__Lara Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Allegro wspólne utopców: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1049095455 Quote
ewatonieja Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 banerek mozna po prostu wkleić sobie w podpis czyli podświetlasz go wciskasz praw przycisk na myszy kopiuj i wklej :)) Quote
__Lara Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Dodam jeszcze te piękne zdjęcia pieska do allegro. Quote
agniech_a Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 Super! Bardzo Wam dziękuję :) Można mieć małą prośbę?:) Żeby zmienić imię Silverowi na Timo na allegro?:) odejdziemy od schroniskowego, nowe imię- nowy dom (mam nadzieję;)) Quote
irenaka Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 __Lara napisał(a):Dodam jeszcze te piękne zdjęcia pieska do allegro. Jest szansa, że zrobisz oddzielne allegro dla Timo? Zapłacę za nie, tylko nie wiem czy czasem dysponujesz a to bardzo pilna adopcja. Quote
__Lara Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 irenaka napisał(a):Jest szansa, że zrobisz oddzielne allegro dla Timo? Zapłacę za nie, tylko nie wiem czy czasem dysponujesz a to bardzo pilna adopcja. Tak, mogę zrobić mu osobne allegro. A za ile? Quote
irenaka Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 __Lara napisał(a):Tak, mogę zrobić mu osobne allegro. A za ile? Pojęcia nie mam:oops:, wyróżnione na 100%, o reszcie decyduj sama bo mnie zawsze ktoś pomaga w takich decyzjach. Pięknie z góry dziękuję!!!:-) Quote
__Lara Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 irenaka napisał(a):Pojęcia nie mam:oops:, wyróżnione na 100%, o reszcie decyduj sama bo mnie zawsze ktoś pomaga w takich decyzjach. Pięknie z góry dziękuję!!!:-) To tak, wyróżnione jest za 12zł, a pogrubienie 2zł podświetlenie 6zł, to zdecyduj cioteczko :) Quote
__Lara Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Allegro Timo: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1051851041 Jeszcze nie wyróżnione (czekam na decyzję :) ). Quote
agniech_a Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 Timo został dziś wzięty do schroniskowego weterynarza, którego jednak wtedy nie było, ale udało się dowiedzieć kilku rzeczy o piesku. Został oddany do schroniska 15.10.2009r., nie jest tak stary, bo ma 8 lat, jest wykastrowany- tak jak już pisałam, ma szczepienia, jedyne leki jakie brał to na reumatyzm, ale te mogą być odłożone na jakiś czas i tu nic się dzieje. Biedak został omyłkowo wzięty z powrotem do boksów, bo pani myślała, że już go oddajemy, ale tak nie jest, Timo wrócił do Wieliczki i dalej czekamy na stały dom:) Był dziś myty, czesany, jak zawsze zachowywał się bardzo spokojnie. Dodatkowo, jazda z nim samochodem to prawdziwa przyjemność, leży sobie cichutko, prawdziwy anioł, więc do zalet można dopisać i to, że bardzo nadaje się do wspólnego podróżowania;) Rzadko trafia się na takie psy. Za aukcję na allegro bardzo z Timo dziękujemy! Quote
irenaka Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 __Lara napisał(a):To tak, wyróżnione jest za 12zł, a pogrubienie 2zł podświetlenie 6zł, to zdecyduj cioteczko :) Wszystko!!! Dziękuję!!!!! EdiT; Czy mogę zaproponować lekką zmianę tytułu? Timo uratowany z POWODZI, nie pozwól aby wrócił do schroniska!!!!! Quote
irenaka Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 agniech_a napisał(a):Timo został dziś wzięty do schroniskowego weterynarza, którego jednak wtedy nie było, ale udało się dowiedzieć kilku rzeczy o piesku. Został oddany do schroniska 15.10.2009r., nie jest tak stary, bo ma 8 lat, jest wykastrowany- tak jak już pisałam, ma szczepienia, jedyne leki jakie brał to na reumatyzm, ale te mogą być odłożone na jakiś czas i tu nic się dzieje. Biedak został omyłkowo wzięty z powrotem do boksów, bo pani myślała, że już go oddajemy, ale tak nie jest, Timo wrócił do Wieliczki i dalej czekamy na stały dom:) Był dziś myty, czesany, jak zawsze zachowywał się bardzo spokojnie. Dodatkowo, jazda z nim samochodem to prawdziwa przyjemność, leży sobie cichutko, prawdziwy anioł, więc do zalet można dopisać i to, że bardzo nadaje się do wspólnego podróżowania;) Rzadko trafia się na takie psy. Za aukcję na allegro bardzo z Timo dziękujemy! A dzwoniłaś do Patrycji? Quote
__Lara Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='irenaka']Wszystko!!! Dziękuję!!!!! EdiT; Czy mogę zaproponować lekką zmianę tytułu? Timo uratowany z POWODZI, nie pozwól aby wrócił do schroniska!!!!![/QUOTE] Nie ma sprawy irenaka, już zmieniam! Tobie mam podesłać nr konta? Quote
irenaka Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='__Lara']Nie ma sprawy irenaka, już zmieniam! Tobie mam podesłać nr konta?[/QUOTE] Konto do mnie na pw i jeszcze raz serdecznie Ci dziękuję:loveu:. Quote
