supergoga Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [FONT=Arial]Suczka ma 2 lata i nazwałam ją Tima ( to pamiątka po mojej pierwszej suni z dzieciństwa, która znalazłam jako maleńkie szczenię – nazywała się tak właśnie).[/FONT] [FONT=Arial]Nieśmała, ale przyjazna i miła, może iść do adopcji chociaż na pewno potrzebna będzie cierpliwość i sporo, sporo miłości. [/FONT] [FONT=Arial]Nie wiemy też czy nie będzie trochę szczekliwa, bo ujada na suczki w kojcu obok - jednak biega już z innymi psami na spacerniaku i nie ma problemu.[/FONT] [FONT=Arial]Trafiła do nas razem z Tusią – gospodarz, na którego podwórze się przybłąkała groził, że utopi suczki.[/FONT] [FONT=Arial]Ma bardzo smutne oczy – chciałabym coś jej znaleźć – może ktoś szuka takiej krówki?[/FONT] [FONT=Arial]Tima na allegro[/FONT] [FONT=Arial]http://www.allegro.pl/item1048068393_mlodziutka_nieduza_tima_prosimy_o_dom.html[/FONT] Śliczna, uratowana przed utopieniem Timusia - w przepełnionym schronisku. Quote
supergoga Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 No niestety Tima nie ma powodzenia. I to się przekłada za domkowe zainteresowanie. Tez nikt o nią nie pyta. Quote
PaulinaT Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Ojej - i ona tez cudna. Że też nie ma tylu fajnych domków co fajnych psów w naszych schroniskach... :( Quote
supergoga Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Timus strasznie miła sunia - taka do kochania. Gdzie dom dla suni. Quote
supergoga Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Tima - mopja faworytka dostała imię po mojej pierwszej suni - tez takiej biało czarnej łaciatce, którą jako dzieciak znalazłam na Cytadeli w krzakach. Mam nadzieję, że Timusi się uda znaleźć domek. Quote
marta23t Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 dziwne że nie ma kolejki chętnych jest śliczna i wygląda jak taki mały psiak myśliwski:) może ktoś chce miniaturkę beagielka z jamniolem zmiksowanego?/:) Quote
Marylin Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 ehhh... Tima jest prześliczna! Jak to możliwe że nikt jej nie chce? Mi się szykuje (trzymajcie kciuki) CUDOWNY domek dla jakiegoś cudeńka... ale dopiero we wrześniu! Quote
supergoga Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 Oprócz tego że mamy sporo nowych psów i sytuacje kryzysową - nie ma innych wieści. Niestety! Quote
supergoga Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 Pięknie dzięki. Juz małą wsatwiam. Piękny banerek. Zapraszam do pobrania. Timka szuka domu! Quote
PaulinaT Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Ale tu cicho i pusto i małej Timy nikt nawet nie odwiedza :( Ona sie do Niemiec nie załapała? Myślałam, ze wszystkie malizny pojechały... Biedne maleństwo. Quote
supergoga Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 Malizn było tyle, że szok. Załapały się Pysza, Kaczusia, Fuksia i Figa. Teraz mam pytanie z Niemiec o Timę i Tusię. Oby im się poszczęściło. Quote
snuszak Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 też trzymam kciuki, gdyby Fibi tak się też udało z nimi jechać :oops: Quote
PaulinaT Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Noo Fibi też malizna a im dłużej w schronie tym gorzej dla niej :( Quote
supergoga Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 Tima i siedząca z nią Tusia mają szanse na domek w Niemczech, przez zaprzyjaźnioną Fundację, z której jechały poprzednie malizny: Fuksia, Figa, Kaczusia i Pyszka. Mogą jechać, ale nie pojadą, bo nie ma kto ich zawieźć. Iwony i Pawła nie będzie. Ja mogę sunie przygotować ale wszystko rozbiło się o transport. Poprosiłam o 3 dni czasu do odwołania ich wyjazdu, licząc że coś znajdę, ale niestety nic nie mogę poszukać. Zbiórka psiaków 28.08. w Gorlitz (za Zgorzelcem). Jesli ktos by się zgodził, zwracamy za paliwo - za faktury paliwowe - nawet z nadwyżką. Byle pojechały. Taka szansa - jestem załamana. Quote
Recommended Posts