tomcug Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='Iv_']No pomyśl, pomyśl :eviltong: co ona takiego może eeeeee nooooooo :roll: :cool3:[/QUOTE] Oj nie wiem, nie wiem i już! No chyba że jakieś cacuszka, saszetki, poszeweczki - ale pewnie się mylę.:evil_lol::eviltong::diabloti: Quote
Iv_ Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='tomcug']Oj nie wiem, nie wiem i już! No chyba że jakieś cacuszka, saszetki, poszeweczki - ale pewnie się mylę.:evil_lol::eviltong::diabloti:[/QUOTE] :siara: :siara::siara: :diabloti::diabloti: Quote
tomcug Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='Iv_']:siara: :siara::siara: :diabloti::diabloti:[/QUOTE] I ja też chcem, też!!!!!!!!!!! Już nawet wiem, co chcem!!!! :multi::multi::multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Iv_ Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='tomcug']I ja też chcem, też!!!!!!!!!!! Już nawet wiem, co chcem!!!! :multi::multi::multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol: No to czekamy razem :loveu: :p :diabloti: Quote
mama_Alfika Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='Iv_']No to czekamy razem :loveu: :p :diabloti: Jeszcze troszkę cierpliwości proszę :oops: Wstawiłam fotkę podusi dla Kasi i dla Iv_. Juz po uszyciu wierzchu zauważyłam, że w jednym z pasków na patchworkowej poszewce jest dziurka, musiałam porozpruwać i wszyć nowy kawałek tkaniny :shake:. Teraz dopiero skończyłam, a jeszcze jedna jest przygotowana do szycia. Ale i tak wszystko było szyte na zamówienie, więc bez obaw, nikt Was nie uprzedzi :lol: Quote
Iv_ Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='mama_Alfika']Jeszcze troszkę cierpliwości proszę :oops: Wstawiłam fotkę podusi dla Kasi i dla Iv_. Juz po uszyciu wierzchu zauważyłam, że w jednym z pasków na patchworkowej poszewce jest dziurka, musiałam porozpruwać i wszyć nowy kawałek tkaniny :shake:. Teraz dopiero skończyłam, a jeszcze jedna jest przygotowana do szycia. Ale i tak wszystko było szyte na zamówienie, więc bez obaw, nikt Was nie uprzedzi :lol:[/QUOTE] Mama_Alfika, spokojnie, pomału :loveu: cierpliwie poczekamy :p Przecież wiesz, że to oczekiwanie to taki MIŁY wstęp do tego co zobaczymy, a będą cuda oj CUDA!!! :loveu: Quote
tomcug Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='mama_Alfika']Jeszcze troszkę cierpliwości proszę :oops: Wstawiłam fotkę podusi dla Kasi i dla Iv_. Juz po uszyciu wierzchu zauważyłam, że w jednym z pasków na patchworkowej poszewce jest dziurka, musiałam porozpruwać i wszyć nowy kawałek tkaniny :shake:. Teraz dopiero skończyłam, a jeszcze jedna jest przygotowana do szycia. Ale i tak wszystko było szyte na zamówienie, więc bez obaw, nikt Was nie uprzedzi :lol: No właśnie, bo inaczej byłaby prawdziwa zadyma na bazarku.:2gunfire::olympic: Quote
eliza_sk Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 CZAREK - 3 dni ze WZWODEM - tak wygląda opieka GMINY ZABIERZÓW nad bezdomniakiem - uniknął UMIERALNI w OLKUSZU i MARTWICY PENISA - teraz potrzebuje finansów na leczenie i hotel - BŁAGAMY O POMOC: http://www.dogomania.pl/threads/207635-CZAREK-3-dni-ze-WZWODEM-zostawiony-sam-sobie-unikn%C4%85%C5%82-OLKUSZA-i-MARTWICY-PENISA-POMOCY?p=16864184#post16864184 Quote
mama_Alfika Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Śpioch Alfik Wygląda jak lis :diabloti: Quote
eliza_sk Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 Boziu i nawet w takim sztucznym świetle jego sierść jest tak jedwabista, że chciałoby się miziać i miziać. Błysk jak naoliwiona. Quote
Iv_ Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Śliczny niuniuś :loveu::loveu: Tylko tych zdjęć mało dajesz :shake: Quote
