Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 618
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kakadu']pobor banerka mile widziany :)
on tam siedzi, ale tyle osob sie stara, ze moze w koncu cos sie znajdzie; jego lokegzanka z boksu juz w domku, kolega piatek niedlugo pojedzie, wiec moze i do wtorka usmiechnie sie szczescie...
ciocia kociabanda obiecala filmik :)[/QUOTE]

A co z tym domem, o którym wspominała Holly101?

Posted

Psiaki w tym typie jakoś nie maja brania :( Mamy w Azylu podobnego, proponuję go chyba każdemu, kto przyjdzie oglądać psy, jest ogłaszany, były rozwieszone plakaty i nic z tego, któryś tam rok czeka na dom :(

Posted

Dla mnie czarne psiaki były zawsze najpiękniejsze, współczułam tym co mają psy innych kolorów,
mając czarną sunię, czułam się wyjątkowa:-)
Teraz odkąd mam kolorową Tereskę, dostrzegam piękno innych psów.
A że wzięcie najmniejsze mają czarne psy, dowiedziałam się z dogo.
Wtorku myślmy pozytywnie, domek powinien się znaleźć.

Posted

Awit napisał(a):
Dla mnie czarne psiaki były zawsze najpiękniejsze, współczułam tym co mają psy innych kolorów,
mając czarną sunię, czułam się wyjątkowa:-)
Teraz odkąd mam kolorową Tereskę, dostrzegam piękno innych psów.
A że wzięcie najmniejsze mają czarne psy, dowiedziałam się z dogo.
Wtorku myślmy pozytywnie, domek powinien się znaleźć.

Najładniejsze są wilkowate! Ale czarne też ładne ;)

Sama mam psa w typie Wtorka, tylko z białym krawatem i skarpetkami (bądź co bądź - Lord ;) ). I gdy szukałam psa dla siebie, szukałam też właśnie czarnego ONka (a ostatecznie wzięłam białego :p). Ale ja chyba jestem jakimś wyjątkiem, bo niestety ze wszystkich psów w tym typie, które znałam na dogo czy w schronie, do tej pory tylko jedna sunia znalazła dom :(

Posted

Kakadu, myślę o najbliższym weekendzie na ten spacerek z Wtorkiem, bo kolejny mam zawalony, więc jak nie ten to potem długo by czekać. Jest jednak problem, bo Ania chyba nie będzie miała czasu jechać, a bez niej nie mam transportu :( Ty będziesz jechać samochodem? Nie wpadłabyś po mnie pod OBI?

Posted

ale ja w ten weekend mam wesele u znajomego w... puławach :placz:
i jedziemy juz jutro...
dlatego tak kombinuje z transportem piatka jak kon pod gore, bo sama nie moge....

Posted

kakadu napisał(a):
ale ja w ten weekend mam wesele u znajomego w... puławach :placz:
i jedziemy juz jutro...
dlatego tak kombinuje z transportem piatka jak kon pod gore, bo sama nie moge....

ehh... no trudno. Widać w tym tygodniu nam nie pisane :/ Za tydzień ja z kolei nie mogę :( To może jakoś 6-7 listopad się uda?

Posted

kakadu napisał(a):
no moze... w kocu sie uda przeciez; ale jak piatek nie pojedzie do domu nie daj boze to trzeba bedzie nakrecic dwa filmy... :(

to nakręcimy wtedy dwa. Oby mu się jednak poszczęściło...

Posted

Pomocy!!

[quote name='mysza 1']Sunia z Ostrowi szuka surowicy parwo. A może znacie ozdrowieńca?
PILNIE POTRZEBNA SUROWICA DLA TEJ MALEŃKIEJ!!!

Pomóżcie, proszę. Rozesijcie prośbę o pomoc. To może ją uratować. :-(:-(:-(

Wątek ostrowskich szczeniaków:
http://www.dogomania.pl/threads/186565-16-szczeniak%C3%B3w-z-Ostrowii-ju%C5%BC-w-dt-reszta-umiera-w-schronie!!-PILNIE-POTRZEBNE-DT!!!?p=15611803&viewfull=1#post15611803