Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 448
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja chetnie użycze moich dzieci do testów:diabloti: tylko, że to juz stare konie są, ale tak na poważnie to kota - rudzielca użyczam, nie boi się i specjalnie prowokuje.
Kurcze trzymam kciuki za utopce, że też cholerka nikt sie nie odzywa:shake:, Asiu jak Ty jeszcze długo pociągniesz??

Posted

Jutro utopce idą na aukcję organizowaną przez program "kundel bury i kocury" - mam nadzieję, że wrócę do domu bez utopców, bo wszystkie znajdą fantastyczne domy.
Dziś w nocy wpadłam na zbawienny pomysł zostawienia im otwartych drzwi do ogrodu - dzięki temu rano nie musieliśmy sprzątać sików i kupsk -znaczy to również, że odruchy są prawidłowe, tylko regulacja niewłaściwa - może za późno jedzą?
Wczoraj wieczorem żadnych awantur, wszyscy grzeczni idealnie i sama słodycz.
Kajtek wlazł mi na fotel i spał kółkami do góry - rozkoszny widok.

Posted

Dziś kolejna sesja foto, głownie dlatego, że musiałam użyć aparatu z powodów zawodowych, a moje psy jak widzą, że biorę aparat to są głęboko przekonane, że idziemy do ogrodu robić sobie zdjęcia. No dobrze, niech im będzie. Mam nadzieję, że to pożegnalna sesja i od jutra już nie ja będę robiła zdjęcia utopcom - że każdy z nich dostanie na własność człowieka, który się będzie za nim uganiał z aparatem.
Przepraszam wielbicieli pozostałych piesów za przewagę Rufusa - ale tego faceta aparat kocha, po prostu! Fotogeniczny i umie pozować, bestia.
No to popatrzcie:
http://picasaweb.google.pl/karmatsetenlhamo/ZnowTeUtopceIMojePiesy#

Posted

karolciasz28 napisał(a):
No one czekają w kolejce, na metro,ale ja je w poniedziałek wrzucę na cafeanimal to może szybciej je wydrukują.

Karolciu, oni mają cafeanimale - ale mogę wywalić te stare i zrobimy nowe...

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Hihi - własnie doszłyśmy do wniosku, że przydałoby się przetestować utopce na dzieci...
Na razie do głowy przychodzi nam tylko Asior ze swoim potomstwem :diabloti:

no niestety... mój glut nie nadaje się do testów, bo nie jest jak inne dzieci...on jest jak wulkan... :roll:
byłam na chwile z nim w pracy w piątek.. MASAKRA!! zostały tylko zgliszcza :diabloti:

Posted

TRZYMAĆ KCIUKI JUTRO - WSZYSCY!
Utopce dostały obróżki ( Asior - dziękujemy!!!), urabiam TŻ żeby pożyczył Rufusowi jakiś krawat - niech wszyscy zobaczą że to elegancki pies.
I mam nadzieję, że się jutro moje utopce rozejdą jak ciepłe bułeczki, czego im (i sobie) życzę z całego serca.

Posted

Asior napisał(a):
Florentynko, i co dobre były????

Super! Arak dostał skórzaną, Rufusek w indiańskie wzorki - do twarzy mu w niej, Telimenka cienką skórkową, a Kajtkowi przypasowałam z moich zapasów, bo na niego wszystko za długie - tak czy inaczej utopce ubrane i mogą się pokazać publicznie.