Jump to content
Dogomania

Boksery z piekła rodem czyli Imbir&Moira. Wiosenne przebudzenie:)

Recommended Posts

Posted

Dokładnie za miesiąc minie rok odkąd jest z nami Imbir (zabrany ze schroniska a wszystko co o nim wiemy jest NN) :loveu:
To właśnie On, największa psia miłość swojej Pani:

A tutaj nasza kochana porażka genetyczna (prawie 4 letnia) -- MOIRA

• Replies 842
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zawsze tak mówi.ę o Moirze żeby zrobić na złość zrobić mojemu TZ, Moira jest jego a Imbir mój- stąd konflikt:evil_lol: Ale to wszystko w formie żartów no chyba że Cimi albo Olek mu doniosą i będzie:mad:

Cimi ja się dawno temu naumiałam ale czasu nie miałam... a tak olek ma okazje poznac moje potforki:cool3:

Posted

Ewkaa napisał(a):
Cimi ja się dawno temu naumiałam ale czasu nie miałam... a tak olek ma okazje poznac moje potforki:cool3:

Tere fere.. jeszcze jakiś czas temu opisywałam Ci dokładnie gdzie są galerie i gdzie jest galeria Fionki :evil_lol: :evil_lol:.

Posted

Cimi a w łeb chcesz:mad: Aparat juz troche jest:eviltong: ale ja czasu nie miałam nigdy żeby te mutantki wrzucić do galerii. A uwierz mi zdjęć tych psów mam od groma......... Nawet nie wiem kiedy im je narobiłam:crazyeye:

Posted

Ewkaa napisał(a):
Cimi specjalnie dla ciebie....:eviltong:

Oh je dziękuje za wyróżnienie.. puściłam farbę :oops: :evil_lol:. I ten języczek :loveu:.

Posted

Ewkaa napisał(a):
No to kończymy zabawę ze zdjęciami na dzisiaj.....

:loveu:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale całuśna dziewczyna :razz:

Posted

Alicjo fakt ona jest bardzo całuśna ale nie w stosunku do mnie:shake: Ja jestem tylko od karmienia, ona całuje Imbirka i mojego TZ:mad:

Posted

:shake: Oj Ewkaa Ewkaa, tak nęznie to tłumaczysz, zamiast sie po prostu przyznać, że troche tej obsceniczności podpatrzyły. W końcu w domu masz prawo do frywolności. :evil_lol:

Posted

supergoga napisał(a):
:shake: Oj Ewkaa Ewkaa, tak nęznie to tłumaczysz, zamiast sie po prostu przyznać,

Podobno winny się tylko tłumaczy :evil_lol:.

diabelkowa napisał(a):
wiem kto to TZ ale nie potrafie rozwinac skrotu .

Np. Towarzysz życia.

Posted

Ja NIEwinna i się nie tłumacze ale co poradzę że mam ęteligentne psiska:eviltong:
Supergoga :mad: My się zobaczym przy następnym transporcie i :mad:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...