Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 618
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny, wtorek wykapany, piekny i blyszczacy :)
niestety zapomnialam wziac aparatu :angryy:, wiec zdjecia beda dopiero jutro;
bylismy po kąpieli w lesie na spacerku, wtorek pobiegal sobie i wysechl bo w legionowie nie bylo pradu i nie bylo jak go wysuszyc (ale w sumie to nie bylo konieczne - w ten upal woda z siersci blyskawicznie wyparowala)
okazalo sie ze nie byl wcale bardzo brudny; po zapachu spodziewalysmy sie z pania malgosia z "kołtunka" czarnej wody, a tu nic a nic nie polecialo...; zastanawia mnie to bo nawety moja vega po adopcji byla brudna jak nieszczescie, a mieszkala w domu wczesniej, wiec nic z tego nie rozumiem;
ale kapiel sie przydala, milo sie teraz do wtorka przytulic; jajka juz sie chyba zagoily;
troche musialysmy walczyc z pania malgosia bo wtorek bal sie prysznica, ale jakos obie dalysmy rade;
przy okazji bardzo jej dziekuje, bo wykąpala wtorka za 30 zlotych, a to przeciez spory pies;
jesli chodzi o material zdjeciowy to bedzie ubogi bo bylam w tym temacie zdana na mojego tz'a, ktory jest oszczedny w pstrykaniu (zupelnie jakby mu sie film za chwile mial skonczyc :evil_lol:), ale cos tam w koncu sie znajdzie i bedzie mozna zrobic nowe ogloszenia;

wtorek jest calkowicie nieagresywny, przy kapieli sie bal, ale nie probowal nawet nas ugryzc czy chocby zawarczec, dlatego po chwili pani malgosia zdjela mu kaganiec;

to taki ladny piesek..., co teraz z nim bedzie?

przy okazji - gdyby ktos byl u wtorka zeby go przespacerowac, to wezcie ze soba troche gotowanego jedzenia z marchewka bo maly ma bardzo luzna kupke, a to jedzenie w schronie nie wyglada za dobrze... :shake:

Posted

no wlasnie... najlatwiejsze mamy za soba, teraz sie zaczynaja schody...
a on taki fajny jest - naprawde...
szkoda zeby najlepsze lata spedzil w schronisku...

Posted

:angryy: no to zaczynamy od nowa bo nam wczesniejszy post ze zdjeciami szlag trafil :angryy:

wtorek podczas kapieli:

potem juz bez kaganca, bo sie okazalo ze jest calkowicie nieagresywny :)

Posted

mam jeszcze jedno fajne zdjecie, ale jest na nim moj prawie czterdziestoletni tylek z ktorym sie nie chce lansowac, wiec gdyby ktos mogl je tak obrobic, zeby choc troche go zaslonic to chetnie przesle ;)

Posted

Mnie podoba się to drugie zdjęcie Wtorka po kąpieli i wszystkie fotki z lasu. Czy on zawsze ma to jedno uszko trochę klapnięte?
Śliczny z niego kawaler :loveu: Tak bym chciała, żeby przed zimą udało się znaleźć domek!

Posted

Isabel napisał(a):
Mnie podoba się to drugie zdjęcie Wtorka po kąpieli i wszystkie fotki z lasu. Czy on zawsze ma to jedno uszko trochę klapnięte?
Śliczny z niego kawaler :loveu: Tak bym chciała, żeby przed zimą udało się znaleźć domek!

tak, on ma takie uszy jakby ciagle z boku wial wiatr ;)
a jedno klapniete :)

Posted

[quote name='kaja555']są fajne zdjęcia:

tylko jaki tekst do allegro?
kajeczko, a moze taki jaki byl wczesniej tylko uzupelnic o info, ze jest wykastrowany...?
zaraz poprosze arka, zeby wyslal ci pieniazki na wyroznienie, buźka!

Posted

napisalam na watku banerkowym, teraz pomozcie mi wymyslic tekst - cos krotkiego, przemawiajacego...
a moze macie jakis pomysl na tekst do allegro? bo ja taka niekumata w chwytliwych tekstach jestem...

Posted

o jezulku, jakie cuda! :loveu:
z nieba nam spadlas!
teraz niech mnie ktos nauczy jak to wkleic w podpis bo juz mnie uczyli, wkleic mi sie udawalo, ale nic nie dzialalo;
tylko ostrzegam - mnie trzeba jak krowie na miedzy, krok po kroczku, zadnych nadziei ze sie czegos sama domysle, albo nie daj boze, ze wiem co robie... :cool3: