BUDRYSEK Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 kto chce maluszka ? ;) Uploaded with ImageShack.us Quote
bico Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 BUDRYSEK napisał(a):kto chce maluszka ? ;) to nowe "nabytki" znowu?:crazyeye: Budrysku, gdzie Ty trzymasz wszystkie te zwierzaki???:evil_lol: a co tam mówili, jak ze stolycy o Marleya dzwonili?????:cool3: jest szansa na ds?:cool3: Quote
zuzlikowa Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 bico napisał(a):to nowe "nabytki" znowu?:crazyeye: Budrysku, gdzie Ty trzymasz wszystkie te zwierzaki???:evil_lol: a co tam mówili, jak ze stolycy o Marleya dzwonili?????:cool3: jest szansa na ds?:cool3: Byłabym zawiedziona kiejby do stolicy Marley wyjechał...a jaki domek?...z dziećmi? Quote
bico Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 BUDRYSEK napisał(a):dzwonili ze stolycy ;) no tu coś Budrysek o stolycy pisze...ale jak i tam domek ma być dobry, to ja Marleyowi na taki wyjazd zezwalam:evil_lol::D:loveu: Quote
zuzlikowa Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 bico napisał(a):no tu coś Budrysek o stolycy pisze...ale jak i tam domek ma być dobry, to ja Marleyowi na taki wyjazd zezwalam:evil_lol::D:loveu: Ale ja Ci w tajemnicy powiem,że i Kętaki się o Marleya stara...Budrysek musi wszystko poważyć i pomierzyć i...niech diablik w anielskim fiuterku jest szczęśliwy!!! Quote
bico Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 zuzlikowa napisał(a):Ale ja Ci w tajemnicy powiem,że i Kętaki się o Marleya stara...Budrysek musi wszystko poważyć i pomierzyć i...niech diablik w anielskim fiuterku jest szczęśliwy!!! wiedziałam, że ten koci bit bull będzie rozchwytywany:loveu::loveu::loveu::evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 bico napisał(a):wiedziałam, że ten koci bit bull będzie rozchwytywany:loveu::loveu::loveu::evil_lol: Niech szczęśliwie rozchwytywany będzie...bit bull...a to Ci dobre! Quote
EVA2406 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 BUDRYSEK napisał(a):dzwonili ze stolycy ;) I co ? Domek do sprawdzenia? Do byle jakiego nie oddamy Marleya !!!! Quote
zuzlikowa Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 EVA2406 napisał(a):I co ? Domek do sprawdzenia? Do byle jakiego nie oddamy Marleya !!!! Dokładnie...do byle jakiego nie oddamy! Niezwykła chrera z Marleja,ale jak takiej chorery nie pokochać???Choć nie rudasek...choć nie czarniasty...to jednak wielkokot!!! Quote
BUDRYSEK Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 z Marleya to super Gościu! nie bedzie czekał az wróce z pracy sam otworzył sobie 8 saszetek! pieknie, równiutko przecięte opakowania i wylizane wszyściuteńko :) Quote
BUDRYSEK Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 mam nie wychodzic z domu? http://www.dogomania.pl/threads/1868...5#post14799275 Quote
EVA2406 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 BUDRYSEK napisał(a):z Marleya to super Gościu! nie bedzie czekał az wróce z pracy sam otworzył sobie 8 saszetek! pieknie, równiutko przecięte opakowania i wylizane wszyściuteńko :) Zaradny chłopak :evil_lol:. Akurat na dzisiejsze trudne czasy ;) Quote
zuzlikowa Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 BUDRYSEK napisał(a):z Marleya to super Gościu! nie bedzie czekał az wróce z pracy sam otworzył sobie 8 saszetek! pieknie, równiutko przecięte opakowania i wylizane wszyściuteńko :) Ja nie mogę...jeść to on faktycznie lubi...kurturarnie i do czysta! Ale jak on to zrobił? Quote
ojasia Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Widzę, że u Pana Marleja wszystko zmierza ku nowemu domowi- suuper! Mi też on chodził bardzo długo po głowie. Bo u nas w domu zawsze były dwa koty, a teraz jest jeden i jakby mamy wakat. Chociaż jak znam życie, to niebawem przyplącze się do nas jakaś bida i wakatu nie będzie. Dużo szczęścia Pnu Marlejowi! Quote
