Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wspolczuje zapchu kociego moczu na plycie kuchennej ;) moja kotka tez czasami robi gdzie popadnie, ale jeszcze na piec nie wlazla. Florentyko Twoja kotka jest podlotkie przy mojej Szarotce, ktora ma 21 lat.

• Replies 448
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Siedze,mocze nogi w misce pod biurkiem,po tych całodziennych poszukiwaniach Bunieczki...i tylko tu na watku jestem w stanie sie choc troche usmiechnac...,bo płakac juz nie mam siły.

Posted

halcia napisał(a):
Siedze,mocze nogi w misce pod biurkiem,po tych całodziennych poszukiwaniach Bunieczki...i tylko tu na watku jestem w stanie sie choc troche usmiechnac...,bo płakac juz nie mam siły.

Halciu - uśmiechaj się i nie trać wiary - my tu wszyscy trzymamy kciuki naprawdę mocno!

Posted

mocno halciu , mocno trzymamy kciuki , i za Bunię i za utopców..
no nie może tak być ,że ciągle dół..

ale mocz na płycie kuchennej to jest przeżycie ..:ekmm:

Posted

figa33 napisał(a):
i jak tam nastroje w stadzie ?:cool3:

A wieczorem znów była mała zadyma - Kajtek jest zadziorne bydle i od kiedy popadł w konflikt z Arakiem to go przy byle okazji podszczypuje albo przynajmniej werbalnie obraża. Arak jakoś nie potrafi przejść nad tym do porządku dziennego i próbuje pacyfikować Kajtka. W dodatku - w co trudno uwierzyć, ale widziałam to już kilka razy - Gjalpo staje w obronie Kajtka! Umieszcza się pomiędzy nim a Arakiem, zasłania malucha własnym cielskiem, ryczy tak, że chałupa się trzęsie w posadach i daje się gryźć Arakowi. Chyba nie czuje w ogóle tych ugryzień , jest dobrze "opancerzony" ( weterynarz ostatnio spędził bardzo dużo czasu próbując znaleźć jakikolwiek dostęp do skóry), bo nawet nie próbuje się odgryzać - straszy tylko. Kajtek najczęściej nie docenia starań Gjalpa i bywa że przy okazji i jego użre w kostkę.
Rufus w takich sytuacjach jest przecudny - w konfliktach z zasady nie bierze udziału, patrzy z bezpiecznej odległości, a potem robi minę pod tytułem "ja wychodzę" i oddala się chyłkiem do "swojego" pokoju - albowiem ten arystokratyczny pies sam sobie wybrał lokum, zagnieździł się w pokoju gościnnym i tam rezyduje.

Posted

mamanabank napisał(a):
Florentynka, a Ty co wtedy im mówisz?

Nie chcesz wiedzieć...wznoszę się na wyżyny mało wyrafinowanych wulgaryzmów, niestety. Głównie obrażam ich matki. W przerwach wrzeszczę "co to miało być" i "jak ci nie wstyd, cholero!"
Byliśmy w ogrodzie przed chwilą - Telimena, jak to dama, stwierdziwszy że kobieta może być naga, ale musi mieć na sobie kropelkę Chanel nr 5, uperfumowała się w jakiejś zdechłej myszce.
A potem była akcja czesania - Arak najbardziej lubi czesanie zadu i uporczywie się podtyka z tej strony, a Rufus cały się rozpływa w uśmiechach, jeśli podczas czesania słyszy " ach, jaki przystojny pies".
I udało mi się całkiem samodzielnie zapuścić Kajtkowi krople do ucha - nie gryzł, nie warczał, nie walczył - mądry psiunio.

Posted

Nie no, wiem, że macie przeboje, ale jak się to czyta to tylko śmiać się chce:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

Florentynka napisał(a):

Nikt nie dzwoni w sprawie utopców, za to ponieważ odbieram wszystkie telefony, dopadły mnie już wszystkie działy windykacji wszystkich banków świata.

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Florentynka, jesteś moją idolką na dogo :)
Czemu ja Cię wcześniej nie znałam :)
Twoje teksty powalają na łopatki :D

Florentynka napisał(a):
Nie chcesz wiedzieć...wznoszę się na wyżyny mało wyrafinowanych wulgaryzmów, niestety. Głównie obrażam ich matki. W przerwach wrzeszczę "co to miało być" i "jak ci nie wstyd, cholero!"

eeeeeeeehhehehehehehehehehehhe :megagrin: poplułam monitor :evil_lol:
Kochana, czy Ty będziesz na tej aukcji pod TVP osobiście?? MUSZĘ CIĘ POZNAĆ :loveu:

A jak ktoś chce nazłość zrobić Florentynce to niech zadzwoni do niej... usłyszycie wtedy szczek takiej ilości psów, ze czujecie się jak byście dzwonili do schroniska :D

Posted

[quote name='Asior']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Florentynka, jesteś moją idolką na dogo :)
Czemu ja Cię wcześniej nie znałam :)
Twoje teksty powalają na łopatki :D

eeeeeeeehhehehehehehehehehehhe :megagrin: poplułam monitor :evil_lol:
Kochana, czy Ty będziesz na tej aukcji pod TVP osobiście?? MUSZĘ CIĘ POZNAĆ :loveu:

A jak ktoś chce nazłość zrobić Florentynce to niech zadzwoni do niej... usłyszycie wtedy szczek takiej ilości psów, ze czujecie się jak byście dzwonili do schroniska :D

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a mnie rozwalił ten tekst: "Telimena, jak to dama, stwierdziwszy że kobieta może być naga, ale musi mieć na sobie kropelkę Chanel nr 5, uperfumowała się w jakiejś zdechłej myszce." :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

Ciotki, a Playdogi czytałyście?? Aśka jest redaktorem naczelnym, cos takiego powinno być drukowane w olbrzymich nakładach i sprzedawane za straszne pieniądze:) swego czasu do kupienia na bazarkach...

Posted

Widzę, że tu trochę Krakowian zagląda to poproszę.
Szukamy kogoś do wizyty przed adopcyjnej: Kraków - Nowa Huta!
Beciu jesteś na tym wątku? Jeśli tak, to mam odpowiedź jednak metro wychodzi w Krakowie :)

Posted

[quote name='karolciasz28']Widzę, że tu trochę Krakowian zagląda to poproszę.
Szukamy kogoś do wizyty przed adopcyjnej: Kraków - Nowa Huta!
Beciu jesteś na tym wątku? Jeśli tak, to mam odpowiedź jednak metro wychodzi w Krakowie :)
Ja mogę zrobić wizytę - napisz pw o co chodzi.

Posted

Hihi - własnie doszłyśmy do wniosku, że przydałoby się przetestować utopce na dzieci...
Na razie do głowy przychodzi nam tylko Asior ze swoim potomstwem :diabloti:

Przy okazji padła idea stworzenia dogomapy dzieci do testów :cool3:
Bo przecież nie każdy użyczy pociechy w takich celach...