Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 618
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mru napisał(a):
Wtorku, rozgłaszam Cie na facebooku... chociaż tyle moge zrobic... i tak rzadko tu zagladam :(

ale zawsze gdzies tam jestes niedaleko i to jest krzepiace :kiss_2:

Posted

Ja też się bałam ale się zalogowałam i jest ok. Nie bój się.!!!Pozdrawiam.

kakadu napisał(a):
co sie udalo? ja tam nawet nie moge wejsc bo sie trzeba zalogowac a ja sie boje :smhair2:

Posted

kakadu napisał(a):
co sie udalo? ja tam nawet nie moge wejsc bo sie trzeba zalogowac a ja sie boje :smhair2:

nie bój się tylko wskakuj :D Najwyżej będziesz biernym użytkownikiem do podawania dalej jak ja :D Facebook to coś jak nasza-klasa. Po prostu serwis społecznościowy.

Posted

no wlasnie?
mnie nie ma na naszej klasie, nawet nigdy tam nie zagladalam; jakos nie mam parcia na takie rzeczy, nie wiem czemu...

kociu, powiesilam wczoraj twoj plakacik na ksiazecej, jak bylam z vegusia u janickiego; moze ktos zauwazy;
a vegunia ma dysplazje bioder i dupa z naszej wspolnej wyprawy w gory za 2 tygodnie :placz:

Posted

kakadu napisał(a):
no wlasnie?
mnie nie ma na naszej klasie, nawet nigdy tam nie zagladalam; jakos nie mam parcia na takie rzeczy, nie wiem czemu...

kociu, powiesilam wczoraj twoj plakacik na ksiazecej, jak bylam z vegusia u janickiego; moze ktos zauwazy;
a vegunia ma dysplazje bioder i dupa z naszej wspolnej wyprawy w gory za 2 tygodnie :placz:

uuu... biedna :( To po górach faktycznie lepiej by nie biegała :(

Co do facebooka to nie próbowałam podawać nieprawdziwych danych. Nie wiem. Ja to traktuję użytkowo - w zasadzie tylko na potrzeby reklamowania zwierzaków w potrzebie. Wielu rzeczy, które się tam dzieją nie obczajam i nie poświęcam temu czasu i uwagi. Trudno mi, więc się wypowiedzieć.

Posted

no to faktycznie sie mozna zalogowac i po porstu zobaczyc czy to sie nam do czegos przyda i tyle;

a co do vegi to rozmawialam z moja znajoma rehabilitantka od psow i ona powiedziala, ze jak w takie nie za wysokie gory jedziemy to przy uprzednim kondycyjnym przygotowaniu psa, mozna go ze soba zabrac; powiedziala jak masowac i jak cwiczyc wiec przez dwa tygodnie moze damy rade; nie bedziemy sie przeciez tarabanic na orlą perć, tylko sobie po beskidzie śląskim polazimy, przerwy mozna robic, to bedzie raczej spacer dluzszy niz wspinaczka;

Posted

kaja555 napisał(a):
no to trzymam kciuki za wypad w góry!

dzieki :)

niestey mialam caly weekend gosci i nie dalam rady pojechac do wtorka :(
mam nadzieje, ze ktos go wzial na spacerek...

Posted

moze ktos jednak z nim wyszedl...
ja dzis jadac do pracy widzialam na poboczu przed tym wtorkowym rondem malenkiego czarnego ratlerkowatego pieska, ktory biegl przed siebie lewa strona jezdni; jak z naprzeciwka nadjezdzaly samochody to troche zbiegal na bok; zatrzymalismy sie przy nim, ale pobiegl dalej przed siebie i nie zwrocil za bardzo uwagi na nasze wolanie (tyle, ze odbiegl na bezpieczna odleglosc; balam sie za nim leciec, bo to ruchliwa szosa i nie chcialam zeby wylecial na srodek :-(
nie mielismy czasu zeby go lapac, maz nie moze sie spozniac, a po drodze zabieramy jeszcze jedna osobe w legionowie wiec pojechalismy dalej, ale to malenstwo w srodku lasu nie daje mi spokoju :placz:
najchetniej pojechalabym tam zaraz go szukac, ale co ja moge...
nawet nikogo tam nie mam znajomego zeby poprosic o pomoc...:placz:

Posted

zaraz jade do domu wiec bede go wypatrywac; ale jak go cos potracilo to i tak lezy w rowie, a ja dokladnie nie wiem gdzie to bylo; ta droga na przestrzeni kilkuset metrow jest dla mnie jednakowa - las i jakies laczki po jednej i po drugiej stronie z przewaga lasu :(

Posted

Kociabanda2 napisał(a):
oby... Ja szczerze mówiąc nie wiem dokładnie, o jakim miejscu mowa. Jeżdżę Modlińską, a potem obwodnicą i na tym moja podróż się kończy. Nie przejeżdżam przy żadnych lasach :niewiem:

a nieeee, to juz jest dalej za legionowem, a ta droga prowadzi do tamy w debe

Posted

kaja555 napisał(a):
piesek pewnie poleciał dalej, może ktoś go wyrzucił z auta i próbował wracać do domu :(

powiem szczerze, ze tak to wlasnie wygladalo; za bardzo byl zaaferowany i wystraszony...

Posted

ludzie niestety lubią pozbywać się psów z aut w zalesionych miejscach :(

niestety psiaki próbując biec za właścicielem często tracą życie pod kołami samochodów

Posted

kochana, patrzylam po drodze bardzo uwaznie razem z moim tztem - przysiegam ci ze nawet plamki nie bylo na asfalcie ciemniejszej, wiec na tej drodze nie zginal;
bylam wczoraj w jozefowie, ale nawet nie mialam czasu zajrzec do wtorka, bo tz czekal w samochodzie na zewnatrz, a ja wpadlam tam po drodze z pracy bo na stronie jozefoa zobaczylam..... psa ktorego kiedys znalazlam w mojej wsi, i ktorego przygarnelam na 2 tygodnie; mial nawet watek na dogo, dalam mu na imie toffik i juz mial jechac na dt do chyba elzymilicz albo do jej znajomej, ale nagle sie znalazl wlasciciel, ktory szukal sobie "nowego pieska" :angryy: w necie i natknal sie na toffika; przyjechali, pies ich poznal wiec nie mialam wyjscia - musialam go oddac, a teraz jest w schronie :angryy:
wczoraj do tej baby dzwonilam, ale wlaczala sie skrzynka, wiec dzis jeszcze bede probowac;
a napisalam jej maila, zeby mu kupila adresowke (dalam toffikowi na nowe zycie obrozka), ze jak zginie to go bedzie latwiej znalezc i ze wiele osob bylo zaangazowanych w szukanie mu domu i ze ten czas mogli poswiecic innemu psu; nawet nie odpisala, ale mialam nadzieje, ze zrozumialam; ale widze ze gowno zrozumiala :angryy: