Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asior'][SIZE="3"]A TERAZ WAŻNE INFO!!!!!

od jutra (jeszcze nie wiemy w jakich godzinach) w biurze KTOZ będzie dyżurował psi psycholog - Zula Przybylińska ze szkoły dla psów AXIO TRAINING. Najprawdopodobniej przez cały tydzień.
Będzie udzielać telefonicznych porad, ew. jeździć do ludzi którzy mają problem z adoptowanym / przechowywanym psem
.

Mam problem ze sobą - co ja zrobię jak one nie znajdą domów?
Innych problemów utopce nie stwarzają.

• Replies 448
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

właśnie z albumu nie mogę , z poprzednich albumów bez problemu
wykorzystałam te z wątku
ale poproszę w takim rozmiarze zdjęcia nr 5 , 6 , 10 , 19, 26:cool3:
i może jak by się udało zrobić takie słodkie zdjątka Telimenie ( ale mam wymagania ):cool3::oops:
takiej biednej sierotki..;)

Posted

[quote name='figa33']właśnie z albumu nie mogę , z poprzednich albumów bez problemu
wykorzystałam te z wątku
ale poproszę w takim rozmiarze zdjęcia nr 5 , 6 , 10 , 19, 26:cool3:
i może jak by się udało zrobić takie słodkie zdjątka Telimenie ( ale mam wymagania ):cool3::oops:
takiej biednej sierotki..;)[/QUOTE]
Cholera, może to moja wina, bo ja je kadrowałam przed wrzuceniem.
Telimena trudna, bo się wierci, będę polować.

Posted

[quote name='Florentynka']Mi pod Mozillą normalnie idzie - zaznaczyć go przez przejechanie myszą na wcisku, aż się niebieski zrobi, kopiuj, i w "edytuj sygnaturę" wklej.[/QUOTE]
Ot, była blondynka... zapomnialam o zaznaczeniu na niebiesko:shake::shake::shake:
Mogę zrobić gumtree na Warszawę :) Już się biorę do roboty :)

Posted

figa33 - dostatecznie sierotkowata? dorzuciłam do trzeciego albumu, to + dwie wersje jeszcze. Smutny wyraz pyska udało się osiągnąć dzięki wyrzuceniu z fotela

Andzike - dzięki bardzo!!!

Posted

Zrobiłam Kajtka
Kajtek http://warszawa.gumtree.pl/c-ViewAd?AdId=206914569&Guid=128c6fab-5540-a20b-2665-c1e5ffff7234
I Telimenę też, ale to cholerne gumtree mi się odgraża, że to ogłoszenie jest zbyt podobne do tego, które już umieścilam...

Hehe... wystarczyło zamienić początek z opisem... Jutro ogarnę Araka i Rufusa, niech gumtree nabiera cierpliwości... ;)
http://warszawa.gumtree.pl/c-ViewAd?AdId=206915533&Guid=128c7020-7f90-a20b-2722-3d02ffff71b2

Posted

[quote name='Florentynka'] Smutny wyraz pyska udało się osiągnąć dzięki wyrzuceniu z fotela
[/QUOTE]
Asiu kocham Cię za te wpisy, nawet jak mam podły nastrój to mnie potrafisz rozbawić :)

Posted

[quote name='majuska']Asiu kocham Cię za te wpisy, nawet jak mam podły nastrój to mnie potrafisz rozbawić :)[/QUOTE]

Ja też :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='figa33']ale tak wyrzucać zaraz z fotela , Florentynko ....
w oczach Telimeny jeden wielki wyrzut....:evil_lol:
piękne zdjęcie![/QUOTE]
Musi być jakaś elementarna sprawiedliwość! 8 psów na fotel nie wlizie, nawet jak ja się pogodzę z siedzeniem na podłodze.
Jeden pies i jedna ja na fotelu oznacza faworyzowanie jednego psa - inne czują się pokrzywdzone.
Więc fotel jest dla mnie i koniec... ( z malutkim skraweczkiem dla Łucji)

Posted

[quote name='salibinka']Trzeba dofotelić - dla kążdego po jednym:evil_lol:[/QUOTE]
Nie ma takiej możliwości. Moje osobiste psy załatwiły 3 kanapy ( w tym jeden antyk - fakt, że wtórnie obity obrzydliwą szmatą) na śmierć.
Mają swoje materacyki i już. Nie będę kupowała mebli dla psów - zaraz zażądają plazmy i barku...

Posted

[quote name='figa33']dodałam nowe zdjatka
jak by się udało przerobić jeszcze zdjęcia nr 6 ( Kajtek ) i 10 ( Rufus ) , wiem ,ze jestem upierdliwa ...[/QUOTE]
Wcale nie jesteś - wrzuciłam je ponownie do albumu w stanie surowym, bez przycinania

Posted

[quote name='Florentynka']Mam problem ze sobą - co ja zrobię jak one nie znajdą domów?
Innych problemów utopce nie stwarzają.[/QUOTE]
Popros o psychologa, ktory pomoze Ci ten problem rozwiazac znajdujac domki dla psow ;);)

Posted

[quote name='Florentynka'] Nie będę kupowała mebli dla psów - zaraz zażądają plazmy i barku...[/QUOTE]

I na dzień dobry znów jeszcze bardziej Asię kocham:loveu:
Utopce czas do domów!!!

Na tych stronkach naszych regionalnych gdzie ogłaszałam od wczoraj wieczór całkiem dużo wejść: prowadzi Telimena, potem jest Kajtuś...trzymam za was łobuziaki!!!! U nas tez "rynek" nienasycony tak bardzo utopcami to są jakieś szanse:roll:

Posted

Och, niech ktoś je zabierze!
One się cieszą na mój widok, tańczą z radości jak wychodzimy do ogrodu, podtykają łby do głaskania.
Przecież nie można ich oddać do schroniska.

Posted

[quote name='Asior']Słuchajcie dochodzą do mnie informacje, że wiele psiaków bardzo przeżywa powrót do schronu :(
jeden nawet wylądował pod kroplówką :( najgorzej to przeżył.. aż się boję myśleć co będzie z resztą.. z psiakami, które nigdy nie miały domu...z psiakami, które np od szczeniaka są w schronisku...poczują się pewnie, u siebie, będzie im się wydawać, ze mają swój wymarzony domek, a tu bach.... powrót do schronu :shake:
[/QUOTE]

To napisała Asior na wątku ogólnym pomocy dla schroniska - mam zamiar jechać dziś z Arakiem na Rybną - tylko na odczytanie czipa i przegląd u weterynarza, ale i tak się bardzo boję jak pies to zniesie...