kakadu Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 sama juz nie wiem - co wy myslicie? przedluzac? Quote
Kociabanda2 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 kakadu napisał(a):sama juz nie wiem - co wy myslicie? przedluzac? Myślę, że koniecznie. Musimy próbować, aż do skutku. Skoro nikt nie dzwonił może trzeba pomyśleć jeszcze nad tekstem? Coś zmienić? Nie wiem - może wyróżnić... ale na pewno Wtorek powinien mieć ogłoszenie na allegro. Może się mylę, ale wydaje mi się, że ten serwis jest na tyle popularny, że wiele osób tam zagląda. Przypuszczam, że więcej niż na te strony adopcyjne, o których isnieniu wiele osób nie interesujących się na codzień adopcjami w ogóle nie wie :( Quote
Isabel Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Ja też uważam, że należy przedłużyć - a nuż tym razem się uda! Quote
kaja555 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 może na razie zrobię Wtorkowi zwykłe allegro, a lepiej pieniądze przeznaczyć na to ogłoszenie w gazecie, a potem znowu za jakiś czas zawsze mogę allegro wyróżnić Quote
kakadu Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 jak juz jest allegro to niech bedzie wyroznione; poprosze arka, zeby zrobil przelew Quote
kakadu Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 niestety sam... tym smutniejsze, ze w niedziele dostalam smsa od ewy ktorej telefon byl w ogloszeniach, ze jeden pan sie zainteresowal wtorkiem (widzial allegro) i ten pan do mnie zadzwonil i bylismy umowieni na 17 w schronisku na spacer, ale kolo 15 zadzwonila jego zona, ze wlasnie wzieli innego psa z palucha, wiec wtorek zostal w jozefowie; a ja poruszylam wszystkich z jozefowa, nikt nie mogl przyjechac (sama wolalam sie z nimi nie spotykac) i dopiero kociabanda zadzwonila, ze beda z mezem, zeby nam towarzyszyc w spacerze, ze w razie czego to do nich pojedziemy sprawdzic wtorka na koty, jej maz na rzesach stawal, zeby sie ze wszystkim wyrobic i przyjechac do schronu, a tu taki niewypal... dobrze, ze chociaz wzieli psa z palucha, a nie pojechali na gielde i nie kupili za 50 zlotych "rasowego" szczeniaczka... szkoda, bo z rozmowy telefonicznej dobrze sie zapowiadalo... powiedziel, ze beda mieli wtorka na wzgledzie i beda opowiadali o nim znajomym - moze ktos by sie zdecydowal; no nic, widocznie ten dom nie byl wtorkowi pisany; kocio - podziekuj mezowi za tak wspaniala postawe :loveu:- jakby wiecej takich tz-ow na swiecie bylo, to ten swiat by wygladal zupelnie inaczej :kiss_2: Quote
Kociabanda2 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 kakadu napisał(a): kocio - podziekuj mezowi za tak wspaniala postawe :loveu:- jakby wiecej takich tz-ow na swiecie bylo, to ten swiat by wygladal zupelnie inaczej :kiss_2: przekażę :) szkoda, że tak wyszło :( no ale inna bida ze schronu dostała szansę. A Wtorek na szczęście ma nas i będziemy dalej szukać. W końcu trafimy na ten domek co na niego czeka. Quote
kakadu Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Kociabanda2 napisał(a):przekażę :) szkoda, że tak wyszło :( no ale inna bida ze schronu dostała szansę. A Wtorek na szczęście ma nas i będziemy dalej szukać. W końcu trafimy na ten domek co na niego czeka. ...amen... Quote
Awit Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Czyli domek Wtorkowi przeszedł koło nosa... No cóż, znajdzie go inny domek. Dobrze, że inną bidę adoptowali, pewnie była w większej potrzebie, że los tak zdecydował. Quote
kakadu Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 no szkoda, szkoda, ale co poradzisz...? tamten piesek podobno od 2 lat na paluchu siedzial, wiec dobrze, ze go zabrali... Quote
kaja555 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 zaraz Wtorkowi allegro przedłużę, nie martwcie się, on znajdzie dom wkrótce Quote
kaja555 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 http://allegro.pl/show_item.php?item=1192925632 Quote
zuza1954 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Ja powiesiłam wczoraj gdzie mogłam. Jeszcze po 20.08. na uczelni na kiosku (jak się zgodzą) w centralnym miejscu. Czy Wtorek był zamieszczany na Facebooku??? Jeśli nie trzeba koniecznie zamieścić tam ogłoszenie-założyć mu wątek. Przeciętny człowiek nie wie ,że istnieje dogomania. A to nie kosztuje nic w porównaniu z gazetami i ma olbrzymi zasięg. Proponuję to samo zrobić na Onecie Psie.Wchodzi tam codziennie masa ludzi. Tyle mogę doradzić.Pozdrawiam wszystkich i oczywiście Czarnego Wtorka. Quote
