Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kaja555 napisał(a):
to duży pies, DT czy hotel to mnóstwo kasy

nie :shake:, w hotelu to go nie utrzymamy...
napisalam list do osoby, ktora postawila dla wtorka miski z jedzeniem, zapakowalam w dwie koszulki i zakleilam, zeby w razie deszczu wytrzymal; zostwie dzis po drodze z pracy pod miska; moze cos odpowie, moze razem cos zdzialamy; ona karmi, ja pomoge, moze w jakims dt by sie go utrzymalo...?

• Replies 618
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Znalezienie bezpłatnego dt graniczy z cudem :( swego czasu szukałam czegoś takiego - oferowałam karmę i opłatę za weta i nic nie udało mi się znaleźć :(
Jak były miejsca to była kwota za średniego psa około 300zł plus karma i opłaty za wet-a. Większość DT to teraz takie hoteliki tyle, ze tańsze :/

Posted

Equus napisał(a):
Znalezienie bezpłatnego dt graniczy z cudem :( swego czasu szukałam czegoś takiego - oferowałam karmę i opłatę za weta i nic nie udało mi się znaleźć :(
Jak były miejsca to była kwota za średniego psa około 300zł plus karma i opłaty za wet-a. Większość DT to teraz takie hoteliki tyle, ze tańsze :/

szczerze mowiac to ja myslalam, ze platne dt to znaczy, ze trzeba w nim utrzymac psa, a dt wychodzi "na czysto" jedynie, bez zadnych profitow...
no, czasy sie zmieniaja jak widze :roll:

Posted

kochani, wtorka nie ma :shake: ; nie bylo go juz wczoraj jak wracalam z pracy, dzis rano zniknely tez miski; nie wiem co sie stalo; nie zatrzymalismy sie nawet bo bylismy w lekkim niedoczasie, nie bylo psa, nie bylo misek, nie bylo mojego listu wiec pojechalismy dalej; dopiero potem przyszlo mi do glowy, ze moze ktos te miski zgodnie z moja sugestia przestawil troche glebiej w krzaki, ale to sprawdze dopiero jak bede wracac po 16; i najgorsze jest to, ze nawet nie bede mogla nic napisac bo nie mam w domu netu; ale powiem mru jak sie spotkamy na szkoleniu w sobote;

Posted

koosiek napisał(a):
Może to nie oznacza niczego złego? Może zabrała go ta osoba, która go dokarmiała? Mam taką cichą nadzieję...

Tez mam taka nadzieje :(

Posted

Jak go zabrała to też powinna zostawić list, żeby było wiadomo, że wszystko OK. No, ale ludzie są różni...A może faktycznie przestawiła miski w głąb lasu i dlatego Wtorek nie wyszedł na szosę...?

Posted

ja zaraz spadam do domu i po drodze sprawdze wszystko; wejde glebiej do lasu i zobacze czy tam nie ma psa, albo chocby wiadomosci;
martwie sie o niego, boje sie, ze ktos go zabral na lancuch;
wczoraj jak poszlam mu nalac wode do miski (jedzenia mial duzo) to zobaczylam w rowie surowa watrobe, surowy korpus z kurczaka i jakies odpadki; ludzie maja doprawdy dziwne pomysly...

trzymajcie kciuki, zeby byly o wtorku jakies wiesci, chocby glupia kartka...:roll:

Posted

W tym przypadku kartka wcale nie byłaby taka głupia ;)
Trzymam kciuki:thumbs: Może uda Ci się dać znać przed poniedziałkiem, bo będziemy niecierpliwie czekać na wieści.

Posted

nie :shake:
sprawdzilam wszystko bardzo dokladnie; nie ma sladu ni popiolu po wtorku; wszystko dokladnie posprzatane; nie ma misek, nie ma nawet tego surowego kurczaka ani watroby; nie ma niestety rowniez zadnej kartki z wiadomoscia...
gdyby nie wygnieciona trawa to nie byloby nawet wiadomo, ze jakikolwiek pies tam przebywal;
tak jak mowilam mru - to wskazuje na to, ze wzial go jakis porzadny czlowiek; taka mam przynajmniej nadzieje...

Posted

Mogło być tak, że ktoś dalej mieszka, obserwował go, w końcu zabrał.
A zabierając nie miał długopisu....
Naciągane to, ale może....

Posted

moglo byc i tak, faktycznie
jak ktos przyjezdza po psa to nie ma artykulow biurowych pod reka; zabral, posprzatal i pojechal; moglam zostawic numer telefonu, ale jakos tak bylo mi nieswojo pisac numer i zostawiac na przystanku... :roll: