kakadu Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 [quote name='kaja555']ja też mam banerek[/QUOTE] ekstra kajka :) dzieki Quote
Madzialen Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='kakadu']ciocia kociabanda obiecala filmik :)[/QUOTE] to z niecierpliwoscia czekamy na filmik;D Quote
Bonsai Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [SIZE="4"]Pomóżcie w poszukiwaniach Miłka!!! Zaginął dzisiaj w Lesie Bielańskim! http://www.dogomania.pl/threads/194360-W-wa-LAS-BIELAŃSKI!!!-Ludzie-do-pomocy-na-CITO-potrzebni!!-Miłęk-uciekł-z-DT!!!?p=15527440#post15527440 Quote
koosiek Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='kakadu']pobor banerka mile widziany :) on tam siedzi, ale tyle osob sie stara, ze moze w koncu cos sie znajdzie; jego lokegzanka z boksu juz w domku, kolega piatek niedlugo pojedzie, wiec moze i do wtorka usmiechnie sie szczescie... ciocia kociabanda obiecala filmik :)[/QUOTE] A co z tym domem, o którym wspominała Holly101? Quote
kakadu Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 ojej, a wiesz, ze ze ja juz sie nie lapie? cos mi sie tam obija po glowie, ale to chyba nic nie wyszlo z tego... Quote
kaja555 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 taki fajny młody pies, a tak długo musi czekać Quote
Isabel Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 No właśnie, ja też nie rozumiem, dlaczego on jeszcze nie ma domu ... Quote
kakadu Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 strasznie mi go szkoda... jemu by sie przydal kontakt z czlowiekiem... Quote
koosiek Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Psiaki w tym typie jakoś nie maja brania :( Mamy w Azylu podobnego, proponuję go chyba każdemu, kto przyjdzie oglądać psy, jest ogłaszany, były rozwieszone plakaty i nic z tego, któryś tam rok czeka na dom :( Quote
kakadu Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 kurcze, teraz to mnie powaznie wystraszylas...:-( Quote
Awit Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Dla mnie czarne psiaki były zawsze najpiękniejsze, współczułam tym co mają psy innych kolorów, mając czarną sunię, czułam się wyjątkowa:-) Teraz odkąd mam kolorową Tereskę, dostrzegam piękno innych psów. A że wzięcie najmniejsze mają czarne psy, dowiedziałam się z dogo. Wtorku myślmy pozytywnie, domek powinien się znaleźć. Quote
kakadu Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 mam lęki, ze wtorek zostanie w schronie na zawsze........:( Quote
koosiek Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Awit napisał(a):Dla mnie czarne psiaki były zawsze najpiękniejsze, współczułam tym co mają psy innych kolorów, mając czarną sunię, czułam się wyjątkowa:-) Teraz odkąd mam kolorową Tereskę, dostrzegam piękno innych psów. A że wzięcie najmniejsze mają czarne psy, dowiedziałam się z dogo. Wtorku myślmy pozytywnie, domek powinien się znaleźć. Najładniejsze są wilkowate! Ale czarne też ładne ;) Sama mam psa w typie Wtorka, tylko z białym krawatem i skarpetkami (bądź co bądź - Lord ;) ). I gdy szukałam psa dla siebie, szukałam też właśnie czarnego ONka (a ostatecznie wzięłam białego :p). Ale ja chyba jestem jakimś wyjątkiem, bo niestety ze wszystkich psów w tym typie, które znałam na dogo czy w schronie, do tej pory tylko jedna sunia znalazła dom :( Quote
Kociabanda2 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Kakadu, myślę o najbliższym weekendzie na ten spacerek z Wtorkiem, bo kolejny mam zawalony, więc jak nie ten to potem długo by czekać. Jest jednak problem, bo Ania chyba nie będzie miała czasu jechać, a bez niej nie mam transportu :( Ty będziesz jechać samochodem? Nie wpadłabyś po mnie pod OBI? Quote
kakadu Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 ale ja w ten weekend mam wesele u znajomego w... puławach :placz: i jedziemy juz jutro... dlatego tak kombinuje z transportem piatka jak kon pod gore, bo sama nie moge.... Quote
Kociabanda2 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 kakadu napisał(a):ale ja w ten weekend mam wesele u znajomego w... puławach :placz: i jedziemy juz jutro... dlatego tak kombinuje z transportem piatka jak kon pod gore, bo sama nie moge.... ehh... no trudno. Widać w tym tygodniu nam nie pisane :/ Za tydzień ja z kolei nie mogę :( To może jakoś 6-7 listopad się uda? Quote
kakadu Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 no moze... w kocu sie uda przeciez; ale jak piatek nie pojedzie do domu nie daj boze to trzeba bedzie nakrecic dwa filmy... :( Quote
Kociabanda2 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 kakadu napisał(a):no moze... w kocu sie uda przeciez; ale jak piatek nie pojedzie do domu nie daj boze to trzeba bedzie nakrecic dwa filmy... :( to nakręcimy wtedy dwa. Oby mu się jednak poszczęściło... Quote
kakadu Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 Awit napisał(a):Wtorku Twoja kakadu dziś się bawi:-) a wez, bo sie poczulam strasznie, ze maly w schronie, a ja swiruje na parkiecie...:roll: Quote
kaja555 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Wtoreczek coś dalej czeka i czeka, pewnie też by na weselicho poszedł ;) Quote
Isabel Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Na pewno by poszedł, głównie z uwagi na jedzonko ;) Quote
koosiek Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Pomocy!! [quote name='mysza 1']Sunia z Ostrowi szuka surowicy parwo. A może znacie ozdrowieńca? PILNIE POTRZEBNA SUROWICA DLA TEJ MALEŃKIEJ!!! Pomóżcie, proszę. Rozesijcie prośbę o pomoc. To może ją uratować. :-(:-(:-( Wątek ostrowskich szczeniaków: http://www.dogomania.pl/threads/186565-16-szczeniak%C3%B3w-z-Ostrowii-ju%C5%BC-w-dt-reszta-umiera-w-schronie!!-PILNIE-POTRZEBNE-DT!!!?p=15611803&viewfull=1#post15611803 Quote
Piromanka Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 kakadu, a jak w ten weekend? Bedziesz w schronie? Quote
Recommended Posts