Kociabanda2 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='kaja555']http://allegro.pl/show_item.php?item=1192925632 Wielkie DZIĘKI Ci za te allegra! :) Quote
Kociabanda2 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 zuza1954 napisał(a):Ja powiesiłam wczoraj gdzie mogłam. Jeszcze po 20.08. na uczelni na kiosku (jak się zgodzą) w centralnym miejscu. Czy Wtorek był zamieszczany na Facebooku??? Jeśli nie trzeba koniecznie zamieścić tam ogłoszenie-założyć mu wątek. Przeciętny człowiek nie wie ,że istnieje dogomania. A to nie kosztuje nic w porównaniu z gazetami i ma olbrzymi zasięg. Proponuję to samo zrobić na Onecie Psie.Wchodzi tam codziennie masa ludzi. Tyle mogę doradzić.Pozdrawiam wszystkich i oczywiście Czarnego Wtorka. A mogłabyś założyć mu wątek na facebooku? Przyznam, że ja nie bardzo potrafię, a faktycznie przydałoby się go tam ogłosić. Quote
kakadu Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Kociabanda2 napisał(a):A mogłabyś założyć mu wątek na facebooku? Przyznam, że ja nie bardzo potrafię, a faktycznie przydałoby się go tam ogłosić. ja to nawet nie bardzo wiem co to jest :oops::oops::oops: Quote
kakadu Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 zuza1954 napisał(a):Ja powiesiłam wczoraj gdzie mogłam. Jeszcze po 20.08. na uczelni na kiosku (jak się zgodzą) w centralnym miejscu. Czy Wtorek był zamieszczany na Facebooku??? Jeśli nie trzeba koniecznie zamieścić tam ogłoszenie-założyć mu wątek. Przeciętny człowiek nie wie ,że istnieje dogomania. A to nie kosztuje nic w porównaniu z gazetami i ma olbrzymi zasięg. Proponuję to samo zrobić na Onecie Psie.Wchodzi tam codziennie masa ludzi. Tyle mogę doradzić.Pozdrawiam wszystkich i oczywiście Czarnego Wtorka. zuza - wielkie dzieki za pomoc :loveu: Quote
Kociabanda2 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='kakadu']ja to nawet nie bardzo wiem co to jest :oops::oops::oops: Mru przysłała mi instrukcję zakładania tego czegoś na facebooku. Postaram się. Mam nadzieję, że podołam. _____________ Nie znacie kogoś, kto chciałby przygarnąć kotka? Mam takie maleństwo od wczoraj w domu... :( http://www.dogomania.pl/threads/191060-p%C5%82aka%C5%82-pod-oknami-w-blokowisku...-kocie-dzieci%C4%99-szuka-domu Quote
kakadu Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 :iloveyou:[quote name='kaja555']http://allegro.pl/show_item.php?item=1192925632 kajeczko co ja moge powiedziec, wiesz zreszta - bez ciebie jak bez reki...:iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
zuza1954 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Nie ma za co. Dzięki facebookowi zwierzęta znajdują domy. kakadu napisał(a):zuza - wielkie dzieki za pomoc :loveu: Quote
Kociabanda2 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='Kociabanda2']Mru przysłała mi instrukcję zakładania tego czegoś na facebooku. Postaram się. Mam nadzieję, że podołam. _____________ Nie znacie kogoś, kto chciałby przygarnąć kotka? Mam takie maleństwo od wczoraj w domu... :( http://www.dogomania.pl/threads/191060-p%C5%82aka%C5%82-pod-oknami-w-blokowisku...-kocie-dzieci%C4%99-szuka-domu Szło mi to kurcze jak krew z nosa, ale się udało! :B-fly: Wtorek ma to coś (wydarzenie?:roll:) na facebooku :) http://www.facebook.com/event.php?eid=127805410599576#!/event.php?eid=127805410599576 Zapraszam!!! Dzięki za instrukcje Mru!:Rose: Quote
mru Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Wtorku, rozgłaszam Cie na facebooku... chociaż tyle moge zrobic... i tak rzadko tu zagladam :( Quote
kakadu Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 [quote name='Kociabanda2']Szło mi to kurcze jak krew z nosa, ale się udało! :B-fly: Wtorek ma to coś (wydarzenie?:roll:) na facebooku :) http://www.facebook.com/event.php?eid=127805410599576#!/event.php?eid=127805410599576 Zapraszam!!! Dzięki za instrukcje Mru!:Rose: co sie udalo? ja tam nawet nie moge wejsc bo sie trzeba zalogowac a ja sie boje :smhair2: Quote
Recommended Posts