agniech_a Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='irenaka']A dzwoniłaś do Patrycji?[/QUOTE] Wysyłałam sms, że zabieramy Timo do schroniska. Jak już pisałam, nie było go, więc albo jeszcze pojedziemy na Rybną albo pójdziemy z nim do innego. Quote
irenaka Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='agniech_a']Wysyłałam sms, że zabieramy Timo do schroniska. Jak już pisałam, nie było go, więc albo jeszcze pojedziemy na Rybną albo pójdziemy z nim do innego.[/QUOTE] Koniecznie w takim razie zadzwoń do Patrycji, bo może Ona myśli, że psa oddałaś do schroniska? Patrycja Ci pomoże, odezwij się do niej jeszcze raz. Może zadzwoń zamiast wysyłać SMS. Mizianko dla Timo:loveu: Quote
__Lara Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='irenaka']Konto do mnie na pw i jeszcze raz serdecznie Ci dziękuję:loveu:. Już kochana Ci podeślę, jeszcze z tego wszystkiego tytułu nie zmieniłam, przepraszam:oops: Cioteczki z Krakowa i okolic, nie wiecie kto byłby w stanie pójść/ pojechać na wizytę do Kaliny Wielkiej? 50km od Krakowa. Quote
agniech_a Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='irenaka']Koniecznie w takim razie zadzwoń do Patrycji, bo może Ona myśli, że psa oddałaś do schroniska? Patrycja Ci pomoże, odezwij się do niej jeszcze raz. Może zadzwoń zamiast wysyłać SMS. Mizianko dla Timo:loveu:[/QUOTE] Tzn. ogólnie dzwoniłam do Patrycji i była u mnie w pt., miałyśmy się jedynie umawiać w sprawie ewentualnego pójścia do weterynarza tu do Wieliczki, ale nie dzwoniła, a miałam możliwość podjechania do schroniska, więc napisałam jej, że już tam się wszystkiego dowiemy od weterynarza. Nie sądzę, żeby pomyślała, że go oddajemy, tym bardziej, że już potem się ze mną nie kontaktowała. Jeśli nie damy rady sami z nim podjechać na Rybną to zadzwonię do Patrycji i poproszę o pomoc w sprawie tutejszego weterynarza. Na razie wolałabym się nie umawiać, bo ciężko mi powiedzieć jak będę z czasem dzisiaj i w najbliższych dniach. Na pewno postaram się wszystko pozałatwiać. Quote
__Lara Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 irenako, zmieniłam na krótszą wersję tytułu, bo tamta się nie mieściła: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1051851041 Quote
agniech_a Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Timo był u weterynarza. Rozmawiałam z Patrycją i udało się załatwić szybko wizytę. Miał pobraną krew, dziś będą wyniki i jakieś ewentualne leczenie jest narazie uzależnione od tych badań. Quote
Patia Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Trzeba porządnie zdiagnozować psiaka , tu bazarki na diagnozowanie i leczenie , trzeba wyleczyć biegunkę , uszy i zacząć coś podawać na te nóżki , żeby nie było gorzej . http://www.dogomania.pl/threads/186285-Frisbee-RC-super-!!-Tylko-6-zł-dla-staruszka-z-ewakuacji-do-15-VI?p=14740124#post14740124 http://www.dogomania.pl/threads/186286-Symulator-pRawo-jazdy-na-staruszka-z-ewakuacji-do-15-VI?p=14740202#post14740202 http://www.dogomania.pl/threads/186287-Nowy-śliczny-plecak-Royal-Canin-na-staruszka-z-ewakuacji-do-15-VI?p=14740211#post14740211 http://www.dogomania.pl/threads/186288-śliczne-miseczki-Royal-Canin-na-staruszka-z-ewakuacji-do-15-VI?p=14740260#post14740260 Czy on ma allegro ? Plakat trzeba zrobić , Agniecha potrafisz ? ślepa jestem , teraz widzę , że ma allegro . Agniecha a co mówili o ogonku ? Co to za rany ? Trzeba coś z tym robić ? Quote
irenaka Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Pati, masz zapchaną skrzynkę. Dasz radę oczyścić? Quote
agniech_a Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 O ranach niewiele było, został oglądnięty, ale żadnych wskazań nie mam. Rozmawiałam dziś z wolontariuszką, która zajmowała się Timo w schronisku, nawet mówiła mi, że możliwe, że piesek jest tam dłużej niż od końca zeszłego roku. Najpierw był w boksach ogólnych, potem został przeniesiony, wiem, że te rany robił sobie sam, nawet był na to dość długo leczony, dostawał antybiotyk, więc jeszcze raz będę się musiała dopytać, czy jednak czegoś nie musi brać. Możliwe, że on sobie robi te rany (czy robił, bo nie zauważyłam, żeby się dalej gryzł) i nie czuje, że go to boli, przez to zmniejszone czucie w łapach i ogonie. Jeśli uda mi się czegoś dowiedzieć, jeśli uda mi się w ogóle dodzwonić do schroniska to napisze, czego się dowiedziałam. Quote
Recommended Posts