Kar0la Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Wstawiłam ją do wątku, gdzie Pani z Warszawy szuka małej, wysterylizowanej suczki. Zobaczymy. Quote
deszczowa Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 wczoraj do wspaniałego domku pojechał Melonik :multi::multi::multi: Obecnie nazywa się Axel:p podróż zniósł wieszając się na szyi cioci deszczowej, nawet na przerwie na siusiu chciał tylko na rączki;) dziś już wiemy, że noc zniósł spokojnie i zaczyna się aklimatyzować:razz: powodzenia Axelku:loveu: Quote
asiaf1 Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 Wczoraj dostałam takiego maila od Marcina, obecnego właściela Axelka: Witam :) > Axel to poprostu cudo nie pies :) Ładnie chodzi na smyczy i strasznie się > "łasi" do nóg. Tylko strasznie boi się samochodów :P ale to powinno mu > minąć. Byłem znim już na spacerkach i ładnie zjadł i napił się strasznie > przepada za karmą z puszki taką kąserwą dla psów którą kupiłem wcześniej Quote
pixie Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 asiaf masz pelna skrzynke oproznij nie moge wyslac pw Quote
asiaf1 Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 [quote name='pixie']asiaf masz pelna skrzynke oproznij nie moge wyslac pw już się robi Quote
pixie Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 juz pisze od razu skoro jestes chetny na dwa szczeniaki dwoch chlopakow, niezbyt duzych moga byc onkowate, lub cos w tym rodzaju ale ni zadne kaukazy czy cos takiego rasowego czy sa takie maluchy... domek tj chyba gospodarz kolo PYR z oczu mu dobrze patrzy domek do sprawdzenia, chetny od juz! ma dwa psy z czego jeden ma 17 lat!!! te dwa sa w kojcu...zaprasza by zobaczyc co Ty ma to, czy dostalas smsa..bo ma dwa numery telfonu i nie wiem ktory dobry? Quote
Ania-Sonia Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Taka śliczna Malinka i nikt tu nawet do niej nie zagląda :shake: :-( :-( Quote
anouk92 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Asiu czy dzwoniłaś do tej Pani do której dałam Ci numer? Quote
asiaf1 Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 anouk92 napisał(a):Asiu czy dzwoniłaś do tej Pani do której dałam Ci numer? tak dzwoniłam, próbowałam do Ciebie zadzwonić bo mam naowe informacje ale wczoraj nie odbierałaś. Jestem w stałym kontakcie z tą Panią. Zobaczymy Quote
Kar0la Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Rozmuniem, że jest chętna na Malinę? No to trzymam kciuki. A na wszelki wypadek jaki Malina ma stosunek do dzieci i kotów? Quote
Ania-Sonia Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Boję się, że ta cisza nie oznacza dobrych wieści... :-( :shake: :shake: Quote
Mortycja Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 A w jakim mieście jest Malina?Wyglada na sypatyczną sunie!Biedna...:placz: Quote
Irkowa Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Malina ma nowy dom... wiecej napisze Asia mialam nie pisac , ale widze jak sie martwicie coz najwyzej Asia urwie mi głowe , albo ja jej ze Wam nie napisala :evil_lol: Quote
asiaf1 Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 Sunia została w domu u tej Pani. Nic nie pisałam bo nie wiedziałam czy tam zostanie. Na razie wszystko jest ok. Sunia chodzi za Panią krok w krok. Jest bardzo posłuszna i mądra. :loveu: Myślę, że już tam zostanie. Pani całe życie miała jamniki i bardzo kocha zwierzęta. Malinka mieszka w domu z ogrodem niedaleko mojej pracy. Myślę, że za kilka dni pojadę zrobic jej zdjęcia w nowym domku. Quote
Kar0la Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Super wieści. Baaaardzo się cieszę. Oby to był ten domek na zawsze.:multi::multi::multi: Quote
Ania-Sonia Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Hurrrra!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: Oby tak dalej! To czekamy na fotki! :lol: Quote
Recommended Posts