hop! Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Na allegro Patynki pojawił się obserwator - czy mam zmienić tytuł aukcji i zakończyć ją wcześniej? A może zostawić tak, jak jest - gdyby ktoś sensowny się zgłosił, to można zaproponować inną bidę. Są nowe wieści z domu Patynki - Sary? Quote
salibinka Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 Myślę, że spokojnie można zdjąć ogłoszenia :). Allegro może jak najbardziej zostać, gdyby ktoś dzwonił, tylko potrzebowałabym patynkowatego "zamiennika" ;), żebym miała co proponować. Patysia ma się dobrze :). Jest już pewniejsza siebie. Zaczęła spać w swoim specyficznym stylu - czyli jak kamień - to znaczy, że czuje się bezpiecznie (na początku była bardzo czujna). Jest merdanko ogonem, przyjazne stosunki z kotami (wbrew przedadopcyjnym obawom jakoś mieszczą się wszyscy w łóżku ;)), prosta droga do kuchni. Oczywiście łóżkowe wylizywanko też Patysia uskutecznia. Mam serdeczne zaproszenie na kawę, ale z tym, z wiadomych względów, się wstrzymam. (Na marginesie) państwo (z racji związków z profesją) wprowadzili zmiany terminów i używają ich z pełną atencją - Patysia miała we mnie "mamusię zastępczą" i i nie była w DT a w PRZ "profesjonalnej rodzinie zastepczej" :eviltong: Quote
kinga Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='salibinka'] i i nie była w DT a w PRZ "profesjonalnej rodzinie zastepczej" :eviltong:[/QUOTE] salibinko - to brzmi dumnie. z całym szacunkiem gratuluję awansu. Quote
salibinka Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 No tak, tak, PRZ brzmi PRZedumnie ;). Jest jeszcze opcja NRZ - "naturalna", ale ponoć, tak na oko, nie wyglądałam na spokrewnioną z Patynką, więc to termin na przyszłość, na wypadek np. buldożka francuskiego:evil_lol:. Quote
Ulaa Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 GRA-TU-LA-CJE :D innej sytuacji nie skomentuję, nie mieści się w głowie. Quote
salibinka Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 [QUOTE=Ulaa; innej sytuacji nie skomentuję, nie mieści się w głowie. Ulaa, to trzeba komentować - wszędzie, gdzie się da :( Quote
Ellig Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='wojtuś']Aniu :loveu::loveu::loveu: Cieszę się że znalazłaś Patynce domek:)[/QUOTE] Wspaniale!!!!!!!!!!!!!Bardzo sie ciesze:loveu::loveu: Quote
hop! Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='salibinka']Myślę, że spokojnie można zdjąć ogłoszenia :). Allegro może jak najbardziej zostać, gdyby ktoś dzwonił, tylko potrzebowałabym patynkowatego "zamiennika" ;), żebym miała co proponować. Patysia ma się dobrze :). Jest już pewniejsza siebie. Zaczęła spać w swoim specyficznym stylu - czyli jak kamień - to znaczy, że czuje się bezpiecznie (na początku była bardzo czujna). Jest merdanko ogonem, przyjazne stosunki z kotami (wbrew przedadopcyjnym obawom jakoś mieszczą się wszyscy w łóżku ;)), prosta droga do kuchni. Oczywiście łóżkowe wylizywanko też Patysia uskutecznia. Mam serdeczne zaproszenie na kawę, ale z tym, z wiadomych względów, się wstrzymam. (Na marginesie) państwo (z racji związków z profesją) wprowadzili zmiany terminów i używają ich z pełną atencją - Patysia miała we mnie "mamusię zastępczą" i i nie była w DT a w PRZ "profesjonalnej rodzinie zastepczej" :eviltong:[/QUOTE] Wspaniałe wiadomości. :lol: Quote
Florentynka Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Gratulujemy Patynce znalezienia domu! A jednak się kruszynce udało - i to jak! Salibinko - jak Ty jesteś PRZ to nowa rodzina Patynki jest co? DRA - docelowa rodzina adopcyjna? Quote
salibinka Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 [quote name='Florentynka']Gratulujemy Patynce znalezienia domu! A jednak się kruszynce udało - i to jak! Salibinko - jak Ty jesteś PRZ to nowa rodzina Patynki jest co? DRA - docelowa rodzina adopcyjna?[/QUOTE] Nowa rodzina Patysi jest KKKKKKKKRP czyli KonkretnaKompletnaKlarownaKompetentnaKuchenno-KolanowaKapitalnaKrakowska Rodzina Patysi ;) ;). Quote
wojtuś Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='Ellig']Wspaniale!!!!!!!!!!!!!Bardzo sie ciesze:loveu::loveu:[/QUOTE] Cieszymy się :) Samych już tylko pięknych, psich przeżyć dla Patynki życzę:) [quote name='salibinka']Nowa rodzina Patysi jest KKKKKKKKRP czyli KonkretnaKompletnaKlarownaKompetentnaKuchenno-KolanowaKapitalnaKrakowska Rodzina Patysi ;) ;).[/QUOTE] O mój Panie ;););) - ale... wspaniała Rodzinka Patynki :):):) Quote
salibinka Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 blonditipsy napisał(a):Znajomy pyszczek ;-) Znajomy :)? Quote
salibinka Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 Dzisiaj Państwo Patynkowi sprawili mi niespodziankę telefonem :) i długą opowieścią o Malutkiej. Wszystko w najlepszym porządku. Patysia już w pełni króluje ;), potrafi nawet naburczeć np. na domowego fryzjera, jak ma wrażenie, że zagraża głowie ukochanej pani ;). Pogodziła się jednak z suchym RC i wcina. Reszta po staremu - spanko, lizanko, spacery. Państwo zabierają Patysię - Sarę do ulubionego domku na wsi. Głównie ze względu na nią zdecydowali się kupić nowy samochód - z klimatyzacją :). W drugiej połowie sierpnia kontrolna wizyta u weta. Quote
salibinka Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 BlondiT... :) Dzięki za pw i wieści :). Ha, ha, jaki ten Kraków mały. Fajnie, że Rodzinka Patynkowa ma też inne dogomaniackie znajomości :) A że Dom wspaniały, no, ba - fakt :). Pozdrawiam serdecznie Quote
Recommended Posts