kakadu Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 w dodatku nie moge sie do nich dodzwonic - komorke maja ciagle wylaczona, az dziwne, moze juz numer nieaktualny? bo to sprzed poltora roku... Quote
kakadu Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 sluchajcie, czy mozna jakos odgrzebac stary watek? taki sprzed pol roku? czy moderatorzy maja dostep do takich rzeczy? na przyklad zakladaja jakis filtr i widza wszystkie watki zalozone przez dana osobe? Quote
kaja555 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 pamiętam pieska :( niestety trzeba mu szukać nowego domu, a kobiecie się nagraj na skrzynkę i postrasz że na policję podasz Quote
kaja555 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 kakadu napisał(a):sluchajcie, czy mozna jakos odgrzebac stary watek? taki sprzed pol roku? czy moderatorzy maja dostep do takich rzeczy? na przyklad zakladaja jakis filtr i widza wszystkie watki zalozone przez dana osobe? jak wejdziesz w Ustawienia, to po lewej kliknij na Subskrybcje i tam szukaj tego wątku - powinnaś mieć kilka stron wątków, tych na któych już dawno nikt nie pisał Quote
kakadu Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 ja mam subskrybcje puste :( wczoraj w domu (poniewaz mam juz w domu orange freedom, ktory calkiem niezle dziala :)) weszlam w swoje stare zakladki i mam ten watek w zakladkach ale juz jest nieaktywny wiec trza by go zreaktywowac jakos... Quote
Awit Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Napisałaś kakadu, że oni sobie szukali nowego pieska, i odnaleźli swojego wtedy? To czy oni powinni dostać spowrotem tego psa? Mają go gdzieś, on mi ginie a oni nawet do schronu nie pojechali by go znaleźć??? I wtedy zamiast skupić się na poszukiwaniach, oni chcieli nowego?? Boże... Quote
kakadu Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 wiem, ze to bylo dziwne, tez mi sie wszystko wydawalo podejrzane, ale co mialam zrobic? zadzwonili to im podalam adres; przyjechali - pies ich rozpoznal, potem dopiero poplynela opowiesc jak to oni pracuja po nocach i spia w dzien wiec wypuszczaja miska na dwor "zeby sobie pobiegal"; zabrali psa i odjechali, mialam po tej wizycie mieszane uczucia, ale co moglam zrobic... Quote
kakadu Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 uzgodnilysmy z pania bozenna (kier. schronu)ze nie ma sensu szukac tych wlascicieli; bylam dzis z toffikiem na spacerku, jest taki wyciszony, zdezorientowany i taki zrezygnowany... z wtrokiem tez bylam, bylo bardzo milo, pobiegal sobie, powachal, mysle, ze nie jest nieszczesliwy, nic zlego mu sie nie dzieje, z sunia w boksie jest bezpieczny... tylko, ze nie ma domu... :( Quote
kakadu Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 wtorek sie przypomina swoim ciotkom; a ja znalazlam w piatek nastepnego psa; ma na imie.... piatek; wychudzony, wylysialy i taki zakochany w czlowieku; wielkopies w pelnym tego slowa zanczeniu; zawiozlam do jozefowa; teraz bede juz tam miala trzy psy :( jutro zaloze mu watek bo dzis nie mam zdjec... wkleje tu link Quote
Isabel Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Niedługo cały "tydzień" znajdziesz:evil_lol: Quote
kakadu Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Isabel napisał(a):Niedługo cały "tydzień" znajdziesz:evil_lol: kochana, wypluj to czym predzej :smhair2: Quote
Kociabanda2 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 a więc znajda ma na imię Piątek :D Fajnie :) Wracając z pracy będę się rozglądać za tym pieskiem co rano pisałaś, że siedzi przy ekranach :shake: Już się boję :( Mam nadzieję, że nic mu nie jest. Quote
