Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial]Suczka ma 2 lata i nazwałam ją Tima ( to pamiątka po mojej pierwszej suni z dzieciństwa, która znalazłam jako maleńkie szczenię – nazywała się tak właśnie).[/FONT]
[FONT=Arial]Nieśmała, ale przyjazna i miła, może iść do adopcji chociaż na pewno potrzebna będzie cierpliwość i sporo, sporo miłości. [/FONT]
[FONT=Arial]Nie wiemy też czy nie będzie trochę szczekliwa, bo ujada na suczki w kojcu obok - jednak biega już z innymi psami na spacerniaku i nie ma problemu.[/FONT]

[FONT=Arial]Trafiła do nas razem z Tusią – gospodarz, na którego podwórze się przybłąkała groził, że utopi suczki.[/FONT]

[FONT=Arial]Ma bardzo smutne oczy – chciałabym coś jej znaleźć – może ktoś szuka takiej krówki?[/FONT]

[FONT=Arial]Tima na allegro[/FONT]

[FONT=Arial]http://www.allegro.pl/item1048068393_mlodziutka_nieduza_tima_prosimy_o_dom.html[/FONT]

Śliczna, uratowana przed utopieniem Timusia - w przepełnionym schronisku.

• 2 weeks later...
Posted

Tima - mopja faworytka dostała imię po mojej pierwszej suni - tez takiej biało czarnej łaciatce, którą jako dzieciak znalazłam na Cytadeli w krzakach. Mam nadzieję, że Timusi się uda znaleźć domek.

• 4 weeks later...
Posted

ehhh... Tima jest prześliczna! Jak to możliwe że nikt jej nie chce? Mi się szykuje (trzymajcie kciuki) CUDOWNY domek dla jakiegoś cudeńka... ale dopiero we wrześniu!

• 3 weeks later...
Posted

Tima i siedząca z nią Tusia mają szanse na domek w Niemczech, przez zaprzyjaźnioną Fundację, z której jechały poprzednie malizny: Fuksia, Figa, Kaczusia i Pyszka.

Mogą jechać, ale nie pojadą, bo nie ma kto ich zawieźć. Iwony i Pawła nie będzie.
Ja mogę sunie przygotować ale wszystko rozbiło się o transport.
Poprosiłam o 3 dni czasu do odwołania ich wyjazdu, licząc że coś znajdę, ale niestety nic nie mogę poszukać.

Zbiórka psiaków 28.08. w Gorlitz (za Zgorzelcem).
Jesli ktos by się zgodził, zwracamy za paliwo - za faktury paliwowe - nawet z nadwyżką. Byle pojechały.

Taka szansa - jestem załamana.