kakadu Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 dzien dobry wtorku; mam nadzieje ze u ciebie wszystko w porzadku; w sobote sie powinnismy zobaczyc :) Quote
kakadu Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 juz przemowilam wizyte na te sobote wiec o 9 rano bedzie kąpu kąpu :evil_lol: Quote
kaja555 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 kakadu napisał(a):juz przemowilam wizyte na te sobote wiec o 9 rano bedzie kąpu kąpu :evil_lol: to wtorek będzie piękny i pachnący ;) Quote
koosiek Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Proszę, zajrzyjcie na wątek czterech szczeniaków, które muszą do soboty znaleźć DT - inaczej pojadą na wiejską giełdę i resztę życia spędzą przy budzie na krowim łańcuchu... http://www.dogomania.pl/threads/189151-DT-na-CITO-dla-4-szczeniak%C3%B3w-pso-lampart%C3%B3w.POMOCY !! Quote
kakadu Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 dziewczyny, wtorek wykapany, piekny i blyszczacy :) niestety zapomnialam wziac aparatu :angryy:, wiec zdjecia beda dopiero jutro; bylismy po kąpieli w lesie na spacerku, wtorek pobiegal sobie i wysechl bo w legionowie nie bylo pradu i nie bylo jak go wysuszyc (ale w sumie to nie bylo konieczne - w ten upal woda z siersci blyskawicznie wyparowala) okazalo sie ze nie byl wcale bardzo brudny; po zapachu spodziewalysmy sie z pania malgosia z "kołtunka" czarnej wody, a tu nic a nic nie polecialo...; zastanawia mnie to bo nawety moja vega po adopcji byla brudna jak nieszczescie, a mieszkala w domu wczesniej, wiec nic z tego nie rozumiem; ale kapiel sie przydala, milo sie teraz do wtorka przytulic; jajka juz sie chyba zagoily; troche musialysmy walczyc z pania malgosia bo wtorek bal sie prysznica, ale jakos obie dalysmy rade; przy okazji bardzo jej dziekuje, bo wykąpala wtorka za 30 zlotych, a to przeciez spory pies; jesli chodzi o material zdjeciowy to bedzie ubogi bo bylam w tym temacie zdana na mojego tz'a, ktory jest oszczedny w pstrykaniu (zupelnie jakby mu sie film za chwile mial skonczyc :evil_lol:), ale cos tam w koncu sie znajdzie i bedzie mozna zrobic nowe ogloszenia; wtorek jest calkowicie nieagresywny, przy kapieli sie bal, ale nie probowal nawet nas ugryzc czy chocby zawarczec, dlatego po chwili pani malgosia zdjela mu kaganiec; to taki ladny piesek..., co teraz z nim bedzie? przy okazji - gdyby ktos byl u wtorka zeby go przespacerowac, to wezcie ze soba troche gotowanego jedzenia z marchewka bo maly ma bardzo luzna kupke, a to jedzenie w schronie nie wyglada za dobrze... :shake: Quote
Awit Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Wtorek gotowy na rozpoczęcie nowego życia, wykastrowany, wykąpany, tylko domek potrzebny... Quote
kakadu Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 no wlasnie... najlatwiejsze mamy za soba, teraz sie zaczynaja schody... a on taki fajny jest - naprawde... szkoda zeby najlepsze lata spedzil w schronisku... Quote
kakadu Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 :angryy: no to zaczynamy od nowa bo nam wczesniejszy post ze zdjeciami szlag trafil :angryy: wtorek podczas kapieli: potem juz bez kaganca, bo sie okazalo ze jest calkowicie nieagresywny :) Quote
kakadu Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 a tu przed salonem kołtunek w legionowie juz wykąpany i blyszczacy :): Quote
kakadu Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 mam jeszcze jedno fajne zdjecie, ale jest na nim moj prawie czterdziestoletni tylek z ktorym sie nie chce lansowac, wiec gdyby ktos mogl je tak obrobic, zeby choc troche go zaslonic to chetnie przesle ;) Quote
kakadu Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 czy ktores z tych zdjec sie nadadza do nowego allegro? i wedlug was - ktore najlepiej? Quote
Isabel Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Mnie podoba się to drugie zdjęcie Wtorka po kąpieli i wszystkie fotki z lasu. Czy on zawsze ma to jedno uszko trochę klapnięte? Śliczny z niego kawaler :loveu: Tak bym chciała, żeby przed zimą udało się znaleźć domek! Quote
kaja555 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 są fajne zdjęcia: tylko jaki tekst do allegro? Quote
kakadu Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 Isabel napisał(a):Mnie podoba się to drugie zdjęcie Wtorka po kąpieli i wszystkie fotki z lasu. Czy on zawsze ma to jedno uszko trochę klapnięte? Śliczny z niego kawaler :loveu: Tak bym chciała, żeby przed zimą udało się znaleźć domek! tak, on ma takie uszy jakby ciagle z boku wial wiatr ;) a jedno klapniete :) Quote
blacky. Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Może psiakowi przydadzą się banerki ? Jeśli tak to wejdź w poniższy link przeczytaj #1 post i wyślij mi wszystkie potrzebne informacje. http://www.dogomania.pl/threads/1894...5#post15056335 Pozdrawiam - blacky764 Quote
Kociabanda2 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 kakadu napisał(a):tak, on ma takie uszy jakby ciagle z boku wial wiatr ;) a jedno klapniete :) :megagrin: świetne! :megagrin: Quote
kakadu Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 [quote name='blacky764']Może psiakowi przydadzą się banerki ? Jeśli tak to wejdź w poniższy link przeczytaj #1 post i wyślij mi wszystkie potrzebne informacje. http://www.dogomania.pl/threads/1894...5#post15056335 Pozdrawiam - blacky764 kochana, psiakowi to sie wszystko przyda! juz wchodze! dziekuje! kurcze... nie dziala ten link pokazuje sie not found :( Quote
kakadu Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 [quote name='kaja555']są fajne zdjęcia: tylko jaki tekst do allegro? kajeczko, a moze taki jaki byl wczesniej tylko uzupelnic o info, ze jest wykastrowany...? zaraz poprosze arka, zeby wyslal ci pieniazki na wyroznienie, buźka! Quote
kakadu Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 napisalam na watku banerkowym, teraz pomozcie mi wymyslic tekst - cos krotkiego, przemawiajacego... a moze macie jakis pomysl na tekst do allegro? bo ja taka niekumata w chwytliwych tekstach jestem... Quote
blacky. Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Dodaję banerki zamówione przez Kakadu ;) Powodzenia Wtorku ! :) *** Quote
kakadu Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 o jezulku, jakie cuda! :loveu: z nieba nam spadlas! teraz niech mnie ktos nauczy jak to wkleic w podpis bo juz mnie uczyli, wkleic mi sie udawalo, ale nic nie dzialalo; tylko ostrzegam - mnie trzeba jak krowie na miedzy, krok po kroczku, zadnych nadziei ze sie czegos sama domysle, albo nie daj boze, ze wiem co robie... :cool3: Quote
blacky. Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 hihi, podaj mi swojego e-maila na PW to postaram Ci się wytłumaczyć bo na dogo to znika i nic nie ma jak się tłumaczy ;) Quote
Recommended Posts