nikusiovatamiłośniczka:) Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Postanowiłam wam dzisiaj pokazać psa mojej cioci :diabloti: Imię : Kruczek . Rasa : Kundel :roll: Wiek : 11 lat . Resztę się pytać z chęcią odpowiem :evil_lol: Ysz .. stare kundelisko ;) A to kilka fotek : xD Daj smakołyk :diabloti: Później prześlę więcej fotek. Quote
Dacote Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 To ja pierwsza. Fotek! Czemu mówisz że jest stary? Na Astrę cioci mówiono staruszka, jak miała już 17 lat ;) Quote
nikusiovatamiłośniczka:) Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='Tosa_Inu&Husky']To ja pierwsza. Fotek! Czemu mówisz że jest stary? Na Astrę cioci mówiono staruszka, jak miała już 17 lat ;)[/QUOTE] Wow ;oo Sporo lat niektóre psy mają :diabloti: Prześle zaraz więcej starych fotek .. nowe będą w wakacje :razz: Quote
nikusiovatamiłośniczka:) Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 Sorr że dopiero teraz ale czas ;/ ahh i jeszcze ten zawias . Łepetyna ^ ^ idę sobie. :diabloti: w budzie fochnięty bo kazano mi się czesać :cool3: Quote
Dacote Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Jakie śliczne fotki:loveu: Nie chcę się narzucać, ale mogłabym co zrobić banerki:razz: Quote
nikusiovatamiłośniczka:) Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 Tosa_Inu&Husky napisał(a):Jakie śliczne fotki:loveu: Nie chcę się narzucać, ale mogłabym co zrobić banerki:razz: Narzucać ? :crazyeye: Zrób robisz super bannerki :cool3: najlepiej zlinkowane z Niką i Kruczkiem tak jak mój bannerek. Quote
nikusiovatamiłośniczka:) Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 Talia napisał(a):Śliczny czarnuszek :loveu: Dzięki :saint1: Quote
Dacote Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 nikusiovatamiłośniczka:) napisał(a):Narzucać ? :crazyeye: Zrób robisz super bannerki :cool3: najlepiej zlinkowane z Niką i Kruczkiem tak jak mój bannerek. Będzie w weekend :cool3: Pozdrów psiaka :D Quote
Recommended Posts