Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 618
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kaja555 napisał(a):
obserwator dlaje uparcie obserwuje....

coz, niech obserwuje; oni to chyba robia z bezmyslnosci, glupoty, bo chyba nie specjalnie? bo co tu niby obserwowac? niektorzy umieszczaja juz w tresci ogloszenia prosbe - jesli nie jestes zainteresowany adopcja, nie obserwuj - robisz niepotrzebnie nadzieje;
wiec jak widac to plaga allegro;

Posted

ojej, no pewnie czasem obserwują jakieś dzieciaki, bo im się piesek podoba i próbują urabiać rodziców, ale czasem pewnie też ktoś kto szuka pieska na poważnie zaznacza sobie w ten sposób kilka psów, które mu się podobają i adopcję których rozważa... Pewnie, że nie ma co robić sobie nadziei jeśli jest obserwator, ale nie dzwoni, ale też nie podchodźmy do tego tak pesymistycznie. Jeśli ktoś Wtorka obserwuje to pewnie dlatego, że piesek mu się spodobał. Nawet jeśli nie zdecyduje się go przygarnąć to przynajmniej mamy sygnał, że ktoś go zauważył. Lepiej żeby nie miał nawet obserwatorów??
Cierpliwości! Wtorek znajdzie dom :)

Posted

namiary sa na ewe - wolontariuszke ze schronu; mysle ze dalaby znac gdyby cos sie dzialo w temacie; przedwczoraj smsowalam z nia nt innego psa, wiec mozna powiedziec, ze jestesmy w stalym kontakcie;

Posted

[quote name='Aneczka&Sułtan']wybieram się z TZem w niedzielę do schronu, mam nadzieję, że tym razem się uda :) Kamila - reflektujesz?
tak :) Czy prócz smyczy musimy zabrać jakieś obroże, albo coś?

Kakadu, będziesz może w niedzielę u Wtorka?????

Posted

Kakadu, w ogłoszeniu Wtorka widzę informację "duży pies". Duży to pojęcie względne. Niektórzy uważają, że 35kg to duży, a dla innych duży zaczyna się od 50kg... Jaki jest Wtorek? Pod kolano, powyżej? Ile kg byś mu dała?

Posted

kakadu napisał(a):
sprobuje sie wyrwac na godzinke bo mam gosci, ale sprobuje - moze sie uda :)

Fajnie :)

kakadu napisał(a):
kurcze, wiesz co? tak przejrzałam te zdjecia i on jest nawet w klebie nad kolano... taki mniejszy onek...

No na zdjęciach tak wygląda, ale fotki to często rozmiar nieco przekłamują, więc...

Posted

chyba dzis zajade do schroniska bo mi kolezanka z pracy przywiezie transport kolder i roznych tego typu rzeczy (jak to wdziecznie nazwala - zrobila w domu "reinstalkę pościelową" :evil_lol:) wiec raczej nie bede tego wiozla najpierw do domu tylko od razu do jozefowa;
ale w niedziele tez sie postaram byc;

Posted

Udało nam się w końcu dotrzeć do schronu w Józefowie :) Wtorek jest śliczny i przekochany! :loveu: A sunia z jego boksu ma ADHD :D Przeciągnęła mnie po tym lesie tak, ze wracałam na ostatnich nogach :D Wciągnęła mnie chyba we wszystkie możliwe pajęczyny :D
Zabieram się za robienie mu tego plakaciku. Mam nadzieję, że uda mi się go tu wstawić, bo mam problemy ze wstawianiem pdf-ów.

Posted

Jakieś poprawki do tekstu??

Czarny Wtorek – młody, piękny pies szuka domu!

Został wyrzucony przez poprzednich właścicieli w środku lasu... Nie wiedział dokąd iść :( Kręcił się tu i tam rozglądając nerwowo dookoła. Jednak w pobliżu nie było nikogo znajomego. Był sam... brudny, głodny, przerażony :( Mijały kolejne dni. Wystraszony kręcił się przy drodze wypatrując samochodów, jakby czekał... Jakby myślał, że jeszcze po niego wrócą... Przecież tak bardzo ich kochał.
Ulitowali się nad nim dobrzy ludzie. Kilka osób dokarmiało biedaka, by nie padł z głodu. Niestety nikt nie mógł zaopiekować się nim na stałe :( W końcu Czarny Wtorek trafił do schroniska w Józefowie koło Legionowa...

Wtorek to młody, wspaniały pies! Sięga powyżej kolana (w kłębie), ma krótką kruczoczarną sierść i zabawnie klapnięte uszka :D Jest piękny! Ma około ??? lata. Jest mądry, energiczny, w zabawie żywiołowy. Nie ma w nim cienia agresji. Kocha ludzi! Jest bardzo kontaktowy i przyjacielski. Uwielbia być głaskany i przytulany. Lubi się bawić. Nie ciągnie na smyczy.

Wtorek jest zaszczepiony, odrobaczony, wykastrowany i w pełni gotowy do adopcji.

Łańcuch wykluczony.

Szukamy dla Czarnego Wtorka domu i kochających opiekunów!

Warunkiem wydania psa jest podpisanie umowy adopcyjnej.

KONTAKT: