Isabel Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Ja też podrzucę!!! Za domkiem się rozglądamy!!! Quote
kakadu Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 oj, nie wiem czy bedzie latwo znalezc dom dla wtorka; boje sie na sama mysl, ze zostanie w schronie na cale dlugie lata :( Quote
Kociabanda2 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 nic podobnego. Wtorek znajdzie domek. Oby tylko był zawsze świeżo ogłaszany. No właśnie jak on stoi z ogłoszeniami, allegro, plakatami? Quote
Kociabanda2 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 to super :) A może trochę plakatów byśmy mu porozwieszały? On ma jakiś plakacik? Quote
kakadu Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 a jest jakis fachowiec u nas na dogo od robienia plakatow moze? Quote
kakadu Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 nikt nie dzwoni w sprawie wtorka... moze taki plakacik faktycznie by sie przydal... Quote
kakadu Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 nawet tu do niego nikt nie zaglada... :( Quote
Kociabanda2 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Zaglądam zaglądam regularnie do Wtorka :) Myślałam o takim zwykłym plakaciku robionym w Wordzie, np. takim jak ma Bąbel: KLIK. Jakby każdy wydrukował i powiesił z 10 sztuk w Wawie i okolicach, to zawsze zwiększyłoby to jego szanse na adopcję :) Jeśli sama nie dasz rady zrobić to podaj mi tekst ogłoszenia i wybierz najładniejsze zdjęcia. Postaram się zająć tym plakacikiem w przyszłym tygodniu :) Quote
Kociabanda2 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 O rany! Wspaniale!! Trzymam kciuki, by obserwator zadzwonił i pokochał Wtoreczka :loveu: Quote
kakadu Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 ja sie zastanawiam po co to obserwowac na takich aukcjach? albo sie dzwoni zapytac, albo sie d... ludziom nie zawraca i nadziei im nie robi glupim obserwowaniem :cool3: przepraszam, ale juz jakos nie wierze w cuda i wszystko mi sie wydaje do d... Quote
Kociabanda2 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 nie martw się Kakadu. Wtorek znajdzie domek. Przypomnij mi w przyszłym tygodniu o tym plakaciku to coś mu przygotuję :) __________________ Cioteczki i wujkowie, tu jest bernardyn w potrzebie. To pilne. Może zajrzycie? Quote
kakadu Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 [quote name='Kociabanda2']nie martw się Kakadu. Wtorek znajdzie domek. Przypomnij mi w przyszłym tygodniu o tym plakaciku to coś mu przygotuję :) __________________ Cioteczki i wujkowie, tu jest bernardyn w potrzebie. To pilne. Może zajrzycie? dzieki ciotka - na pewno sie przypomne ;) Quote
kaja555 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 też nie wiem, po co te obserwacje, ale co zrobić... Quote
Kociabanda2 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Cześć Wtoreczku słoneczko Ty nasze :) Zaspałam dziś do roboty i spóźniłam się 2 godziny 10 minut... ups :D ale przynajmniej wreszcie odrobinkę odespałam sobie :eviltong: Od razu jakoś lepiej się czuję :D Quote
kakadu Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Kociabanda2 napisał(a):Cześć Wtoreczku słoneczko Ty nasze :) Zaspałam dziś do roboty i spóźniłam się 2 godziny 10 minut... ups :D ale przynajmniej wreszcie odrobinkę odespałam sobie :eviltong: Od razu jakoś lepiej się czuję :D o, to sie niezle zdrzemnelas :diabloti: Quote
Kociabanda2 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 taaaa... ale widać nie może tak być, że jest dobrze... Właśnie zmarła mi babcia :( i szlak trafił dobry humor. Miałam jechać dziś do niej po pracy. Nie zdążyłam. Ostatnio jak ją widziałam we wtorek to czuła się znacznie lepiej... a tu takie coś :shake: Quote
Recommended Posts