bico Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 i co tam? domek się jakiś dla psożercy szykuje?:evil_lol::loveu::D w stolycy czy w Kętaki?:cool3: Quote
zuzlikowa Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Budrysku...wczoraj wysłałam Ci maila od Pana z Wrocka...znalazłaś?...tyczył właśnie Marleya! Sama jestem ciekawa jak dalej u kociastego gigancika...Budrysek układa sobie plany na spokojnie,coby galopem nie zrobić krzywdy kociemu terroryście! Quote
zuzlikowa Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Marley jeszcze nie w domu...wiec ogłoszeń nie zdejmuję i wznowiłam znowu allegro...zaszkodzić nie zaszkodzi,a jak domek znajdzie można zamienić na innego stworka lub zostawić na wabika z informacją,że dom już ma...ALE TERAZ NIECH JEDNAK DALEJ SZUKA, A BUDRYSEK I TAK NIECH Z DOMKAMI SIĘ SPOKOJNIE DOGADUJE! MARLEY NIECH MA NAJLEPSZY DOM...MIŁOŚĆ DO STWÓRY NIEPOSKROMIONEJ I ...ODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA JEGO ZACHOWANIE!!! Quote
zuzlikowa Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1070538075 Oczywiście linka zapomniałam wstawić...się poprawiam!:evil_lol: Quote
BUDRYSEK Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 jutro jedziemy na wizytę do nowego, potencjalnego domku :) dzisiaj znowu sam sie obsłuzył i otworzył duzą pakę urinary którą mój Portos z wielkim smakiem wciupał.... nie ma to jak samoobsługa ;) mam wyszkolone Gadziory ;) Quote
zuzlikowa Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 [quote name='BUDRYSEK']jutro jedziemy na wizytę do nowego, potencjalnego domku :) dzisiaj znowu sam sie obsłuzył i otworzył duzą pakę urinary którą mój Portos z wielkim smakiem wciupał.... nie ma to jak samoobsługa ;) mam wyszkolone Gadziory ;) ...no,to zobaczymy jak takie sprytne kocię domek przetrzyma...ludzie,niech będzie to taki domek,który przetrzyma tak bezwzglednie inteligentnego kota...wielkokota samoobsługującego! Quote
BUDRYSEK Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 Marley w srode pojechał na probe do Kęt rodzinka fajna, bardzo sie cieszyli z przyjazdu małego zaznaczyli,ze mała córka miała kiedys alergię na sierść ale maja nadzieję,ze juz przeszła niestety mała po głaskanku Marleya dostaje wysypki :( i z wielkim bólem...zwłąszcza dzieci musza go oddać w poniedziałek zabieram Marleya i idzie na kolejna próbę do moich znajomych na szczęscie kolejka chetbych do adopcji Marleyka jest długa :) ***** prosze pomózcie...mamy dłu za psiaki 1700 zł i kociali 1500 zł :( fakturę musimy zapłacić do 15.06...a przynajmniej jakąś część.... dopóki nie spłącimy długu nie możemy pomóc innym chorym zwierzakom :( moze ktoś ma jakies fanty na bazarek? prosze przesłąć je do mnie to zrobie aukcję na razie mamy kryzys straszny :( Quote
bico Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 [quote name='BUDRYSEK'] na szczęscie kolejka chetbych do adopcji Marleyka jest długa :) o matko! pierwszy raz słyszę o kolejce chętnych na adopcję!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: do tej pory, to tylko słyszałam o kolejce psów/kotów do adopcji:roll: Jaki to miłe wieści, gdy się czyta, że dla Wielkiego Łowcy kilka domków jest do wyboru:multi::loveu::multi: oby już znalazł dla siebie ten dobry domek na stałe, to może przy okazji i inne kocie bidy skorzystają:evil_lol::cool3: Quote
BUDRYSEK Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 zapraszam na bazarek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=112591 Quote
bico Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 ja także zapraszam:cool3: Serdecznie zapraszam do kupowania i podrzucania bazarku ciuszkowo - torebkowego dla podopiecznych dogomaniaczki BUDRYSEK - bez spłaty ponad 3 tys długu:crazyeye::-( nie będzie za co i gdzie leczyć kolejnych psich i kocich bid w potrzebie:-(:-(:-( Zajrzyjcie: http://www.dogomania.pl/threads/187377-Fajne-ciuszki-oraz-torebki!!!-Na-podopiecznych-BUDRYSEK!-Do-21.06.-godz.-22!?p=14866944#post14866944 Quote
Recommended Posts