Ania-Sonia Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 [quote name='asiaf1'] Naprawdę jeszcze nikomu to cudo nie wpadło w oko? :shake: Quote
asiaf1 Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 Ania-Sonia napisał(a):Naprawdę jeszcze nikomu to cudo nie wpadło w oko? :shake: No właśnie:shake: Byłam wczoraj u Malinki w odwiedzinach. Kochana sunia, taka radosna i przylepiasta.:loveu: Cycuszki po porodzie i karmieniu już się wciągnęły więc powoli myślimy o sterylce. Pewnie po tym długim weekendzie. Szczeniorek chowa się dobrze i chyba po mamie odziedziczył taki sam słodki charakter. straszny z niego przytulak.:loveu: Zdjątka wstawię wieczorem albo jutro. Quote
Ania-Sonia Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Ale Malinka jest śliczna! :loveu: To taki mini labradorek - biszkopcik :lol: A synek do mamus to całkiem nie podobny ;) Czy Pesteczka to też szczenię Malinki? Quote
asiaf1 Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 Ania-Sonia napisał(a):Ale Malinka jest śliczna! :loveu: To taki mini labradorek - biszkopcik :lol: A synek do mamus to całkiem nie podobny ;) Czy Pesteczka to też szczenię Malinki? Synek i córeczka chyba podobni do tatusia, chociaż niestety ojciec pozostał nieznany:evil_lol: Pestka to nie jest szczenię Malinki. Ona jest znaleziona przez kogoś z Psiego Anioła. Nie wiedziałam czy ma tu wątek więc umieściłam ją w moim. Córka Maliny i druga sunia Zosia zostały zaadoptowane. Jedna zostałą u Pani a drug a wzięła córka tej Pani. Postarem się je w najbliższym czasie odwiedzić. Quote
asiaf1 Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 Malinka jest juz po sterylizacji. Na razie wszystko w porządku. Quote
asiaf1 Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 beka napisał(a):Czy szczeniak od Malinki szuka jeszcze domu? tak, Melon wciaz bezdomny choc pod czula opieka grazynki. Jest z niego straszna przylepa. Sama slodycz. A do tego grazyna mowi, ze jest bardzo karnym pieskiem bo Malina daje mu popalic i jak zaczyna rozrabiac to zaraz od niejdostje w pupe:lol: Quote
PaulinaT Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Ooo jaka mama wzorowa co swoje szczeniaki wychowuje - z takiego szczeniaczka wyrośnie bardzo fajny łatwy do wyszkolenia pies! Quote
asiaf1 Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 PaulinaT napisał(a):Ooo jaka mama wzorowa co swoje szczeniaki wychowuje - z takiego szczeniaczka wyrośnie bardzo fajny łatwy do wyszkolenia pies! swiete slowa:multi: obydwoje sa cudowni:loveu: :loveu: :loveu: Quote
asiuniap Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Asiu, one są na allegro? Przyznam się, że nie czytałam całego wątku :oops: Quote
asiaf1 Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 asiuniap napisał(a):Asiu, one są na allegro? Przyznam się, że nie czytałam całego wątku :oops: Asiu, są na allegro już drugi raz i nic. Quote
Ania-Sonia Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 A u Malinki i jej maluszka nadal cisza? :shake: :-( Quote
asiaf1 Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 Ania-Sonia napisał(a):A u Malinki i jej maluszka nadal cisza? :shake: :-( Miałam zapytanie o maluszka ale jak odpisałam na maila to już potem nie dostałam odpowiedzi:shake: Quote
asiaf1 Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 Malinko, zaniedbałam Cię przez te szczeniaki ale już jestem. Smigaj na górę Quote
asiuniap Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Weźmiemy się teraz ostro za Malinkę :mad: tj. za jej przyszły domek. Quote
asiaf1 Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 Kar0la napisał(a):Czy Malina jest wysterylizowana? Tak jest wysterylizowana Quote
asiaf1 Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 Kar0la napisał(a):No to super. Poczekamy zobaczymy ;) Może jakieś szczegóły na priva?:cool3: Quote
Recommended Posts