giselle4 Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 prosze pomozcie robic ogłoszenia od dzisiaj Złota na ogolnym az sie boje :( nie chciała tam isc:( ona to taki wędrowniczek i zamknięty kojec to wiezienie... pozcie prosze:( Quote
dorota k. Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Podniosę mamuśkę. Szukamy chętnych do ogłoszeń. Plissssss!!!!! Quote
Uru Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Witajcie. jak ma się Sunia? w jakim ona jest schronie? słuchajcie, mam za zadanie pomóc pewnej Pani znależc Psa dla niej i jej rodziny. wiem,ze preferują suczki. ma to być zwierze rodzinne,towarzyszące. rodzina to 80 letnia kobieta i jej córka ok 50latczasem w odmu przebywa dziecko kilkuletnie. /Córka starszej Pani sprawowalaby opieke nad psem jednoczescnie starsza Pani zawsze jest w domu wiec ich piesek nigdy nie byl by sam. szukam obecnie psiakow które mogłyby z nimi zamieszkać. tak trafiłam na ten watek. mam jeszcze kilka innych piesków znalezionych na ogłoszeniach na róznych stronkach. chce jednak by przyszła włascicielka sama zdecydowala któremu psiakowi chce dac dom. zanim pokaze jej tą bidulke chcialabym jakis informacji.do jakiego domu powinna psinka trafic? ile ma lat? podstawowe onformacje. dzieki z góry Quote
giselle4 Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 Uru napisał(a):Witajcie. jak ma się Sunia? w jakim ona jest schronie? słuchajcie, mam za zadanie pomóc pewnej Pani znależc Psa dla niej i jej rodziny. wiem,ze preferują suczki. ma to być zwierze rodzinne,towarzyszące. rodzina to 80 letnia kobieta i jej córka ok 50latczasem w odmu przebywa dziecko kilkuletnie. /Córka starszej Pani sprawowalaby opieke nad psem jednoczescnie starsza Pani zawsze jest w domu wiec ich piesek nigdy nie byl by sam. szukam obecnie psiakow które mogłyby z nimi zamieszkać. tak trafiłam na ten watek. mam jeszcze kilka innych piesków znalezionych na ogłoszeniach na róznych stronkach. chce jednak by przyszła włascicielka sama zdecydowala któremu psiakowi chce dac dom. zanim pokaze jej tą bidulke chcialabym jakis informacji.do jakiego domu powinna psinka trafic? ile ma lat? podstawowe onformacje. dzieki z góry to suczka bardzo rodzinna kocha dzieci i ludzi ona poprostu musiała byc z dziecmi wychowywana ale zaszła w ciąze wiec ...do lasu jest bardzo grzeczna ,była kochająca mateczka wychodzila sama na spacerki po schronie i wracala do dzieci woli byc z czlowiekiem niz siedziec w kojcu pełnym jedzenia i picia..... moze zle to napisalam bedzie chodzic za czlowiekiem,łasic sie do niego inne psiaki jej nie przeszkadzają jezeli pani ja wybierze bedzie zadowolono chlopiec 8 letni idzie z nią na specerek i nie musi jej trzymac na smyczy to ona sie jego nogi pilnuje:) Quote
Uru Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 dziekuje za te informacje. zaraz bede wysylac meila.znalazlam jeszcze jedną biedna sunke,przywiazana do drzewa dwa dni kwitła w lesie. tyle dobrego,ze jest w prywatnym domu u ludzi ktorzy ja znalezli a nie w schronie jak złota.własnie jeszcze tylko dla uscislenia. w jakim ona jest schronie? w jakim miescie? i ile ma mniej wiecej lat? małych już nie ma przy niej?sorki ze tak dopytuje ale nie bardzo mam czas caly watek przeleciec bo jedna nogą w pracy siedze i tylko tak z doskoku dogo Quote
Uru Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Niestety nie mam dobrych wieści.Pani,która potencjalnie mogłaby zaadoptować złotą może dopiero od sierpnia zamieszkac z jakimkolwiek psem ze względów osobistych.Dodatkowo okazało się,ze obydwie Panie preferują psy z dluga sierścią,zatem poszukiwania będą trwały dalej no i jednak bliżej sierpnia. jest mi przykro bo myślałam,ze moze złota znajdzie domek.no nic, pocieszam się tym,ze jeśli nie ona teraz to inna potrzebująca psina za 2 miesiące. trzymam kciuki za złotą i zapisuję wątek! powodzenia psinko! Quote
elzunia Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Złota do góry do domku jak twoje dzieciaczki z takim pysiem na pewno się uda sliczności Quote
giselle4 Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 wszystkie dzieciaki Złotej juz w domkach a Złota czeka na sterylke i na domek...pomozcie z ogłoszeniami prosze:) Quote
giselle4 Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 [quote name='Niebieska713']Sunia nadal bez domku? Tak:( czekam troszke przytyłam ale ze smutku strace znowu wszystko:( Quote
bico Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Proszę Was, zajrzyjcie do kolegi Złotej z tego samego schronu - Dzierżoniów, do psiaka w typie labradora - Labusia. Zdjęcia z postu nr 143 i dalej wywołują szok!:crazyeye::-( Z psiaka zostały tylko skóra i kości:placz: Wygląda strasznie, szkielecik i nie wiemy jaka jest tego przyczyna:shake::-( Dla porównania można zobaczyć foty z pierwszego postu i obecne link do wątku: http://www.dogomania.pl/threads/1863...e-za-TM/page15 Miesiąc wcześniej: Teraz:crazyeye::-(: Quote
giselle4 Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 ZLOTA ,DZIECI PO SWIECIE A TY DALEJ W SCHRONIE NA PIERWSZA:) malutka nie martw sie znajdziesz chate Quote
dorota k. Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Kurcze, tylko podnieść Złociutką mogę:oops: Pokazuj się dzielna Matuchno:lol: Quote
giselle4 Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 na pierwsza sliczna...po domek:) http://www.dogomania.pl/threads/188723-U-kresu-Teczy-na-slepego-Babelka-u-zuziM-20lipca Quote
giselle4 Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 Tylko zobaczcie a zrozumiecie czego ona potrzebuje:( Quote
kamilawa Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Złotej też porobię kilka ogłoszeń, ale troszkę później... :roll: Czasu nie mam :-( Quote
giselle4 Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 Zlota na izolatce jest po sterylce:) http://www.dogomania.pl/threads/188846-Bizu-i-cos-jeszcze-na-Jantarka-20lipca Quote
dorota k. Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Wiadomo jak Mamuśka się czuje. Kurcze upał okropny. :shake: W górę Złociutka:) Quote
giselle4 Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 dorota k. napisał(a):Wiadomo jak Mamuśka się czuje. Kurcze upał okropny. :shake: W górę Złociutka:) wczoraj [1 dzien po sterylce]mało jadla ale jest taka radosna:) Quote
dorota k. Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Dzień Dobry Dziewczyno :)To nawet dobrze, że mało wczoraj jadła. Quote
Recommended Posts