Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 618
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no ja wlasnie dostalam maila od ewy, ze bylo kiepsko, ale juz jest ok i maly na 100% zostaje u nich :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

a wiecie, ze wtorek pojechal do domku (nomen omen)........ we wtorek? :evil_lol:

Posted

kaja555 napisał(a):
a mówiłam że się mają powąchać? he he :evil_lol: :) :)

:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

kakadu napisał(a):
no ja wlasnie dostalam maila od ewy, ze bylo kiepsko, ale juz jest ok i maly na 100% zostaje u nich :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

czemu nic nie mówiłaś!!! super!!!

• 2 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

Zapraszam serdecznie na bazarek na spłatę długu po Bajeczce oraz dla zakochanych kundli: Borysa i Lili :loveu:

Ciuszki, torebki, dodatki, biżu, a także coś dla TZ-ta! Na zimę, na wiosnę oraz na lato :) Spory wybór przydatnych teraz szalików oraz ciepłe kozaki i płaszcz! :D
http://www.dogomania.pl/threads/202958-Ciuszki-torebki-dodatki-bi%C5%BCu-co%C5%9B-dla-TZta!!-do-06.03.2011-g.22.00!?p=16379285#post16379285

• 1 year later...
Posted (edited)

Wtorka poznałam od razu , jak byłam na spacerze ze swoimi psami zimą 2010 w parku- bo widziałam go na stronie schroniska- zawołałam Wtorek???? a on podbiegł do nas i zaczął sie bawić. Okazało sie, że moi znajomi go adoptowali :) widzieli nasze psy, namawialiśmy ich na taką adopcję i stało się :) byli zdumieni, że znam jego imię ;) imię zostawili bo im sie bardzo podoba i mu pasuje. Wtorek ma super dom. Jest bardzo zadbany i rozpieszczany. Latem trymowanie sierści, miał też usuniete piate pazurki. Wychuchany i bardzo kochany, wariat, szaleje i bawi sie z psami, jest radosny ale tez bardzo posłuszny. Latem moi znajomi dużo z nim wyjeżdżają, na działki, do rodziny i przyjaciół, mieszka blisko dużego parku, ma długie super spacery. Kochany Wtorek ma tez biała kociczkę w domu , z którą żyje w pełnej harmonii.
kakadu świat jest mały :)
oto parę fotek
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.198559603514262.40481.100000806723184&type=1

Edited by joteska
Posted (edited)

kakadu napisał(a):

a wiecie, ze wtorek pojechal do domku (nomen omen)........ we wtorek? :evil_lol:

o tym tez nam mówili:evil_lol:
no i już przeczytałam cały watek, łza się w oku zakręciła:great:
kakadu spij spokojnie- Wtorek lepiej nie mógł trafić :)

Edited by joteska
Posted

o rany, jotesko, jakie wspaniałe wieści :multi::multi::multi:
czasem sobie myślę o wtorku, w tym kontekście, że psy się tak bardzo zmieniają jak znajdą dom, czy nawet tylko opiekuna w schronisku; gdybym nie wiedziała, że na pierwszych zdjęciach jeszcze z ronda jest ten sam pies co na ostatnich, czy nawet schroniskowych, to bym nie uwierzyła...
bardzo ci dziękuję za te wspaniałe zdjęcia :kiss_2::kiss_2::kiss_2:

• 2 weeks later...