Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 618
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

imageshack cos swiruje od jakiegos czasu; nigdy nie dzialalam w tinypic ale dawaj ten plakacik - jutro rano pokombinuje :) a nuz sie uda?
alez jestem ciekawa jak wyglada :)

Posted

kakadu napisał(a):
imageshack cos swiruje od jakiegos czasu; nigdy nie dzialalam w tinypic ale dawaj ten plakacik - jutro rano pokombinuje :) a nuz sie uda?
alez jestem ciekawa jak wyglada :)

Wyślę rano, bo został w pracy :)

Posted

jestem. Trochę mnie w pracy zatrzymali, ale już się uwolniłam i plakacik posłałam :) Czekam na ewentualne uwagi. Jakby co to postaram się poprawić :) Plakacik Wtorka musi być dopieszczony :) Jeśli uwag nie będzie to dziś już kilka sztuk wydrukuję i powieszę po drodze z pracy.

Posted

plakacik mi sie b. podoba tylko bym skasowala to umow sie z nami bo to brzmi jakos dla mnie dwuznacznie... nie wiem moze przesadzam...
ja dzis zarobiona jestem i nie wiem czy mi sie uda cos pokombinowac z wstawianiem, ale moze jutro, ok? sorry ale mi kolega z pracy na rejs poplynal znienacka :cool3: i musze jeszcze za niego robic ;)

Posted

dwuznacznie? :hmmmm: :tard: no dobra to zaraz usunę to zdanie :)
Wysyłam jeszcze raz - wersję poprawioną :)

Bity przez człowieka, pogryziony przez psy... :placz: Przerażony Bim prosi o pomoc. On nie może czekać w schronie: http://www.dogomania.pl/threads/190569-Bim-bity-przez-ludzi-gryziony-przez-psy-pom%C3%B3%C5%BCcie-zanim-b%C4%99dzie-za-p%C3%B3%C5%BCno-%28

Posted

i super :) Ja chyba już na stałe włożę do torebki taśmę klejącą i teczkę z plakatami :D Ciągle gdzieś coś wieszam :D Z przystanków, drzew itp. niestety te plakaciki błyskawicznie znikają, ale czasem starczy, że jeden dzień powisi taki plakacik :) Na tablicach ogłoszeniowych zazwyczaj z tydzień albo i więcej udaje się przetrwać :) Tak więc gdziekolwiek idę znaczę sobie drogę plakatami ;) Może w ten sposób ułatwimy domkowi Wtorka zauważenie go? :)

Posted

ja sie chetnie doloze, tylko ile to by kosztowalo? i czy nie lepiej zainwestowac w jakis tygodnik? bo taka gazeta jeden dzien pozyje i do smieci idzie; ale w tygodniku to pewnie ceny straszne; a jakis "moj pies" czy inne "cztery lapy"? moze tam...?

Posted

wezme w srode z lecznicy jeden egz. czterech lap bo w necie nie moge nic znalezc (ja strasznie lewa jestem w te klocki) w sensie namiarow na redakcje i zobacze co i jak sie da zrobic (i czy w ogole sie da...)

Posted

[quote name='kakadu']ja sie chetnie doloze, tylko ile to by kosztowalo? i czy nie lepiej zainwestowac w jakis tygodnik? bo taka gazeta jeden dzien pozyje i do smieci idzie; ale w tygodniku to pewnie ceny straszne; a jakis "moj pies" czy inne "cztery lapy"? moze tam...?
Ile by to kosztowało to nie wiem. Pewnie zależy na jaką gazetę się zdecydujemy, jak długi tekst będziemy chciały umieścić i ile zdjęć... Słyszałam, że na jakimś wątku zrobili zrzutę na ogłoszenie dla pieska w Moim Psie i zapłacili 150zł :( Wydaje mi się jednak, że lepiej zainwestować w ogłoszenie ze zdjęciem w gazetach typu Metro/Echo Miasta/lokalna wyborcza, bo takie gazety czyta wiele różnych osób i środowisk, a Mojego Psa czytają głównie ludzie, którzy już mają psy. No nie wiem. Jak zdecydujesz tak zrobimy.

Ja się mogę dołożyć na początku września - deklaruję na ten cel 20zł :) Ktoś jeszcze wspomoże Wtorka????? :modla: :Rose:

Posted

Cennik ogłoszeń w Wyborczej - wydanie ogólnopolskie:

Ceny ogłoszeń - ZWIERZĘTA I ROŚLINY
Pn, Pt Wt - Czw, Sob Pn - Czw, Sob Pt czcionka standard cz-b
Netto 25,00 zł 20,00 zł 43,00 zł 53,75 zł Brutto 30,50 zł 24,40 zł 52,46 zł 65,58 zł czcionka kolor
Netto 30,60 zł 24,50 zł 43,00 zł 53,75 zł Brutto 37,33 zł 29,89 zł 52,46 zł 65,58 zł ramka czarna
Netto 33,75 zł 27,00 zł 43,00 zł 53,75 zł Brutto 41,17 zł 32,94 zł 52,46 zł 65,58 zł ramka kolor
Netto 42,50 zł 34,00 zł 43,00 zł 53,75 zł Brutto 51,85 zł 41,48 zł 52,46 zł 65,58 zł ramka kolor z tłem
Netto 47,50 zł 38,50 zł 43,00 zł 53,75 zł Brutto 57,95 zł 46,97 zł 52,46 zł 65,58 zł

Posted

cennik na ogłoszenia w wyborczej: http://ogloszeniaprasowe.com/gazety/ Inny dla wydania ogólnopolskiego, inny dla lokalnego. Są też jakieś zniżki na ilość emisji. Nie widzę tylko nigdzie cennika dla zamieszczenia zdjęć. Trzeba by chyba do nich zadzwonić i dopytać o foty.

Potrzebujesz pomocy przy zredagowaniu ogłoszenia? Chcesz nadać ogłoszenie modułowe?
Chciałbyś nadać ogłoszenie do Gazety spoza listy wydawców?
Zadzwoń - 0-71 785 55 23, 0-71 343 59 28, 0501 384 294
Postaramy się pomóc.