Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No dobra! Uwaga! Wrzucam obiecane foto naszej miss:cool3:
Kocica Łatka - oto ona - 5 kg:cool3: zabijaka, tępicielka gryzoni i ptaszków...niestety:oops::roll:

No comment....czyli - "Mów mi Perełko!":evil_lol::D albo - "Nie przynudzaj i spadaj!":evil_lol:

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam bardzo podobną kotkę, zwie się Łapa, bo jedną łapę od kolana ma jasnobrązową. Jedyne na co poluje moja "wielka" (3,2 kg) kocica to cokolwiek do jedzenia- może być nawet chleb. Chcę jeszcze powiedzieć, że wcale jej nie głodzimy i jest regularnie odrobaczana. Kota objada nam psa, dziecko i nas przy okazji.

Posted

[quote name='ojasia']Mam bardzo podobną kotkę, zwie się Łapa, bo jedną łapę od kolana ma jasnobrązową. Jedyne na co poluje moja "wielka" (3,2 kg) kocica to cokolwiek do jedzenia- może być nawet chleb. Chcę jeszcze powiedzieć, że wcale jej nie głodzimy i jest regularnie odrobaczana. Kota objada nam psa, dziecko i nas przy okazji.

No i cudne te wieści z kociego światka i...jak się to plecie,bo zawsze gdzieś i psiak się przyplącze...albo kokot zawadiaka!
A ta mina kociej stwóry...cudna...już spadam,bo mnie też ma dość i wie,że się dałam nabrać na piekne fiuterko i mięciutką sierściczkę i za agresorke jej nie uważam...ALE ONA I TAK SWOJE WIE I ZROBI!...a co ja se myślę- hihihi, kota to obchodzi?

Posted

od razu Marley stal mi się bliski, bo jest taki...zawadiaka i zabijaka:evil_lol: ale mam upodobania:crazyeye::D:D ale to chyba mi się porobiło po moim jamniku:cool3: który myśli, że jest amstaffem albo kaukazem:evil_lol: niby niskopodłogowy oblatywacz ale nie daj Boże mu wejść w paradę:evil_lol::D

zuzliku...kocica nasza ma w nosie co my od niej chcemy i o niej myślimy...:evil_lol: dom traktuje jak hotel...:crazyeye:po ciężkich łowach przychodzi tylko na spanie, dojedzenie i...ostrzenie pazurów o fotel, kanapę i korkową wykładzinę na ścianie:mad: a to, że jej kupiłam piękne dwa duże drapaki też zgadnij gdzie ma??:razz:

Posted

http:
A tu Marian i Gówniarz, Marian dla kotów i innych zwierząt wcielenie łagodności, tu z adoptowanym "syneczkiem", polowanie urządzał na gości, palce u stóp i ludzi, a najbardziej w całej jego karierze ucierpiał weterynarz ;)

Posted

Bico...Dokładnie na zdjęciu widać, co myśli o nas Twoja koteczka!

A zobacz...Marian cudniasty z syneczkiem...strasznym syneczkiem...piękności oba!I ducha wielkiego...odwrotnie proporcjonalnego do wielkości...hahaha...a to biały łapserdak!

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
Marley to przecholera!
jak sie wkurzy to skacze do wszystkich

No,masz- to jeszcze musiałabym dodać w ogłoszeniach,że jak się wkurzy to POLUJE na wszystkich....a to ci charakternik...taki to musi mieć dom nieeeeeeeezwykle zaślepiony w chłopaku!!!!

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
Marley to przecholera!
jak sie wkurzy to skacze do wszystkich

i właśnie to mnie w nim kręci!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::D

Marian z syneczkiem - cudności!:loveu:

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Z takimi łotrzykami tak bywa...nie znasz dnia ni godziny!!!

A pytał ktoś o chłopaka?...

tylko 1 osoba z Poznania( mieszka pod lasem)

wczoraj chyba za wczesnie pochwaliłam Marleyka
nie mozna spokojnie przejśc obok niego
bo musi pacnąc łapką

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
tylko 1 osoba z Poznania( mieszka pod lasem)

bo musi pacnąc łapką

A to zadziora jedna...nawet na większych poluje! Albo atrakcji ma za mało,to łapie każdą okazję,by napowywijać!!!
Chłopie...okurary se załóż...na dużych się rzucasz? Na dużych?

Posted

Pokazałam mojej mamie zdjęcia Marleya, zakochała się ;) Tylko ma 2 regularnej wielkości pokojowe dachowce, więc taki bojownik u nas odpada :(

Posted

_va napisał(a):
Pokazałam mojej mamie zdjęcia Marleya, zakochała się ;) Tylko ma 2 regularnej wielkości pokojowe dachowce, więc taki bojownik u nas odpada :(

Budrysek ma tych kociaków więcej i Marley z nimi mieszka...i choć to zadziorna chorere, na dorosłe koty się nie rzuca.
Na Portosa też sobie nie pozwala...
Prawdę powiedziawszy,to jego zachowanie u Budrysek jest też nieco wynikiem stresu...wszystkie reakcje nadmiernie obronne mogą wynikać z jego niepewności...w końcu zmienił dom,a to nie może nie odbić się na jego psyche...myśliwskiej psyche.

Posted

BUDRYSEK napisał(a):

bo musi pacnąc łapką

hehe:evil_lol::evil_lol:

:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

bico napisał(a):
hehe:evil_lol::evil_lol:

:loveu::loveu::loveu::loveu:

nIE MA TO JAK Z BEZPIECZNEJ ODLEGŁOŚCI SIĘ ŚMIAĆ...dobrze,że mnie tam blisko też nie ma!
Marley,to kawał łotrzyka...nawet noga obiektem godnym do...podpolowania!

Posted

[SIZE=2]Mam nadzieję,ze ta zadziora to choć życzliwa zadziora...

ZAJRZYJCIE do PSIAKA bernardyna/bernardynki,
KTÓRY UJAWNIĆ SIĘ NIE MOŻE...
potrzebujemy pomocy...PILNIE!!!!

Deklaracje...pieniążki...bazarki...fanty na bazarki...rozpowszechnienie...WRZUCENIE NA PORTALE RÓŻNE...tłumaczenie nie rozumiejącym...WSZYSTKO POTRZEBNE PILNIE!!!

MAM ZDJĘCIA I POKAZAĆ NIE MOGĘ...bo ZNIKNIE!!!
Nie pierwszy i nie ostatni!

http://www.dogomania.pl/threads/186636-Bernardyn_Bernardynka_-NIE-mog%C4%99-si%C4%99-UJAWNI%C4%86-bo-ZNIKN%C4%98!_pomocy!_-_dt_hotel_Zd%C4%85%C5%BCymy?p=14781918#post14781918

Niech nie zniknie jak Leoś...mój Wódz Wielka Głowa...

Posted

zuzlikowa napisał(a):
nIE MA TO JAK Z BEZPIECZNEJ ODLEGŁOŚCI SIĘ ŚMIAĆ...dobrze,że mnie tam blisko też nie ma!
Marley,to kawał łotrzyka...nawet noga obiektem godnym do...podpolowania!

odległość może i spora, ale ja czuję duchową więź charakterologiczną z tym łotrzykiem!:evil_lol::evil_lol::D:loveu::loveu:

Posted

bico napisał(a):
odległość może i spora, ale ja czuję duchową więź charakterologiczną z tym łotrzykiem!:evil_lol::evil_lol::D:loveu::loveu:

I już wiem,czemu do duszy mej tak przypadł...teraz to dla mnie jasne!!!