Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

MARLEY jest 3 letnim syberyjczykiem
uratowałam go przed uśpieniem

jest wielkim łowcą - kurki liliputki, króliczki nie maja szans...
może mieszkać tylko z dużymi psami

wszystko co jest mniejsze jest atakowane

Marley jest wykastrowany i zaszczepiony

Jest ooooogrooomnym kocurkiem, waży ponad 7 kg

Uwielbia jeść

Szukamy mu odpowiedzialnego domku, bez małych zwierzaczków

Uploaded with ImageShack.us

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nawet sobie nie wyobrażałam,że jest taki piękny...naprawdę cudny!

Budrysku,postaram się jutro zrobić mu allegro na bernardyn_net! W końcu szukamy domu z dużymi psami!
Jak dasz radę,to jeszcze troche fotek by nie zaszkodziło...jak nie-zrobię na tych.

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
kici,kici.....:(

z moim Portoskiem wymieniają się " buziakami" :)

A gdzie fota?...pięknie w allegro by wyglądało i dowód naoczny by był...że dużych psów nie zjada...

Posted

[quote name='zuzlikowa']Piękny...nie zapomniałam...tylko komputer tak wolno pracuje...niestety i moja głowa także...ale już jest i niech przyniesie Ci bezpieczny domek!

Allegro Marley'a...
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1049212726

.

Czy któraś cioteczka pomoże wyróżnić allegro Marley'a Wielkiego Łowcy?...Jedyne 12zł może zwiększyć znacznie ogladalność i może jego prawdziwy domek odnajdzie go?

Posted

Wielki to ona jest, ale nie przesadzajcie, mój Filemonek ( dachowiec) waży 5,70 ;) :evil_lol:
Dziewczyny, tylko pamiętajcie, że w tej sytuacji może być tylko w domku niewychodzącym, bo okoliczni gołębiarze i właściciele innych maluchów go wykończą.

Posted

[quote name='EVA2406']Wielki to ona jest, ale nie przesadzajcie, mój Filemonek ( dachowiec) waży 5,70 ;) :evil_lol:
Dziewczyny, tylko pamiętajcie, że w tej sytuacji może być tylko w domku niewychodzącym, bo okoliczni gołębiarze i właściciele innych maluchów go wykończą.

Zaznaczyłam to w allegro...podkreśliłam też mocno zapedy Wielkiego Łowcy Marleya,by domek,który się zdecyduje od początku wiedział jakiej opieki chłopak będzie potrzebował...może nawet za bardzo podkreślałam,ale lepiej przesadzić i zabezpieczyć,niż potem ryzykować...

Jak Budrysek dotrze to napisze jak sprawa wygląda z innymi kotami i dziećmi.
Ja w allegro pisałam o...dużych psach.

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
mieszkał z dziećmi

może mieszkac tylko z dużym psem

No to sprawę mamy jasną...dzieci -TAK, zwierzęta inne poza duuuużymi psami-NIE.

Wstawiłam Cię na facebooka wielki myśliwcze!...upoluj sobie domek wspaniały!!!

Posted

Lanserkę Marley'owi proponujemy...taki piekniś winien się pokazywać...

[SIZE=5]

[FONT=Times New Roman]

Czy ktoś pomoże skutecznie Marley'a lansować? Wyróżnienie allegro znacznie zwiększa oglądalność...i łatwiej domek znaleźć...

[/FONT]

Posted

te 12 zł zuzliku, to na Twoje konto przesłać?:cool3:

czemu ten kot miał być uśpiony? bo się znudził? czy zbytnio polował?

nasza Łata(5 ka:evil_lol:) teraz jest w amoku łowów...:roll: ptaszki na wiosnę masowo przetrzebiła:oops::-( ale nie da się jej w domu utrzymać żadną siłą...dwie obroże z dzwonkiem od razu rozwaliła pazurami:-o

faktycznie 7 kg to imponujący kocur:loveu:

Posted

[quote name='bico']te 12 zł zuzliku, to na Twoje konto przesłać?:cool3:

czemu ten kot miał być uśpiony? bo się znudził? czy zbytnio polował?

nasza Łata(5 ka:evil_lol:) teraz jest w amoku łowów...:roll: ptaszki na wiosnę masowo przetrzebiła:oops::-( ale nie da się jej w domu utrzymać żadną siłą...dwie obroże z dzwonkiem od razu rozwaliła pazurami:-o

faktycznie 7 kg to imponujący kocur:loveu:

Tak Madziu...wystawiam na moim koncie bernardyn_net...
Marley niestety nie z powodu znudzenia się,lecz z powodu rozpoczęcia polowania na domowego psiurkę...mniejszego od naszego chłopaka, zagrożony uśpieniem był!I dlatego wyraźnie napisane jest,że do dzieciów- i owszem, do psów i owszem,ale giga psów...a do domku,który zrobi wszystko by drania w chałupce utrzymać...miejmy nadzieję,że nie jest tak zdeterminowany jak Twoja koteńka!

Madziu,to mogę od razu wyróżniać?

Posted

[quote name='zuzlikowa']Tak Madziu...wystawiam na moim koncie bernardyn_net...
Marley niestety nie z powodu znudzenia się,lecz z powodu rozpoczęcia polowania na domowego psiurkę...mniejszego od naszego chłopaka, zagrożony uśpieniem był!I dlatego wyraźnie napisane jest,że do dzieciów- i owszem, do psów i owszem,ale giga psów...a do domku,który zrobi wszystko by drania w chałupce utrzymać...miejmy nadzieję,że nie jest tak zdeterminowany jak Twoja koteńka!

Madziu,to mogę od razu wyróżniać?

Matko Boska! Kot psożerca!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: trochę w szoku jestem jego śmiałymi zamiarami zaskoczona:roll::evil_lol: wysoko mierzy:D
Dobrze, że nasza kocica nie poluje na psy:cool3: wzorem tego Wielkiego Łowcy...ona się tylko ogranicza do rozjuszania psa sąsiadów, przechadzając się mu tuż przed nosem...z drugiej strony płotu oczywiście:evil_lol::evil_lol::D ale za to ma spółkę z kogutem i razem gonią z podwórka obce koty - czyli jest i kogut i kot stróżujący:cool3::evil_lol::D kogut wypadł z transportu jakiegoś, uciekł może, zgarnięty z ulicy, uratowany, ma dożywocie, jedyny drób na podwórku:cool3:

Roma, wyróżniaj od razu, wiesz, że jak powiedziałam, tak zrobię:cool3:
pewnie przelew i tak dojdzie w pon.

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Spokojnej nocy...nich Ci sie śnią łowy...ale tylko śnią!

zuzliku, a jak Marley śni o łowach na...bernardyna albo...doga???:crazyeye::evil_lol::D:D:D

Posted

Spać już miałam iść...padam-dzisiaj 8 benków i mama ani chwili spokoju nie daje...

Niech Cię...kokot i kotka...STRÓZUJĄCE! Nieźle!

Wyrózniam tego psiożercę!Dzięki i...wiem,ale wolę zapytnąć!

Posted

bico napisał(a):
zuzliku, a jak Marley śni o łowach na...bernardyna albo...doga???:crazyeye::evil_lol::D:D:D

...to się przejedzie! I to jest sen jedynie!Nawet na jawie snem zostanie!