figa33 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 u mnie rekordzistą w ogłoszeniach jest Arrak wszyscy mają obserwatorów ( ciotki mam nadzieję,że to nie wy?:mad:) , Kajtek najwięcej no , tylko telefonów brak... Quote
Florentynka Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 och...mają obserwatorów...to nie ja, na pewno nie ja...no niech ktoś zadzwoni!!! Quote
Dzika_Figa Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 A ja się zaraz biorę do roboty z nowymi ogłoszeniami. Quote
figa33 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 myślałam aby je jeszcze dać na inne województwo , bo w Krakowie pewnie dużo ludzi szuka teraz domów dla swoich tymczasów.. macie jakieś propozycje? Quote
Florentynka Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 mi wszystko jedno - Kraków rzeczywiście zapsiony - sama nie wiem, może Ty z doświadczenia masz jakieś obserwacje? Quote
Szarotka Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='figa33']myślałam aby je jeszcze dać na inne województwo , bo w Krakowie pewnie dużo ludzi szuka teraz domów dla swoich tymczasów.. macie jakieś propozycje?[/QUOTE] Najlpiej tam gdzie nie bylo takich powodzi/ Quote
Dzika_Figa Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Szarotka']Najlpiej tam gdzie nie bylo takich powodzi/[/QUOTE] Bardzo słuszna uwaga! Quote
figa33 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 tez o tym myślałam , tylko ,ze powódź jak zaraza rozpełzła się po całej Polsce jedni już zalani , inni dopiero będą myslę mimo wszystko ,ze albo podkarpackie ,sląskie, może świetokrzyskie Quote
majuska Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 W razie czego to na podkarpaciu macie wizyty przedadopcyjne i pomoc w transporcie;) , oby tylko ten telefon zadzwonił....:kciuki: Quote
Florentynka Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Oby zadzwonił, bo one się tu coraz lepiej i pewniej czują. Stróżują kupą ( można oszaleć). Telimena, jak ją coś zaintryguje, staje na dwóch łapkach i naciąga się w górę - jak surykatka. Prześmieszna jest. Może mi się uda zrobić takie zdjęcie. Quote
Andzike Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Zaległe ogłoszenia na gumtree warszawa dla Arraka i Rufusa :) Rufus http://warszawa.gumtree.pl/c-ViewAd?AdId=207084249&Guid=128cb9d0-1fc0-a20b-2682-3b42ffff4936 Arrak http://warszawa.gumtree.pl/c-ViewAd?AdId=207084983&Guid=128cba07-da20-a20b-2722-3d02ffff4869 [quote name='majuska']W razie czego to na podkarpaciu macie wizyty przedadopcyjne i pomoc w transporcie;) , oby tylko ten telefon zadzwonił....:kciuki: Jesli tylko zadzwoni telefon z Warszawy to wizyty i pomoc w transporcie też oferuję... Niech tylko zadzwoni... Quote
figa33 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 a kto jest przywódcą , Jego Wysokość? myślę ,ze chyba lepiej podkarpackie , w razie czego bliżej edit: wystawione też na podkarpackie Quote
__Lara Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Florentynka']Oby zadzwonił, bo one się tu coraz lepiej i pewniej czują. Stróżują kupą ( można oszaleć). Telimena, jak ją coś zaintryguje, staje na dwóch łapkach i naciąga się w górę - jak surykatka. Prześmieszna jest. Może mi się uda zrobić takie zdjęcie.[/QUOTE] hihihihih, ale macie tam wesoło :D Quote
Florentynka Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 mamy wesoło, tylko ja się martwię...co będzie z moimi utopcami biednymi? Quote
__Lara Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Florentynka napisał(a):mamy wesoło, tylko ja się martwię...co będzie z moimi utopcami biednymi? Muszą znaleźć dom i koniec kropka! Dom, co ja piszę, niejeden dom! Quote
Dzika_Figa Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Ja teraz będę ogłaszała na dolny śląsk - z Krakowa dobry dojazd autostradą. Mamy plakat! Jeśli któraś z kochanych ciotek zechce wydukować i rozlepić kilka w swojej okolicy, będziemy bardzo, bardzo wdzięczne! Wysyłamy (Florentynka i ja) mailem w wersji pdf, gotowy do druku na A4. Quote
Szarotka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Pomyslcie tez o gazetach. Np. niektorzy dawali ogloszenia w Dzienniku Zachodnim i mieli odzew. Szukam transportu z Lodzi do Milicza lub okolic. Quote
Dzika_Figa Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 www.sprzedasz.pl - dolny śląsk- czekają na akceptację www.olx.pl - kraków - do potwierdzenia www.pajęczyna.pl - do potwierdzenia www.gieldaogloszen.pl dolnośląskie Kajtek Arrak Rufus Telimena www.aukcjezwierzat.pl- cała Polska Kajtek jako York (tam nie ma opcji kundla... a do yorków pewnie dużo ludzi zagląda) Rufus jako ONek... nie wiem pod co podpiąć Telimenę i Arraka... jakieś pomysły? www.ogloszenia.com - Wrocław - do potwierdzenia www.kupsprzedaj.pl - cały kraj - Kajtek Arrak Rufus i Telimena, której nie chce mi aktywować.... c.d.n... Quote
Dzika_Figa Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Szarotka napisał(a):Pomyslcie tez o gazetach. Np. niektorzy dawali ogloszenia w Dzienniku Zachodnim i mieli odzew. Szukam transportu z Lodzi do Milicza lub okolic. O gazetach pomyślimy - dzięki za sugestię. Nikogo ani z Łodzi ani z Milicza niestety nie znam... Quote
Florentynka Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 [quote name='Dzika_Figa'] [url]www.aukcjezwierzat.pl- cała Polska Kajtek jako York (tam nie ma opcji kundla... a do yorków pewnie dużo ludzi zagląda) Rufus jako ONek... nie wiem pod co podpiąć Telimenę i Arraka... jakieś pomysły? c.d.n... biedny Kajtek, co on Ci zrobił? Quote
Ulaa Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Dzika_Figa napisał(a):O gazetach pomyślimy - dzięki za sugestię. Nikogo ani z Łodzi ani z Milicza niestety nie znam... ja znam i polecam :) Łódź : katya Milicz : ElzaMilicz śliczny plakacik!!!!!:loveu: Quote
karolciasz28 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Utopce do metra zgłoszone, ale nie wiem czy się szybko pojawią bo pośredniczka;) się nie odzywa.:roll: Quote
Dzika_Figa Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='Florentynka']biedny Kajtek, co on Ci zrobił? No popatrz ją, jeszcze zrzędzi... Masz szczęście - matka litościwie wypatrzyła tam opcję inne w tych setkach ras i zmieniłam. Arraka i Telimenę dorobię jak wrócę, bo wychodzę. kupsprzedaj - Telimena Quote
Dzika_Figa Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 karolciasz28 napisał(a):Utopce do metra zgłoszone, ale nie wiem czy się szybko pojawią bo pośredniczka;) się nie odzywa.:roll: Karolciu, dzięki wielkie ! Oczywiście fajnie by było na już, ale niektórych rzeczy nie da sie przeskoczyć. Quote
Recommended Posts