Szarotka Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Wiem, ze ogloszenia w Dzienniku Zachodnim dzialaly. Quote
karolciasz28 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 No one czekają w kolejce, na metro,ale ja je w poniedziałek wrzucę na cafeanimal to może szybciej je wydrukują. Quote
majuska Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Ja chetnie użycze moich dzieci do testów:diabloti: tylko, że to juz stare konie są, ale tak na poważnie to kota - rudzielca użyczam, nie boi się i specjalnie prowokuje. Kurcze trzymam kciuki za utopce, że też cholerka nikt sie nie odzywa:shake:, Asiu jak Ty jeszcze długo pociągniesz?? Quote
Florentynka Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 Jutro utopce idą na aukcję organizowaną przez program "kundel bury i kocury" - mam nadzieję, że wrócę do domu bez utopców, bo wszystkie znajdą fantastyczne domy. Dziś w nocy wpadłam na zbawienny pomysł zostawienia im otwartych drzwi do ogrodu - dzięki temu rano nie musieliśmy sprzątać sików i kupsk -znaczy to również, że odruchy są prawidłowe, tylko regulacja niewłaściwa - może za późno jedzą? Wczoraj wieczorem żadnych awantur, wszyscy grzeczni idealnie i sama słodycz. Kajtek wlazł mi na fotel i spał kółkami do góry - rozkoszny widok. Quote
Florentynka Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 Dziś kolejna sesja foto, głownie dlatego, że musiałam użyć aparatu z powodów zawodowych, a moje psy jak widzą, że biorę aparat to są głęboko przekonane, że idziemy do ogrodu robić sobie zdjęcia. No dobrze, niech im będzie. Mam nadzieję, że to pożegnalna sesja i od jutra już nie ja będę robiła zdjęcia utopcom - że każdy z nich dostanie na własność człowieka, który się będzie za nim uganiał z aparatem. Przepraszam wielbicieli pozostałych piesów za przewagę Rufusa - ale tego faceta aparat kocha, po prostu! Fotogeniczny i umie pozować, bestia. No to popatrzcie: http://picasaweb.google.pl/karmatsetenlhamo/ZnowTeUtopceIMojePiesy# Quote
Andzike Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Florentynka, piękne fotki !!! Trzymam kciuki za jutrzejszą aukcje... :D Quote
figa33 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 hmmm...od razu widać kto skradł Florentynce serce..:cool3: Quote
Dzika_Figa Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 karolciasz28 napisał(a):No one czekają w kolejce, na metro,ale ja je w poniedziałek wrzucę na cafeanimal to może szybciej je wydrukują. Karolciu, oni mają cafeanimale - ale mogę wywalić te stare i zrobimy nowe... Quote
Romka Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Piękne zdjęcia zrobiłaś psiemu towarzystwu.Juz dogadani i jakie uśmiechnięte pychole! Quote
Szarotka Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Zdjecia kapitalne :):) ja tez chce biegac po takiej trawce i tarzac sie na plecach ;);) Quote
figa33 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 naprawdę super zdjęcia , wszystkie futrzaki wyglądają jak by uwielbiały się fotografować , zawodowi modele po prostu a teraz allegro Kajtusia w podkarpackim z inną miniaturką ( nie mogłam się powstrzymać , cudne zdjęcia ) http://allegro.pl/item1054606082_daj_mu_szanse_uratowany_z_powodzi_kajtek.html nie wiem dlaczego ale w małopolskim zdecydowanie lepsze zainteresowanie ...ech... Quote
Asior Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Dzika_Figa napisał(a):Hihi - własnie doszłyśmy do wniosku, że przydałoby się przetestować utopce na dzieci... Na razie do głowy przychodzi nam tylko Asior ze swoim potomstwem :diabloti: no niestety... mój glut nie nadaje się do testów, bo nie jest jak inne dzieci...on jest jak wulkan... :roll: byłam na chwile z nim w pracy w piątek.. MASAKRA!! zostały tylko zgliszcza :diabloti: Quote
Florentynka Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 TRZYMAĆ KCIUKI JUTRO - WSZYSCY! Utopce dostały obróżki ( Asior - dziękujemy!!!), urabiam TŻ żeby pożyczył Rufusowi jakiś krawat - niech wszyscy zobaczą że to elegancki pies. I mam nadzieję, że się jutro moje utopce rozejdą jak ciepłe bułeczki, czego im (i sobie) życzę z całego serca. Quote
Florentynka Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 Asior napisał(a):Florentynko, i co dobre były???? Super! Arak dostał skórzaną, Rufusek w indiańskie wzorki - do twarzy mu w niej, Telimenka cienką skórkową, a Kajtkowi przypasowałam z moich zapasów, bo na niego wszystko za długie - tak czy inaczej utopce ubrane i mogą się pokazać publicznie. Quote
Szarotka Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Czy Utopce maja odpowiednia mowe dla publicznosci :):) Quote
majuska Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Trzymam mocno, należą im się te domki jak jasna cholera i Tobie Florentynko wreszcie troche spokoju i radości Quote
Dzika_Figa Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Właśnie dostałam od mamy SMS-a , że został im tylko Arrak! Telimena, Rufus i Kajtek poszli do nowych domów!!!! :multi::loveu: Quote
majuska Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 No to bomba :multi: ja tu waruje na wieści, super!!! Aśka na prezydenta!!!:loveu: Quote
Dzika_Figa Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 jeszczę godzina do końca aukcji, to może Arrak też pójdzie... w trzy godziny Aśka wyadoptowała trzy psy! Quote
Recommended Posts