mama_Alfika Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 eliza_sk napisał(a):No muszę kiedyś odwiedzić, tylko wtedy to chyba tydzień urlopu muszę wziąć ... Bo jest Lilka, Figa, Tofik II, Tofik III, Gaja, Heksa, tajga, Aston , Skuter, Baguś, Presa, Fara ... :) Nic tylko przedszkole zakładać :evil_lol: Quote
mama_Alfika Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Iv_ napisał(a):Śliczny Alfunio :loveu: :loveu: puchatek pędzelkowy :evil_lol: Oj zmienił się zmienił, dbasz o niego Mama_Alfika ;);) Mój syn się ostatnio oburzył, bo zostawiłam mu tańszą szynkę na kanapki :evil_lol: W tę lepszą owijałam Alfikowi antybiotyk, który dostał od weta po skaleczeniu łapki ... Quote
mama_Alfika Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 A jak nie ma apetytu, to jego jedzenie nakładam sobie na talerz, udaję, że jem przy stole a potem częstuję go ze swojego talerza :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To działa :lol::lol::lol: Quote
tomcug Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 mama_Alfika napisał(a):A jak nie ma apetytu, to jego jedzenie nakładam sobie na talerz, udaję, że jem przy stole a potem częstuję go ze swojego talerza :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To działa :lol::lol::lol: To działa zawsze i na wszystkie psy! Moe kundle nawet ogórki kiszone, kapustę jedzą z mojego talerza.:evil_lol: Quote
eliza_sk Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 ZAFIR - ofiara WNYKÓW - URWANA ŁAPA - bezgraniczne cierpienie - PROSIMY O POMOC !!! Dla niektórych treści zdjęć może być drastyczna: http://www.dogomania.pl/threads/190859-ZAFIR-ofiara-WNYK%C3%93W-URWANA-%C5%81APA-drastyczne-PROSIMY-O-POMOC-!?p=15185006#post15185006 Quote
mama_Alfika Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 To wydziergałem mamie :evil_lol: U babci postarałem się trochę bardziej :lol: Chyba widać, że robię to z miłości :iloveyou: Quote
mama_Alfika Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Zobaczcie Cioteczki, jaki grzeczny ze mnie chłopak Quote
tomcug Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 I jak tu mnie nie kochać, toż ja jestem jedną wielką miłością!:loveu::loveu::loveu: A mówiłam, że talent odziedziczył po mamusi? ;) Quote
mama_Alfika Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Może ktoś zrobi bazarek na prześcieradła dla mamy_Alfika :-(:-(:-( Quote
eliza_sk Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Nie wytrzymam, co za aparat ... Ale przynajmniej jak coś robi, wkłada w to cale serce, prawda ... :diabloti: Mamusiu Alfika - a gryzaczki chłopaka nie interesują ? Może by mu uszyć jakiś materiałowy, żeby miał namiastkę tego materiałowego memlania, co ? Quote
mama_Alfika Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Właśnie mam zamiar mu zapleść warkocz z resztek tkanin. Nie wiem, czy to coś da, bo on się po prostu kokosi na łóżku, obraca główkę na prawo i lewo i chwyta sobie ząbkami co mu akurat popadnie: poszewkę, prześcieradło albo poszwę :) Ale wierzcie mi, nawet nie potrafię się na niego gniewać. Jest przesłodki :) Quote
mama_Alfika Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Znacie piosenkę o jamniczku ? "A jak spał, a jak spał, taką grzeczna minę miał... " :evil_lol: Zamieniam jamniczka na Alficzka :lol: Quote
tomcug Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Popatrzcie na Alficzka, wyturlał się z koszyczka, zaczaił się na babcię i porwał babci kapcie. A jak spał, a jak spał...;) Quote
Iv_ Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 :-o no nie Alfik jest boski :loveu: to serduszko tak precyzyjnie wyrwane i wymemłane jest cudne :multi: :evil_lol: Super psiak jak widzę, nie tylko piękny, ale mądry i w dodatku pracowity, normalnie SKARB!!! :loveu: :cool3: :diabloti: Quote
mama_Alfika Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Iv_ napisał(a)::-o no nie Alfik jest boski :loveu: to serduszko tak precyzyjnie wyrwane i wymemłane jest cudne :multi: :evil_lol: Super psiak jak widzę, nie tylko piękny, ale mądry i w dodatku pracowity, normalnie SKARB!!! :loveu: :cool3: :diabloti: Prawda ? Ja sobie siedzę w fotelu i wyszywam etykietki do woreczków, a ten łobuziak wskakuje mi na kolana i ciągnie za szmatkę, którą trzymam w dłoni. A niech tylko maszyna do szycia pójdzie w ruch, to zaraz wszczyna awanturę :evil_lol: Naprawdę mam wielkiego farta, że taka słodzizna zamieszkała w moim domu :lol: Quote
Iv_ Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Przyszłam zobaczyć co nowego u chłopaczka? :cool3: Quote
eliza_sk Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Byłam dziś na chwilkę w odwiedzinach u mamy_Alfika, Alfika i Nelki. Alfik wygląda wspaniale, zmienił się bardzo, u nas był karbowany, a teraz ma piękną jedwabistą szatę, boczki teraz cudownie gładkie, a pod szyją - wspaniała kryza, obok uszek pejsiki. Super zadbane i szczęśliwe psisko z niego. To metamorfoza: Zobaczcie jaka grzywa: Quote
Iv_ Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='tomcug']Przepiękny ten MÓJ Alficzek.:cool3: ciekawe co na to Mama_Alfikowa powie :roll: :cool3: ale rzeczywiście jest śliczny pychol :loveu::loveu: http://img9.imageshack.us/img9/1882/1006034h.jpg tak się zastanawiam, czy jeszcze Alficzek robi te piękne wycinanki na prześcieradłach :diabloti::diabloti: Quote
mama_Alfika Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Iv_ napisał(a):ciekawe co na to Mama_Alfikowa powie :roll: :cool3: A niech tam sobie Tomcugowa pomarzy :evil_lol:. Pozwalam :lol:, jestem jej ogromnie wdzięczna za to cudeńko, które w końcu dzięki Niej jest przy mnie :Rose: Iv_ napisał(a): tak się zastanawiam, czy jeszcze Alficzek robi te piękne wycinanki na prześcieradłach :diabloti::diabloti: Ostatnio kołdrę mi poszarpał i teraz go pilnuję :evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Tomcużkowa ma do niego sentyment :loveu: i chyba na zawsze zostanie "jej maleństwem" :loveu: Alfikowa, słodki ten Twój Alficzek :loveu: i w dodatku taki uzdolniony manualnie :evil_lol: a Ty coś zamierzasz niedługo wystawiać na bazarkach? bo jakby co to proszę o info, wszak jestem Twoją fanką :multi: :p Quote
mama_Alfika Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Mam kilka rozpoczętych patchworków, kilka woreczków, pamiętam o Twoim termoforku i o kieszeni na drobiazgi dla Elizy. Ostatnio miałam jakiegoś mega doła i nic mi nie szło :shake: . Może to wina pory roku :niewiem: . Teraz mam kilka dni urlopu to nadrobię i zamelduję :lol: Kładę się, bo ranko z dzieciakami na sikanie trzeba wyjść :lol:. Quote
Recommended Posts