Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 618
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sluchajcie, czy mozna jakos odgrzebac stary watek? taki sprzed pol roku? czy moderatorzy maja dostep do takich rzeczy? na przyklad zakladaja jakis filtr i widza wszystkie watki zalozone przez dana osobe?

Posted

kakadu napisał(a):
sluchajcie, czy mozna jakos odgrzebac stary watek? taki sprzed pol roku? czy moderatorzy maja dostep do takich rzeczy? na przyklad zakladaja jakis filtr i widza wszystkie watki zalozone przez dana osobe?

jak wejdziesz w Ustawienia, to po lewej kliknij na Subskrybcje i tam szukaj tego wątku - powinnaś mieć kilka stron wątków, tych na któych już dawno nikt nie pisał

Posted

ja mam subskrybcje puste :(
wczoraj w domu (poniewaz mam juz w domu orange freedom, ktory calkiem niezle dziala :)) weszlam w swoje stare zakladki i mam ten watek w zakladkach ale juz jest nieaktywny wiec trza by go zreaktywowac jakos...

Posted

Napisałaś kakadu, że oni sobie szukali nowego pieska, i odnaleźli swojego wtedy?
To czy oni powinni dostać spowrotem tego psa?
Mają go gdzieś, on mi ginie a oni nawet do schronu nie pojechali by go znaleźć???
I wtedy zamiast skupić się na poszukiwaniach, oni chcieli nowego??
Boże...

Posted

wiem, ze to bylo dziwne, tez mi sie wszystko wydawalo podejrzane, ale co mialam zrobic? zadzwonili to im podalam adres; przyjechali - pies ich rozpoznal, potem dopiero poplynela opowiesc jak to oni pracuja po nocach i spia w dzien wiec wypuszczaja miska na dwor "zeby sobie pobiegal"; zabrali psa i odjechali, mialam po tej wizycie mieszane uczucia, ale co moglam zrobic...

Posted

uzgodnilysmy z pania bozenna (kier. schronu)ze nie ma sensu szukac tych wlascicieli; bylam dzis z toffikiem na spacerku, jest taki wyciszony, zdezorientowany i taki zrezygnowany...
z wtrokiem tez bylam, bylo bardzo milo, pobiegal sobie, powachal, mysle, ze nie jest nieszczesliwy, nic zlego mu sie nie dzieje, z sunia w boksie jest bezpieczny... tylko, ze nie ma domu... :(

Posted

wtorek sie przypomina swoim ciotkom;
a ja znalazlam w piatek nastepnego psa; ma na imie.... piatek;
wychudzony, wylysialy i taki zakochany w czlowieku; wielkopies w pelnym tego slowa zanczeniu; zawiozlam do jozefowa; teraz bede juz tam miala trzy psy :(
jutro zaloze mu watek bo dzis nie mam zdjec...
wkleje tu link

Posted

a więc znajda ma na imię Piątek :D Fajnie :)
Wracając z pracy będę się rozglądać za tym pieskiem co rano pisałaś, że siedzi przy ekranach :shake: Już się boję :( Mam nadzieję, że nic mu nie jest.

Posted

Długo mnie nie było u Wtorka, a mimo to on nadal bez domu :( Taki ładny pies :(
A sunia z Ostrowi, o której kiedyś tu pisałam, też okazała się psem :p Także Wtorek ma bliźniaka: http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Piekny-pies-czarny-owczarek-szuka-domu-W0QQAdIdZ214835882 ;)

A co do tego psiaka który niby ma właścicieli - dzięki wujkowi Google trafiłam a jego wątek: http://www.dogomania.pl/threads/131438

Kociabanda, mogę Cię prosić o podesłanie tej instrukcji facebookowej? Też mam jednego kawalera, któremu przydałby się promocja...

Posted

koosiek!!!
jestes wielka, najwieksza w wyszukiwaniu!!!
:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
nawet moj maz jest gorszy, a wydalwalo mi sie ze on wszystko znajdze w sieci!!!
strasznie ci dziekuje za ten watek toffika!!!
nie wiem jak ci dziekowac :iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Posted

kakadu napisał(a):
wtorek sie przypomina swoim ciotkom;
a ja znalazlam w piatek nastepnego psa; ma na imie.... piatek;
wychudzony, wylysialy i taki zakochany w czlowieku; wielkopies w pelnym tego slowa zanczeniu; zawiozlam do jozefowa; teraz bede juz tam miala trzy psy :(
jutro zaloze mu watek bo dzis nie mam zdjec...
wkleje tu link

czyli Wtorek, Piątek i Toffik vel Misiek :(

Posted

kaja555 napisał(a):
Wtorek ma obserwatora...

kajeczko, a nie trza ci nastepnych pieniazkow przeslac na wyroznienie?
i czemu mi nie powiedzialas, ze wyroznienie zdrozalo? :mad:
zebym ja sie z innych watkow musiala dowiadywac?
i wstd mi teraz okropnie :oops:

Posted

koosiek napisał(a):

Kociabanda, mogę Cię prosić o podesłanie tej instrukcji facebookowej? Też mam jednego kawalera, któremu przydałby się promocja...

Oto ona:

step 1: klikasz "events" po lewej (tam gdzie masz wiadomości, pod swoim zdjęciem)

step 2: teraz po środku strony trochę po lewej na górze "create an event" (ja mam po ang, po polsku bedzie ze stwórz pewnie:))

step 3: tu tworzysz event:

kiedy? dajesz date poczatku (np dzis za godzine czy dwie) i końca (daj miesiac, dwa lub wiecej)
what are u planning? tu wpisz, że szukamy domu dla....
where? napisz, ze Warszawa
more info? tu opis psa i tego, ze szukamy domu :)
niżej możesz zaprosić gości (zaproś kogo się da oczywiście)
z boku masz "add photo" czyli zdjęcie, które będzie głownym zdjęciem eventu :)
wybierasz z dysku i dajesz "create"

w sumie tyle :) zróbcie dobry opis no i zapraszajcie! dajcie to jako publiczny (każdy go widzi)

potem jak wejdziesz w swój event to możesz dodać więcej zdjęć no i tam pisać itd :)

Posted

Kociabanda2 napisał(a):
Oto ona:

Dzięki! Tylko kurcze widzę, że do tego trzeba być już na facebooku zarejestrowanym, a ja niby konto mam, ale sprzed roku czy dwóch i od tamtego czasu na nie nie wchodziłam, nawet hasła nie pamiętam :roll: No nic, pomęczę kogoś, kto siedzi na FB :p

A Toffi jest trochę do Bąbelka podobny, nie? ;)