Jump to content
Dogomania

Patynka - wystraszona, chora suczka z powodzi. MA WSPANIAŁY DOM :) :)

Recommended Posts

Posted

Na allegro Patynki pojawił się obserwator - czy mam zmienić tytuł aukcji i zakończyć ją wcześniej? A może zostawić tak, jak jest - gdyby ktoś sensowny się zgłosił, to można zaproponować inną bidę.

Są nowe wieści z domu Patynki - Sary?

• Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślę, że spokojnie można zdjąć ogłoszenia :). Allegro może jak najbardziej zostać, gdyby ktoś dzwonił, tylko potrzebowałabym patynkowatego "zamiennika" ;), żebym miała co proponować.

Patysia ma się dobrze :). Jest już pewniejsza siebie. Zaczęła spać w swoim specyficznym stylu - czyli jak kamień - to znaczy, że czuje się bezpiecznie (na początku była bardzo czujna). Jest merdanko ogonem, przyjazne stosunki z kotami (wbrew przedadopcyjnym obawom jakoś mieszczą się wszyscy w łóżku ;)), prosta droga do kuchni. Oczywiście łóżkowe wylizywanko też Patysia uskutecznia. Mam serdeczne zaproszenie na kawę, ale z tym, z wiadomych względów, się wstrzymam.

(Na marginesie) państwo (z racji związków z profesją) wprowadzili zmiany terminów i używają ich z pełną atencją - Patysia miała we mnie "mamusię zastępczą" i i nie była w DT a w PRZ "profesjonalnej rodzinie zastepczej" :eviltong:

Posted

[quote name='salibinka']

i i nie była w DT a w PRZ "profesjonalnej rodzinie zastepczej" :eviltong:[/QUOTE]

salibinko - to brzmi dumnie.
z całym szacunkiem gratuluję awansu.

Posted

No tak, tak, PRZ brzmi PRZedumnie ;). Jest jeszcze opcja NRZ - "naturalna", ale ponoć, tak na oko, nie wyglądałam na spokrewnioną z Patynką, więc to termin na przyszłość, na wypadek np. buldożka francuskiego:evil_lol:.

Posted

[quote name='wojtuś']Aniu :loveu::loveu::loveu:
Cieszę się że znalazłaś Patynce domek:)[/QUOTE]

Wspaniale!!!!!!!!!!!!!Bardzo sie ciesze:loveu::loveu:

Posted

[quote name='salibinka']Myślę, że spokojnie można zdjąć ogłoszenia :). Allegro może jak najbardziej zostać, gdyby ktoś dzwonił, tylko potrzebowałabym patynkowatego "zamiennika" ;), żebym miała co proponować.

Patysia ma się dobrze :). Jest już pewniejsza siebie. Zaczęła spać w swoim specyficznym stylu - czyli jak kamień - to znaczy, że czuje się bezpiecznie (na początku była bardzo czujna). Jest merdanko ogonem, przyjazne stosunki z kotami (wbrew przedadopcyjnym obawom jakoś mieszczą się wszyscy w łóżku ;)), prosta droga do kuchni. Oczywiście łóżkowe wylizywanko też Patysia uskutecznia. Mam serdeczne zaproszenie na kawę, ale z tym, z wiadomych względów, się wstrzymam.

(Na marginesie) państwo (z racji związków z profesją) wprowadzili zmiany terminów i używają ich z pełną atencją - Patysia miała we mnie "mamusię zastępczą" i i nie była w DT a w PRZ "profesjonalnej rodzinie zastepczej" :eviltong:[/QUOTE]
Wspaniałe wiadomości. :lol:

Posted

[quote name='Florentynka']Gratulujemy Patynce znalezienia domu! A jednak się kruszynce udało - i to jak!
Salibinko - jak Ty jesteś PRZ to nowa rodzina Patynki jest co? DRA - docelowa rodzina adopcyjna?[/QUOTE]

Nowa rodzina Patysi jest KKKKKKKKRP czyli KonkretnaKompletnaKlarownaKompetentnaKuchenno-KolanowaKapitalnaKrakowska Rodzina Patysi ;) ;).

Posted

[quote name='Ellig']Wspaniale!!!!!!!!!!!!!Bardzo sie ciesze:loveu::loveu:[/QUOTE]
Cieszymy się :) Samych już tylko pięknych, psich przeżyć dla Patynki życzę:)

[quote name='salibinka']Nowa rodzina Patysi jest KKKKKKKKRP czyli KonkretnaKompletnaKlarownaKompetentnaKuchenno-KolanowaKapitalnaKrakowska Rodzina Patysi ;) ;).[/QUOTE]
O mój Panie ;););) - ale... wspaniała Rodzinka Patynki :):):)

• 4 weeks later...
Posted

Dzisiaj Państwo Patynkowi sprawili mi niespodziankę telefonem :) i długą opowieścią o Malutkiej. Wszystko w najlepszym porządku. Patysia już w pełni króluje ;), potrafi nawet naburczeć np. na domowego fryzjera, jak ma wrażenie, że zagraża głowie ukochanej pani ;).
Pogodziła się jednak z suchym RC i wcina. Reszta po staremu - spanko, lizanko, spacery. Państwo zabierają Patysię - Sarę do ulubionego domku na wsi. Głównie ze względu na nią zdecydowali się kupić nowy samochód - z klimatyzacją :). W drugiej połowie sierpnia kontrolna wizyta u weta.

Posted

BlondiT... :) Dzięki za pw i wieści :). Ha, ha, jaki ten Kraków mały. Fajnie, że Rodzinka Patynkowa ma też inne dogomaniackie znajomości :)
A że Dom wspaniały, no, ba - fakt :).
Pozdrawiam serdecznie