Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 618
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zaglądam zaglądam regularnie do Wtorka :)
Myślałam o takim zwykłym plakaciku robionym w Wordzie, np. takim jak ma Bąbel: KLIK. Jakby każdy wydrukował i powiesił z 10 sztuk w Wawie i okolicach, to zawsze zwiększyłoby to jego szanse na adopcję :)
Jeśli sama nie dasz rady zrobić to podaj mi tekst ogłoszenia i wybierz najładniejsze zdjęcia. Postaram się zająć tym plakacikiem w przyszłym tygodniu :)

Posted

ja sie zastanawiam po co to obserwowac na takich aukcjach? albo sie dzwoni zapytac, albo sie d... ludziom nie zawraca i nadziei im nie robi glupim obserwowaniem :cool3:
przepraszam, ale juz jakos nie wierze w cuda i wszystko mi sie wydaje do d...

Posted

nie martw się Kakadu. Wtorek znajdzie domek. Przypomnij mi w przyszłym tygodniu o tym plakaciku to coś mu przygotuję :)

Posted

[quote name='Kociabanda2']nie martw się Kakadu. Wtorek znajdzie domek. Przypomnij mi w przyszłym tygodniu o tym plakaciku to coś mu przygotuję :)

dzieki ciotka - na pewno sie przypomne ;)

Posted

Cześć Wtoreczku słoneczko Ty nasze :)
Zaspałam dziś do roboty i spóźniłam się 2 godziny 10 minut... ups :D ale przynajmniej wreszcie odrobinkę odespałam sobie :eviltong: Od razu jakoś lepiej się czuję :D

Posted

Kociabanda2 napisał(a):
Cześć Wtoreczku słoneczko Ty nasze :)
Zaspałam dziś do roboty i spóźniłam się 2 godziny 10 minut... ups :D ale przynajmniej wreszcie odrobinkę odespałam sobie :eviltong: Od razu jakoś lepiej się czuję :D

o, to sie niezle zdrzemnelas :diabloti:

Posted

taaaa... ale widać nie może tak być, że jest dobrze... Właśnie zmarła mi babcia :( i szlak trafił dobry humor. Miałam jechać dziś do niej po pracy. Nie zdążyłam. Ostatnio jak ją widziałam we wtorek to czuła się znacznie lepiej... a tu takie coś :shake: