kaja555 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 to wszystko zależy od psa, jak jest przyjazny i da się opanować na smyczy no i nie można zapomnieć o pokrojonych parówkach w kieszeni :) i najważniejsze, że jak jest sam w boksie, to ok, ale jak ma towarzyszy, to trzeba wszystkich brać na spacer bo inaczej po powrocie z zadrości się pogryzą Quote
kakadu Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 ja jednak sie wstrzymam chwilowo bo i tak w tygodniu nie bede miala kiedy pojechac raczej, chyba, ze w czwartek bym dala rade po szkoleniu (i tak bede wracac autobusem chyba) ale to zobacze; na chwile obecna postanowilam zaczac zbierac pieniazki na kastracje wtorka; dzwonilam do schroniska - nie ma problemu; doktor ktory bedzie robil ew. zabieg wycenil go na 150 zlotych; nie wiem czy to duzo, chyba nie? mam jakies rzeczy (ostatnio wygrzebalam jakas nowa meska torbe, taka do pracy, laptop sie tez zmiesci), moze za pare zlotych pojdzie) wiec zrobie bazarek; taka kastracja zawsze sie przyda bez wzgledu na dalszy los psa; potem pomyslimy o kosmetyce, zeby robil lepsze wrazenie; Quote
kakadu Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 a nie! zaraz, szkolenie mam w przyszly czwartek! a ten piatek mam calkowicie wolny wiec jesli schronisko bedzie czynne w piatek to sobie pojade do wtorka :) Quote
kakadu Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 kochani, zapraszam na bazarek dla wtorka; gdyby ktos mial jekies zbedne rzeczy do bardzo bedziemy z wtorkiem wdzieczni za ofiarowanie ich na bazarek dla niego (nie sadze, zeby sie z tego uzbierala potrzebna kwota, a ja juz mam gola chate...:() http://www.dogomania.pl/threads/186754-m%C4%99ska-torba-bizu-stresnal-kurtka-marynarki-na-kastracje-wtorka-do-10-05-22-00?p=14793562#post14793562 Quote
kakadu Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 prosimy chociaz o podrzucenie bazarku co jakis czas... :roll: Quote
kaja555 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 dzisiaj mam czasem problemy nawet z pisaniem na dogo, znowu coś robią... Quote
kakadu Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 a co ja sie umeczylam rano przy zakladaniu bazarku! teraz juz jest na szczescei ok Quote
kakadu Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 cioteczki jakbyscie mogly z pare razy podrzucic dzis jeszcze moze wieczorkiem bazarek bo ja juz ide do domu i nie dam rady, a dobrze be bylo, zeby byl na poczatku, bo kaska potrzebna... teraz jeszcze w pracy zbieram na sterylke dzikiej firmowej kotki..., nie wiem skad tu brac te pieniadze...:( Quote
kakadu Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 dzieki wielkie :) a czy by bylo to naduzyciem gdybym poprosila was o podrzucanie przez ten cholernie dlugi weekend? :roll: bo 4 dni to zdazy spasc w prawdziwa otchlan, a zeby ktos zajrzal to musi byc na samym wierzchu... Quote
Kociabanda2 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 zapisuję się. może zdołam poczytać w najbliższym czasie co się tu dzieje. Quote
Isabel Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 kakadu napisał(a):dzieki wielkie :) a czy by bylo to naduzyciem gdybym poprosila was o podrzucanie przez ten cholernie dlugi weekend? :roll: bo 4 dni to zdazy spasc w prawdziwa otchlan, a zeby ktos zajrzal to musi byc na samym wierzchu... Będę pamiętać o bazarku :) Quote
kakadu Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 dzieki dziewczyny :kiss_2: co ja bym bez was zrobila... Quote
kakadu Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Kociabanda2 napisał(a):zapisuję się. może zdołam poczytać w najbliższym czasie co się tu dzieje. o! bandzior koci przyszedł - witamy serdecznie :) Quote
Kociabanda2 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 no jestem jestem. tylko strasznie dużo mam tu do poczytania, a chwilowo nie bardzo mam na to czas :P Postaram się nadrobić w najbliższych dniach :) Quote
kakadu Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 nie ma pospiechu, na razie zbieramy na kastracje (180 zl) wiec zapraszam do podrzucania bazarku w dlugi weekend (ja nie mam netu w domu) http://www.dogomania.pl/threads/186754-m%C4%99ska-torba-bizu-stresnal-kurtka-marynarki-na-kastracje-wtorka-do-10-05-22-00?p=14793562#post14793562 kazda podrzutka sie liczy ;) Quote
Irkowa Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Wtorek - ech WTOREK!!! jestem zakochana w tym psie... przyjazny , kochany , uwielbia sie bawić , skakać - szczegolnie na glowe. dostal od nas duzo smakolykow , kosteczki , pileczki i inne zeby mial co robic - wszytskie "dary"odrazu schował do budy ;) proszac o jeszcze .... dzisiaj po kilku dniach odwiedzilysmy go ponownie , wiekoszosc nadal ma ;) zostal "poczestowany" royalem - hmmm... jakos nie bardzo mu smakowal ;) odwrocil się i poszedl zdjecia wysle do marty L na maila Quote
Plicha Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Czekamy na te zdjęcia :) Trzeba psiaka szybko ogłaszać bo jest bardzo ładny i powinien domek szybko znalezć :) Quote
koosiek Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Plicha napisał(a):Czekamy na te zdjęcia :) Trzeba psiaka szybko ogłaszać bo jest bardzo ładny i powinien domek szybko znalezć :) No nie wiem, ja identyczną sunię ogłaszam już od kilku miesięcy, były chyba tylko dwa zapytania i nic poza tym :( Quote
Awit Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 A może Wtorek będzie miał więcej szczęścia...... Lileczka z pod moich banerków waży 3kg, jest odwodniona i ledwo żyje:-( Spójrzcie Quote
kakadu Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 och, witam irkowa :) ciesze sie, ze odwiedzacie wtorka; ja mialam przyjemnosc pospacerowac z tym przystojniakiem w piatek; poszlismy do lasu; ja z dusza na ramieniu, bo jakby mnie zechcial pociagnac to bym leciala przez ten las jak chinski bocian ;) ale szczesliwie nie zechcial; spacerowal bardzo ladnie, wachal wszystko, dluga automatyczna smycz rozciagnal do konca ledwie pare razy; pogoda byla przepiekna wiec doszlismy do legionowa, a caly spacer zajal nam prawie 2 godziny; wtorek wracal juz na ostatnich nogach :evil_lol: jak go zostawialam w boksie to faktycznie zaczal na mnie skakac i wydrapal mi w plecach dziure :diabloti: szkoda go bylo zostawiac; bylam na siebie zla, ze zapomnialam o gryzakach i smakolykach, ale widze, ze jest zaopatrzony :) faktycznie musial to dobrze schowac, bo przeciez bylam w boksie i nic nie zauwazylam; martwi mnie troche stan jego skory; na plecach tuz za karkiem po lewej stronie ma widocznie przerzedzoną siersc, nie wiem czy to nie jakis grzyb :roll: zrobilam troche zdjec na spacerze, ale oczywiscie zapomnialam wziac aparat dzis ze soba, a w pracy bede dopiero w piatek bo mam szkolenie :cool3: zeby ruszyc z ogloszeniami trzeba wtorka porzadnie wyczesac, zeby na zdjeciach wygladal lepiej; postaram sie wpasc do niego w czwartek bo koncze szkolenie wczesniej, napewno maja w schronisku jakies szczotki to go wyczesze (choc wiem, ze juz byl czesany) dobrze by bylo go przekąpac - zrobilby sie bardziej puszysty; najgorsze, ze jade w sobote na 2 tygodniena wakacje i nic nie bede mogla zrobic... kaja, moze przesle ci pieniazki na wyroznione allegro, to wezmiesz jakies zdjecia z wątku i wstawisz tak na szybko, zeby nie tracic czasu; zaraz pomysle nad tekstem, tyle, ze ja nie umiem chwytac za serce; napisze po prostu krotka informacje; czy macie jakies kluczowe sformulowania, ktore powinny znalezc sie w ogloszeniu? jestem otwarta na propozycje :) Quote
Recommended Posts