bumerang Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 Bez pomocy dogomaniakow chyba się nie obędzie?? Nas tak mało.... Quote
*Gajowa* Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 A pani nie mogłaby podjechać po Amonka te 60 km? Quote
Maliinkaa Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 ehhh Pani narazie sie nie odzywa...pewnie załatwia sprawy pogrezbowe.. zobaczymy.. nadal szukam domu dla Amona ale cisza cisza cisza... 60 km.. moze i by mogła podejchać do Katowic... Ale do Katowic musi być transport jakiś niestety.. ze Zgierza... ale narazie pani musi sie określić... jesli sie odezwie dam znac ale po ciuchu licze ze znajdzie sie ktoś kto bedzie mieszkał blizej... da Amonowi super dom.. i bede mogłą go odwiedzac.. zobaczymy.. ehhh Quote
Maliinkaa Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Oj Amonku Nikt Cię nie odwiedza... nikt Cię nie lubi.. tylko ja... Ehh... Quote
Brysio Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Witam znalazłam wątek na forum;) chętnie zrobię ogłoszenia, tylko będzie potrzebnych więcej zdjęc pieska, szczególnie jego pycholka z bliska. Takich całościowych też aby ludzie widzieli jak dokładnie wygląda;) Quote
Maliinkaa Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Ehh.. Wiecie co.. najgorsze jest to że Amon ma już sporo ogłoszeń... i nikt sie nie odzywa.. a przecież on jest taki cudowny... tylko kurcze nie akceptuje innych psów :( Podaj maila to wyśle filmy i zdj na maila Amon ma Allegro ma alegratke ma psiąMamę ma Cafe Animal ma szczytny cel i ma jeszcze pare ogłoszeń na innych portalach tylko nie wiem na jakich dokładnie (nazwy teraz mi wypadły z głowy) i cisza....:( Quote
bumerang Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 Okres wakacyjny nie bardzo sprzyja adopcji, teraz coraz wiecej piesków sie znajduje wyrzuconych niz przygarnianych, moze lepiej dla Amonka,że jest bezpieczny niż byłby adoptowany i porzucony w okrutny sposób! Zróbmy mu nowe ogłoszenia może któras z nas bedzie miała szcześliwą rękę! Quote
Maliinkaa Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Wyróżniłam mu allegro i znowu gratkę może to coś w końcu da... bo jest grobowa cisza...:( Quote
Maliinkaa Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Dziękuje za ogłoszenia za każde w imieniu Amona . Quote
Brysio Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 widzę, że Amon nie ma banerka. Jest na wątku ktoś, kto potrafi zrobic? jesli nie to może ściągnijmy kogoś Quote
Brysio Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 allegro.pl/show_item.php?item=1085533484 ale.gratka.pl/ogloszenie/5736677_amon_pies_w_typie_rasy_flat_coated.html lodz.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Amon-pies-w-typie-rasy-Flat-Coated-Retriver-W0QQAdIdZ212036955 www.morusek.pl/ogloszenie/23600/Amon---pies-w-typie-rasy-Flat-Coated-Retriver-/ www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,16866,Lw==.html www.nasipupile.pl/ogloszenia/zobacz/amon-pies-w-typie-rasy-flat-coated-retriver_5827.html www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/?id=10561 kupiepsa.pl/detail.php?siteid=60554 www.petworld.pl/ogloszenie/psy/amon-pies-w-typie-rasy-flat-coated-retriver/17125 http://www.e-zwierzak.pl/oddam/0,1,0,0,0,0/13091/ Quote
Maliinkaa Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Dziękuje :* Teraz Amon ma aż 3 allegro :) U mnie dwa jedno wyróżnione i niewyróznione i jedno zrobione przez Brysio :) I 3 gratki:) jedno moja drugie Asia trzecie Brysio.. :) Dziękuje bardzo za ogłoszenia w imieniu Amona... Narazie cisza.. zreszta od dość dawna cisza... Może z nim coś nie tak ze sie nim nie interesuje nikt..:( Quote
Brysio Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Dziewczyny a myślałyście o gazecie? świetnie idą psiaki z gazet. My w Gliwicachco tydzień dajemy jakiegoś psiaka do Dziennika Zachodniego, to gazeta na okręg śląski. Koszt około 100 zł w piątek bo w ten dzień najwięcej osób kupuje ale są efekty. Macie taką gazetę na swoje województwo? może warto by pozbierac kase? Quote
Maliinkaa Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Amona dałam do Gratki jest cały czas w drukowanej i z niej tez psy czesto znajduja domy.. Ale Amon jakoś nie może.. ani z neta ani z drukowanej gratki.. ani na żywo tez... Jedna pani sie nim zainteresowała.. ale śmierdziało od niej wódką wieć nie daliśmy.... Quote
Maliinkaa Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Amonek ma dom!!!! Dziś pojechał do poznania do młodego małżeństwa... Zgłosili się w z allegero wyróżnionego podziałało:) mieszkają w blokach :) bardzo im sie spodobał.. Nakupili :) mu zabawek teraz sa na pierwszym spacerze. Podróż ok :) mam do nich maila wiec fotki z nowego domu beda niedługo.:) ale sie ciezze bo fajni ludzie nie maja dzieci ale beda mieć nie maja innego psa.. Amon ich zauroczył:) hura hura hura hura hura nawet nie wiecie jak sie ciesze :) wkońcu !!! Mój amonek !!! Jak coś to ogłoszenia mozna zdjąć:) Quote
Maliinkaa Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Zamiast Amona prosiłabym o wystawienie na tych ogłoszeniach Heliosa - owczarka naszego długowłosego... Dałoby rade??? zaraz wysle jego opis.. a zdjęć chyba nie dam rady dodac to na maila wysle. Quote
Maliinkaa Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Allegro wyróznione i gratkę wyróżnioną bedzie miał.. Cafe animal i psią mamę też.. bo został mu spadek w ogłoszeniach po Amonku Chodzi mi o te inne co miał robione Amon :) TA PROŚBA do Brysio :) pOZDRAWIAM I DZIEKUJE Z GÓRY Quote
Brysio Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 dzis dostałam 2 zapytania w sprawie Amona. Jedna pani prosiła o filmy a druga jest zainteresowana adopcją. Poprosiłam aby zadzwoniła pod podany w ogłoszeniu numer. Quote
Maliinkaa Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 BRYSIO :) AMONEK MA JUZ DOMEK !! PRZECZYTAJ WYZEJ !!:) Zamiast Amona prosiłabym o wystawienie na tych ogłoszeniach Heliosa - owczarka naszego długowłosego... Dałoby rade??? zaraz wysle jego opis.. a zdjęć chyba nie dam rady dodac to na maila wysle. Allegro wyróznione i gratkę wyróżnioną bedzie miał.. Cafe animal i psią mamę też.. bo został mu spadek w ogłoszeniach po Amonku Chodzi mi o te inne co miał robione Amon TA PROŚBA do Brysio pOZDRAWIAM I DZIEKUJE Z GÓRY Quote
*Gajowa* Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Bardzo sie cieszę! Bądź już zawsze szczęśliwy Amonku ... Quote
Maliinkaa Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Gdy tylko bede miała jakieś wieści przekażę i zdjęcia oczywiście też. Asia prawdopodobnie odwiedzi amonka na spacerku w poznaniu :) Quote
Brysio Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 o kurcze przeoczyłam jakos;) to wspaniale !!!! ogłoszenia dla Heliosa zrobie na dniach;) Quote
Recommended Posts