taka kochana, dlaczego jej nikt nie chce:shake: :shake: :shake: Quote
asiaf1 Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 deszczowa napisał(a):a może Malinka do WOT-u? :oops::placz: to nie jest zły pomysł tylko ja w tą niedzielę nie dam rady :shake: bo muszę zająć się psiakami z józefowa a stary mnie zbiję jak wyjadę na całą niedzielę Quote
Kar0la Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Śliczna Malinko tyle już czekasz, gdzie ten twój wymarzony domek.... Quote
asiaf1 Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 Byłam w sobotę u Malinki. To jest niesamowita sunia, taka przylepa. Jak mnie zobaczyła to nie mogłam jej robić zdjęć bo nie chciała odejść na krok. dopiero po jakimś czasie się uspokoiła i można było ją sfotografować. Jest przekochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: Quote
Recommended Posts