Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania-Sonia napisał(a):
Naprawdę jeszcze nikomu to cudo nie wpadło w oko? :shake:

No właśnie:shake:
Byłam wczoraj u Malinki w odwiedzinach. Kochana sunia, taka radosna i przylepiasta.:loveu:
Cycuszki po porodzie i karmieniu już się wciągnęły więc powoli myślimy o sterylce. Pewnie po tym długim weekendzie.
Szczeniorek chowa się dobrze i chyba po mamie odziedziczył taki sam słodki charakter. straszny z niego przytulak.:loveu:

Zdjątka wstawię wieczorem albo jutro.

Posted

Ania-Sonia napisał(a):
Ale Malinka jest śliczna! :loveu: To taki mini labradorek - biszkopcik :lol:
A synek do mamus to całkiem nie podobny ;)
Czy Pesteczka to też szczenię Malinki?

Synek i córeczka chyba podobni do tatusia, chociaż niestety ojciec pozostał nieznany:evil_lol:

Pestka to nie jest szczenię Malinki. Ona jest znaleziona przez kogoś z Psiego Anioła. Nie wiedziałam czy ma tu wątek więc umieściłam ją w moim.
Córka Maliny i druga sunia Zosia zostały zaadoptowane. Jedna zostałą u Pani a drug a wzięła córka tej Pani. Postarem się je w najbliższym czasie odwiedzić.

Posted

beka napisał(a):
Czy szczeniak od Malinki szuka jeszcze domu?

tak, Melon wciaz bezdomny choc pod czula opieka grazynki. Jest z niego straszna przylepa. Sama slodycz.
A do tego grazyna mowi, ze jest bardzo karnym pieskiem bo Malina daje mu popalic i jak zaczyna rozrabiac to zaraz od niejdostje w pupe:lol:

Posted

PaulinaT napisał(a):
Ooo jaka mama wzorowa co swoje szczeniaki wychowuje - z takiego szczeniaczka wyrośnie bardzo fajny łatwy do wyszkolenia pies!

swiete slowa:multi:
obydwoje sa cudowni:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

asiuniap napisał(a):
Asiu, one są na allegro? Przyznam się, że nie czytałam całego wątku :oops:

Asiu, są na allegro już drugi raz i nic.

Posted

Ania-Sonia napisał(a):
A u Malinki i jej maluszka nadal cisza? :shake: :-(

Miałam zapytanie o maluszka ale jak odpisałam na maila to już potem nie dostałam odpowiedzi:shake:

• 2 weeks later...