Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kasia_jot napisał(a):
Oj Iv_, ja to marzę o jesiennych liściach, wiśniach z truskawkami w bitej śmietanie i tych szarych ze srebrną, sprężystą nitką :loveu:

Ciężko mi będzie zdecydować się na jedną parę mitenek która pasowałaby kolorystycznie do kurtek: czarnej, czerwonej, brązowej i turkusowej ...

Wow, wiśnie z truskawkami w bitej śmietanie :eviltong:

• 2 months later...
  • Replies 349
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mama_Alfika']Alfik ma nowego przyjaciela: gumową kaczuszkę

Trzyma ją w pysiu cały dzień, wszędzie ze sobą nosi. Na czas posiłku kładzie ją przy misce i zabiera jak tylko zje. Jedyna zabawka, której nie gryzie. Trwa to gdzieś od poniedziałku. Byłam z nim nawet u weta, bo bałam się, że bolą go dziąsełka. Ale wszystko ok. Kaczuszka "śpi" z nami w łóżku, obok Alfika. Zabiera ją także do łóżka na czas odkurzania mieszkania. Nie wiem, co mam mysleć :shake: o tej "przyjaźni"
Kochana, jak Maksiu znalazł sobie kaczuszkę przyjaciółke tylko pluszakowa to tez nie wiedziałam co mysleć, do momentu jak nie wyczaił , że oczko mozna wydłubać, potem drugiw a potem dziobek i cała reszta. Trwało to tak ze 4 dni i na koniec chodził juz tylko z kawałkiem materiału wymemlanym:evil_lol:, teraz chyłkiem podkrada Pana Pikusia -maskote

• 1 month later...
Posted

No piękna foto relacja :loveu::loveu: a co do ostatniego foto, to nie wnikamy :evil_lol: :cool3:

Alficzkowa, Ty za mało zdjęć robisz swoim maleństwom :mad:;) :razz:

• 1 month later...
  • 4 months later...
Posted (edited)

Po częściowym odgruzowaniu działki ze skutków nawałnicy wracam, żeby się zrelaksować i przypomnieć weekend. Będzie duuuuużo fotek. Dzieki uprzejmości DoPi miałyśmy okazję być w cudnym mscu, cudnych okolicznościach przyrody, ze stale samo nakrywającym się stołem i wyluzowanymi psiakami ...

Jako, że to wątek Alfikowy, więc zaczynam od gospodarza, było tak ....

Edited by eliza_sk