Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wiem czy tym razem też uda nam się pojechać, dodatkowo dla Timo Silvera było to dość wyczerpujące, żeby tak długo chodzić- kwestia łapek....Niestety z ogłoszeń żadnego odzewu, a powoli zbliża się czas, kiedy nie będzie już mógł być u nas :( Dodatkowo biedak dostał znowu biegunki i musiały zostać odstawione jedne zastrzyki, więc musi troszkę dojść do siebie...

• Replies 213
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kizimizi masz PW .

Kupiłam dla Timo Arthrofos 90 tabletek za 32 zł . Czyli zostało 16 zł .

Trzeba go koniecznie jeszcze w gazecie pokazać ...

Posted

agniech_a napisał(a):
Nie wiem czy tym razem też uda nam się pojechać, dodatkowo dla Timo Silvera było to dość wyczerpujące, żeby tak długo chodzić- kwestia łapek....Niestety z ogłoszeń żadnego odzewu, a powoli zbliża się czas, kiedy nie będzie już mógł być u nas :( Dodatkowo biedak dostał znowu biegunki i musiały zostać odstawione jedne zastrzyki, więc musi troszkę dojść do siebie...

W tej sutuacji, to faktycznie nie ma co męczyć Timo. Trzymam mocno kciuki za zdrówko Timusia i buziaki przesyłam dla mamy:loveu:!!!

Patia napisał(a):
Kizimizi masz PW .

Kupiłam dla Timo Arthrofos 90 tabletek za 32 zł . Czyli zostało 16 zł .

Trzeba go koniecznie jeszcze w gazecie pokazać ...

W Gazecie Krakowskiej już był, zero odzewu. KTOZ będzie jego ogłoszenie puszczał do Dziennika.
Masz jeszcze jakiś pomysł?

Posted

Jest lepiej, a nawet całkiem dobrze, chociaż dalej jest na leku przeciwbiegunkowym, musiał być też na przymusowej diecie. Wygłądało to mocno nieciekawie, ale sytuacja opanowana! Widzę, że do Ciebie też zerowy odzew... :( Niedobrze...jeśli tak zostanie, to powoli trzeba będzie myśleć o innym domu tymczasowym, żeby nie musiał wracać do schroniska...

Posted

Kilka zdjęć Timo Silvera:)

z koleżanką Galą

i z kolegą Szkotem- izolowanie ich było niepotrzebne, dobrze się dogadują, pewnie dlatego, że Timo taki ugodowy :)

i cała trójeczka ;)

Posted

Chciałabym zapytać osoby już doświadczone czy branie psiaka lub kota na 2 tygodnie na DT ma sens??? (cały ten czas poświęcony byłby dla zwierzaka)

Posted

Ale śliczne zdjęcia !

Wpłynęły znów pieniążki z bazarków 12 i 20 zł . Stan kasy obecnie -48 zł . Agniecha trzeba coś kupić ?

Allegro dalej jest aktualne ? Jesli nie zrobię .

Posted

Dziękuję, narazie nie ma żadnych zapotrzebowań, chyba, że pomyślimy o zabezpieczeniu karmy, nie muszą być wielkie ilości, ale to taki luźny pomysł na chwilę obecną ;)
Niestety Timo musiał wrócić do leków przeciw biegunce, miał raz, ale akurat wtedy jak nie dostawał żadnych leków, więc powód musi być inny, postaramy się chyba jak się najszybciej da iść z nim do weterynarza...
Allegro widzę, że już zakończone.

Posted

paoiii napisał(a):
Chciałabym zapytać osoby już doświadczone czy branie psiaka lub kota na 2 tygodnie na DT ma sens??? (cały ten czas poświęcony byłby dla zwierzaka)

2 tyg a potem co?

Posted

Ulaa napisał(a):
2 tyg a potem co?

No własnie nie bardzo wiem dlatego też tu pisze :) Pomyślałam sobie ze skoro bede miec mam nadzieje 2 tyg wolnego i dom bez zwierzaka mogłabym wziąsc nie wiem szczeniaka potrzebującego przyzwyczajenia do ludzi czy suczke po sterylce...

Posted

Patrycja, to byłaby możliwość zakupu karmy z tych pieniędzy, które zostały? Przy takim dużym psie to wszelkie zapasy dość szybko schodzą...

Timo zdarza się jeszcze biegunka, więc na wszelki wypadek dostaje jeszcze czasem po 1 tabletce. Z łapkami po zastrzykach wydaje mi się, że było troszkę lepiej, ale chyba nie na długo...

I na deser, Timo w kwiatuszkach c.d. ;) mimo wielu ogłoszeń, porozsyłanych wszędzie, nie ma na niego żadnego chętnego, a za ok. 2 tyg. wyjeżdżamy i nie może zostać...

Posted

Przepraszam , ze dopiero teraz piszę ale nie było mnie chwilę . Zapłaciłam w lecznicy 180 zł za dotychczasowe leczenie Timo , rachunek wstawię jutro więc rachunek Timo wynosi w tej chwili , po podliczeniu bazarków - 112 ( minus 112 zł ) . Musiałam juz zapłacić , bo aż mi było głupio , to i tak jest mało za wszystko co miał robione. Także w tej chwili nie mam pieniążków na karmę ale sprónuję cośwykombinować. Mało mam tak czasu , ze bazarków nie ma kiedy wystawiać :(

Posted

Ok, jasne, rozumiem, sama zrobiłabym bazarek, ale jestem teraz przed obroną i prawie na nic czasu nie ma...:(
I tak najgorsze, że brak domu dla Timo, a zostać może jeszcze około tygodnia...

Posted

Przykro mi bardzo, ale w poniedziałek już wyjeżdżamy i Timo nie może zostać:( Nikt się po niego nie zgłosił...no właśnie- tyle ogłoszeń i nic...Będzie musiał wrócić do schroniska:( Rozgłaszałyśmy go wszędzie, gdzie można było...Niestety po naszym powrocie nie damy rady wziąć go z powrotem...Smutna sprawa, ale niestety, mimo chęci...