mama_Alfika Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 eliza_sk napisał(a):Boziu i nawet w takim sztucznym świetle jego sierść jest tak jedwabista, że chciałoby się miziać i miziać. Błysk jak naoliwiona. To prawda, ja uwielbiam zanurzać twarz w jego kłaczkach :loveu: Iv_ napisał(a):Śliczny niuniuś :loveu::loveu: Tylko tych zdjęć mało dajesz :shake: Bo taki ze mnie fotograf, jak z koziej d....... :diabloti::evil_lol: Quote
Iv_ Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 mama_Alfika napisał(a): Bo taki ze mnie fotograf, jak z koziej d....... :diabloti::evil_lol: Jak nie będziesz robić to się nie nauczysz :mad: :cool3: więc cykaj fotki, cykaj. Miło potem siedzieć i oglądać takie chwile zatrzymane w kadrze :p Quote
mama_Alfika Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Ale wciąż zakochana jestem w jego dwóch fotkach, środkowa z postu 1 i środkowa z postu 2. Te dwa zdjęcia sprawiły, że ponad rok temu wstawałam każdej nocy i sprawdzałam, czy jeszcze jest do wzięcia, nim udało mi się przekonać moich chłopaków i wreszcie był ze mną :loveu: Quote
Iv_ Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 "Urzekłem Cie pańciu ...... o taki śliczny jestem :cool3:" "Nie miałaś wyjścia, musiałaś się zakochać :loveu:" Quote
tomcug Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
mama_Alfika Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Na pierwszej fotce wygląda, jakby przepraszał, że coś przeskrobał :-( A na drugiej, jakby kogoś wypatrywał ... Nie mogłam się oprzeć jego urokowi :loveu: Quote
tomcug Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 [quote name='mama_Alfika']Na pierwszej fotce wygląda, jakby przepraszał, że coś przeskrobał :-( A na drugiej, jakby kogoś wypatrywał ... Nie mogłam się oprzeć jego urokowi :loveu: No i wpadłaś po uszy...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
eliza_sk Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 I wieści z dnia dzisiejszego ... Pakiet L - Lamia + 4 szczyle ze szpitalnego śmietnika - w każdej chwili grozi im śmierć - POMOCY: http://www.dogomania.pl/threads/212358-4-SZCZYLE-matka-koczuj%C4%85-na-szpitalnym-%C5%9AMIETNIKU-GROZI-%C5%9Bmier%C4%87-pod-KO%C5%81AMI-POMOCY!?p=17381253#post17381253 [FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana] [/FONT] Quote
eliza_sk Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 Alfik w wersji makroooo Aby sobotniej tradycji stało się zadość, przedstawiam nowego podopiecznego. JOGI - leosiowaty WIELKOPIES z ulicy ... http://www.dogomania.pl/threads/212833-JOGI-mlody-leosiowaty-WIELKOPIES-kochany-MISIOWATY-przytulak-SZUKA-SWEGO-!?p=17433432#post17433432 [FONT=Verdana][/FONT] Quote
mama_Alfika Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Fajny chłopak, ze zdjęć przesłodziak :lol: No to jest mina Alfika :evil_lol:, tylko Alfiś jęzorka nie wystawia Quote
eliza_sk Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 Na fotce powyżej Alfiś wygląda jakby modły o dobry domek odprawiał - i wymodlił :) Quote
mama_Alfika Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Jak go strofuję, to taka właśnie minkę robi :) A mnie natychmiast mięknie serce i cała sprawa kończy się gradem buziaków. I jak ja mam go wychować :shake::loveu::lol: Quote
Iv_ Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='mama_Alfika']Jak go strofuję, to taka właśnie minkę robi :) A mnie natychmiast mięknie serce i cała sprawa kończy się gradem buziaków. I jak ja mam go wychować :shake::loveu::lol:[/QUOTE] :turn-l:no i masz niewychowanego Alfisia :eviltong::loveu::cool3: Ale rzeczywiście pynie i minki chłopaki maja podobne ;);) Quote
mama_Alfika Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='Iv_']:turn-l:no i masz niewychowanego Alfisia :eviltong::loveu::cool3: Ale rzeczywiście pynie i minki chłopaki maja podobne ;);) Ale jaki kochany :loveu: Quote
Recommended Posts