koosiek Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Długo mnie nie było u Wtorka, a mimo to on nadal bez domu :( Taki ładny pies :( A sunia z Ostrowi, o której kiedyś tu pisałam, też okazała się psem :p Także Wtorek ma bliźniaka: http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Piekny-pies-czarny-owczarek-szuka-domu-W0QQAdIdZ214835882 ;) A co do tego psiaka który niby ma właścicieli - dzięki wujkowi Google trafiłam a jego wątek: http://www.dogomania.pl/threads/131438 Kociabanda, mogę Cię prosić o podesłanie tej instrukcji facebookowej? Też mam jednego kawalera, któremu przydałby się promocja... Quote
kakadu Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 koosiek!!! jestes wielka, najwieksza w wyszukiwaniu!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: nawet moj maz jest gorszy, a wydalwalo mi sie ze on wszystko znajdze w sieci!!! strasznie ci dziekuje za ten watek toffika!!! nie wiem jak ci dziekowac :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
kaja555 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 kakadu napisał(a):wtorek sie przypomina swoim ciotkom; a ja znalazlam w piatek nastepnego psa; ma na imie.... piatek; wychudzony, wylysialy i taki zakochany w czlowieku; wielkopies w pelnym tego slowa zanczeniu; zawiozlam do jozefowa; teraz bede juz tam miala trzy psy :( jutro zaloze mu watek bo dzis nie mam zdjec... wkleje tu link czyli Wtorek, Piątek i Toffik vel Misiek :( Quote
kakadu Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 kaja555 napisał(a):Wtorek ma obserwatora... kajeczko, a nie trza ci nastepnych pieniazkow przeslac na wyroznienie? i czemu mi nie powiedzialas, ze wyroznienie zdrozalo? :mad: zebym ja sie z innych watkow musiala dowiadywac? i wstd mi teraz okropnie :oops: Quote
Kociabanda2 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 koosiek napisał(a): Kociabanda, mogę Cię prosić o podesłanie tej instrukcji facebookowej? Też mam jednego kawalera, któremu przydałby się promocja... Oto ona: step 1: klikasz "events" po lewej (tam gdzie masz wiadomości, pod swoim zdjęciem) step 2: teraz po środku strony trochę po lewej na górze "create an event" (ja mam po ang, po polsku bedzie ze stwórz pewnie:)) step 3: tu tworzysz event: kiedy? dajesz date poczatku (np dzis za godzine czy dwie) i końca (daj miesiac, dwa lub wiecej) what are u planning? tu wpisz, że szukamy domu dla.... where? napisz, ze Warszawa more info? tu opis psa i tego, ze szukamy domu :) niżej możesz zaprosić gości (zaproś kogo się da oczywiście) z boku masz "add photo" czyli zdjęcie, które będzie głownym zdjęciem eventu :) wybierasz z dysku i dajesz "create" w sumie tyle :) zróbcie dobry opis no i zapraszajcie! dajcie to jako publiczny (każdy go widzi) potem jak wejdziesz w swój event to możesz dodać więcej zdjęć no i tam pisać itd :) Quote
koosiek Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Kociabanda2 napisał(a):Oto ona: Dzięki! Tylko kurcze widzę, że do tego trzeba być już na facebooku zarejestrowanym, a ja niby konto mam, ale sprzed roku czy dwóch i od tamtego czasu na nie nie wchodziłam, nawet hasła nie pamiętam :roll: No nic, pomęczę kogoś, kto siedzi na FB :p A Toffi jest trochę do Bąbelka podobny, nie? ;) Quote
Kociabanda2 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 koosiek napisał(a): A Toffi jest trochę do Bąbelka podobny, nie? ;) Owszem. Też zauważyłam pewne podobieństwo :) Quote
kakadu Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 no to toffi ma znowu watek na dogo :( bedziecie mialy chwilke ciotki to zajrzyjcie; choc nadziei nie mam wielkich, ze cos sie znajdzie... http://www.dogomania.pl/threads/191951-PO-P%C3%93%C5%81TORA-ROKU-ZN%C3%93W-BEZDOMNY-toffik-szuka-domku?p=15290944#post15290944 Quote
kaja555 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 a miał chłopak jakiegoś obserwatora znowu :( Quote
Recommended Posts