Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Florentynko brak słów dla Twojego wielkiego zamiłowania do czworonogów:)
czapki z głów Panie i Panowie :)

aż człowiek wydaje sie sobie mało przydatny, kiedy tak siedzi w bezpiecznym ciepłym domu a powódź ogląda w relacjach telewizyjnych. Nasza Bzura narazie trzyma sie koryta i nie ma co się niepokoić, a południe Polski walczy z żywiołem...

ech...oby więcej takich aniołków jak Ty Florentynko:)

• Replies 448
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Florentynka napisał(a):
Uff - Florentynka wykąpana, stado nakarmione.
Nagotowałam gar ryżu na rosole, dodałam chrupek, moje dostały jeść w kuchni, utopce w salonie i jakoś poszło.
Tylko jak Jego Wysokość zobaczył, że wywlekam z magazynku kubeł z chrupkami, to na wszelki wypadek mordę na pokrywce położył i zrobił "buuuuu", że niby to jego kubeł.
Kajtek korzysta z foteli ze znawstwem i wprawą.
Telimena chce zjeść Jego Wysokość.
Rudy sika na nogi od krzeseł.
Arak skacze na ludzi i domaga się pieszczot.
Ktoś zrobił kupę za kanapą.
8 psów naraz szczeka ( Telimena wyje).
Jest super.

Cudny post!:) Wyobraźnia już mi ten obrazek wyczarowała ze szczegółami!:)

Do wszystkich psiolubnych z Krakowa i okolic : JESTEŚCIE ABSOLUTNIE NIESAMOWICI ! Padam na kolana!

Posted

Florentynka napisał(a):
Uff - Florentynka wykąpana, stado nakarmione.
Nagotowałam gar ryżu na rosole, dodałam chrupek, moje dostały jeść w kuchni, utopce w salonie i jakoś poszło.
Tylko jak Jego Wysokość zobaczył, że wywlekam z magazynku kubeł z chrupkami, to na wszelki wypadek mordę na pokrywce położył i zrobił "buuuuu", że niby to jego kubeł.
Kajtek korzysta z foteli ze znawstwem i wprawą.
Telimena chce zjeść Jego Wysokość.
Rudy sika na nogi od krzeseł.
Arak skacze na ludzi i domaga się pieszczot.
Ktoś zrobił kupę za kanapą.
8 psów naraz szczeka ( Telimena wyje).
Jest super.

Rewelacja! Obśmiałam się jak norka:-) Rudy to raczej na pewno nie Laky. Znam Laky'ego ze spacerów, ma niecałe dwa lata, brak siwizny na pyszczku, no i bardziej żółty niż rudy.
Pamiętajcie, że na stronie jest może 200 z 600 psów, wielu nie uda się w ten sposób zidentyfikować. Wstawiajcie zdjęcia, może ktoś rozpozna.

Posted

Florentynko, jakiej wielkości jest ten rudy ? być może to Luk, ale hmmm, nie moge znaleźć moich zdj Luka na których byłoby dobrze jego uszy widac a ten Twój" ma chyba jedno obszarpane lekko ?

Posted

abero napisał(a):

Pamiętajcie, że na stronie jest może 200 z 600 psów, wielu nie uda się w ten sposób zidentyfikować. Wstawiajcie zdjęcia, może ktoś rozpozna.

no na to liczymy, bo rudego na stronie schronu chyba zwyczajnie nie ma.
Inne się w sumie zgadzają.
Dalej nie wiemy, jakie leki powinien przyjmować Arak...

Posted

agamika napisał(a):
Florentynko, jakiej wielkości jest ten rudy ? być może to Luk, ale hmmm, nie moge znaleźć moich zdj Luka na których byłoby dobrze jego uszy widac a ten Twój" ma chyba jedno obszarpane lekko ?

Rudy duży, ucho obszarpane.
Luk to chyba nie jest, bo wg opisu Luk ma metkę agresora i potrzebuje twardej ręki a ten kompletnie bezproblemowy, oprócz tego, że sika na nogi od krzeseł :diabloti:

Posted

Asior napisał(a):
ooo florentynka, to ja przywiozłam "twoje" utopce ;)

Może wiesz coś więcej o nich?
Potrafisz zidentyfikować rudego?
I czy Arak jest jakoś leczony na nerki? Ma coś zażywać?

Posted

[quote name='Dzika_Figa']Rudy duży, ucho obszarpane.
Luk to chyba nie jest, bo wg opisu Luk ma metkę agresora i potrzebuje twardej ręki a ten kompletnie bezproblemowy, oprócz tego, że sika na nogi od krzeseł :diabloti:
LUK wielki własnie jest , i jakos spacer z nim przeżyłam bez strat na życiu i zdrowiu i w zasadzie nikt mnie nim nie straszył ;) tak wiec ta łatka to chyba stare dzieje ... kurcze pewnosci nie mam niestety

luk w kiwetniu tegoroku

http://lh5.ggpht.com/_QmXXP0qyzww/S9dNFH9hgWI/AAAAAAAADQA/S1bXokEDBK8/640_DSCN8393.JPG

http://lh3.ggpht.com/_QmXXP0qyzww/S_RUMLg-ciI/AAAAAAAADss/5E-DWMVjIZc/s576/lukDSCN8379.jpg

acha i Luk ostatnio był na ogólnych u dziewczynek ;)

Posted

Arak właśnie kulturalnie poprosił o wypuszczenie na siusiu , drapiąc łapą w drzwi.
Kajtek śpi na kanapie z moją mało tolerancyjną Matyldą
tylko Arak troszkę pokazuje zęby Jego Wysokości - ale panujemy nad sytuacją.

Posted

Florentynka napisał(a):
To jest raczej dowód na bycie niespełna rozumu...;)

Florentynka napisał(a):
To strasznie fajne psy. Szkoda by było, gdyby miały tam wrócić.

Licze na to, ze sie znajda domy docelowe. Bardzo lubie ludzi niespelna rozumu ;) bardziej moge ich zrozumiec :):)