Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ewaal1982 napisał(a):
Najlepiej tajniak jakiś, cichy powinien być ,piesków nie budzić :D

czujne są pieski...wczoraj przyjechała dziewczyna z miau, pożyczyć klatkę dla topielców z tarnobrzeskiego - cała rozdarta ósemka tkwiła przy bramie ujadając równo - obłęd. Wystarczy, że zmieniam pozycję w fotelu - już się kilka łbów podnosi...

• Replies 448
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Florentynka napisał(a):
Wyniosłam się na wieś, pod Kraków.
Ale latami mieszkałam w różnych miejscach w Krakowie - Bronowice, potem tuż obok Wawelu.
Psom lepiej na wsi, jednakowoż.

Ja mieszkam czesciowo na Debnikach :):) napewno psom na wsi lepiej. Caly czas to tlumacze mojemu TZ., ale jakos bezskutecznie ;)

Posted

jeśli chodzi o umieszczanie ogłoszeń to myślę ,że problem tkwi w zdjęciach
tak przynajmniej jest na gumtree,ogłoszenia sa identyfikowane po zdjęciach i nie można umieścic nowego ogłoszenia z tym samym zdjęciem

Posted

dobra, już biorę utopce do ogrodu i zrobię im nową sesję.
Tak nawiasem mówiąc - psy zostały dziś same w domu na parę godzin ( wywiozłam tylko Jego Wysokość i Kajtka) - poza zeżartą listwą w drzwiach ( co, jak stałym czytelnikom moich wątków zapewne wiadomo, nie robi już na mnie najmniejszego wrażenia) - wszystko w porządku! Dom stoi jak stał, psy całe.

Posted

[quote name='Florentynka']czujne są pieski...wczoraj przyjechała dziewczyna z miau, pożyczyć klatkę dla topielców z tarnobrzeskiego - cała rozdarta ósemka tkwiła przy bramie ujadając równo - obłęd. Wystarczy, że zmieniam pozycję w fotelu - już się kilka łbów podnosi...[/QUOTE]

One Cię tak kochają :)

Szkoda, że nikt nie dzwoni :(

Posted

I co, nikt się jeszcze nie zakochał w moich utopcach?

Brunet wieczorową porą - przystojny brunet:

Rufus z cynicznym uśmieszkiem "już taki jestem zimny drań..."

Kajtek - rozbrajająco uroczy:

Przesłodka i urocza Telimena:

Posted

Ciotki nie bardzo mam czas przeglądać watek, ale czy gumtree jest tylko krakowskie?? może ktos inny zrobi warszawskie?? karolcia u nas jest zalogowana na warszawskie chyba

Posted

[quote name='figa33']właśnie podmieniam , bo cudne , tylko cosik z rozmiarami nie bardzo , ale kombinuję[/QUOTE]
One są w trzecim albumie w pierwszym poście - stamtąd można ściągnąć, bo te na wątku przepuszczone przez imageshacka...

Posted

[quote name='Andzike']Florentynka, cudne są te Twoje Utopce...
Cholercia, chciałam sobie wstawić ich banerek, ale coś mi nie idzie pod Mozilla:/ Help!!! Zawsze się udawało... :([/QUOTE]
Mi pod Mozillą normalnie idzie - zaznaczyć go przez przejechanie myszą na wcisku, aż się niebieski zrobi, kopiuj, i w "edytuj sygnaturę" wklej.

Posted

Kurczę a ja dopiero teraz po zrobieniu ogłoszonek ze starymi fotami wlazłam w nowy album:wallbash: Arak jako uchachany Miś mnie rozwalił, podmienie w wolnej chwili:)

Posted

[quote name='Dzika_Figa']Zdjęcia Boskie!
Figuś, podmienisz w allegro?
A ja czekam, az mi ktoś podpowie, gdzie jeszcze robić ogłoszenia...
Dzika Figa na pierwszej stronie tego Pieska jest full ogłoszeń, możesz sprawdzić gdzie jeszcze nie zrobiłaś
http://www.dogomania.pl/threads/140922-KAMIE%C5%83-fascynuj%C4%85cy-pracoholik-u-Morii-brakuje-co-miesi%C4%85c-70-z%C5%82-deklaracji-i-DOMU!!!!
ps. poczytuje sobie po cichu wątek utopców, wielki szacun dla wszystkich cioteczek i wujków!!!

Posted

[SIZE="3"]A TERAZ WAŻNE INFO!!!!!

od jutra (jeszcze nie wiemy w jakich godzinach) w biurze KTOZ będzie dyżurował psi psycholog - Zula Przybylińska ze szkoły dla psów AXIO TRAINING. Najprawdopodobniej przez cały tydzień.
Będzie udzielać telefonicznych porad, ew. jeździć do ludzi którzy mają problem z adoptowanym / przechowywanym psem
.