york Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Cześć, proszę o pomoc. Muszę kupić klatkę, transporter (plastykowe) i nie wiem jak przystosować wymiary. Mój piesek jest z tych większych Yorków. Mogę podać wymiary jak komuś są potrzebne i jest chętny pomóc mi. Dziękuję. Quote
Princess_York Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Ja tam nie wiem jakie wymiary .Ale jak ja kupywałam swój transporter poprostu wzięłam ze sobą Arwenę i przymierzałam :) . Quote
york Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 ja niestety nie mam takiej możliwości, ponieważ chcę kupić przez Internet, bo tak jest taniej. Wciąż liczę na pomoc. Quote
tigrunia Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 york napisał(a):ja niestety nie mam takiej możliwości, ponieważ chcę kupić przez Internet, bo tak jest taniej. Wciąż liczę na pomoc. To podejdź do sklepu z psiakiem, przymierz, wymierz , wróć do domu i zamów na internecie o takich samych wymiarach ;) Quote
Princess_York Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Właśnie albo zmierz psiaka i zamówisz większy od wymiarów psa. W ten sposób nie kupisz zbyt małego :) . Quote
tigrunia Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Princess_York napisał(a):Właśnie albo zmierz psiaka i zamówisz większy od wymiarów psa. W ten sposób nie kupisz zbyt małego :) . No ale ile większy ?5 cm, 10,20? Z każdej strony dodać? To bez sensu.. Ja mam transporter w który wejdą mi dwa psy spokojnie a i jednego w nim wożę więc ma bardzo dużo luzu.. Na prawdę nie wiem jak doradzić założycielce wątku - na moje najlepszym wyjściem jest fizycznie sprawdzić - psa w kontener i tyle. Nie trzeba przecież kupować od razu w sklepie.. Quote
Princess_York Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 hmm .. No w sumie nie wiem ile .. mój błąd . Jak pisałam wyżej ja brałam swoją ze sobą i przymierzałam .. Nie mam pojęcia jak Ci pomóc .. :lol: tigrunia napisał(a):To podejdź do sklepu z psiakiem, przymierz, wymierz , wróć do domu i zamów na internecie o takich samych wymiarach ;) Ten pomysł jest dobry :-D Quote
york Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Właśnie byliśmy. Tylko zbytnio nastresowaliśmy pieska, bo on nie chciał tam wleźć, obce miejsce, nieznana klatka, potem cały dzień nam biedny bąki puszczał :( i do końca wszystko jedno nie wiemy jakiej trzeba, mi się wydaję, że produkują je za wąskie, przecież psy lubią spać na boku, my jeżdżamy i za granicę, więc byłoby dobrze aby piesek mógł spać bardzo wygodnie. No ale może kupimy tam jakiś, a co robić? Quote
Axela_ Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 A może takie coś: http://allegro.pl/item1064161379_3900_klatka_transporter_dla_psa_kota_49x34x35cm.html i jest duże i w miarę tanie ;) Chociaż pewnie już dokonałeś wyboru :) Quote
*Agnieszka* Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Mi bardzo podoba się coś takiego i na to choruję tylko cena:(........ http://www.allegro.pl/item1064223713_transporter_lotniczy_dla_psa_kota_53x41x38cm.html Quote
york Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 Tak, kupiłam jużo wymiarach 62x39x38 cm, myślę, że nie będzie za duży, lepiej już trochę więcej miejsca, niż mniej. A teraz mam inne pytanie, nie wiem jak dokładnie nazwać tą rzecz, żeby znaleźć za pomocą wyszukiwarki gdzie i za ile one są sprzedawane. Może ktoś wie jak to nazywa się i po angielsku, może kupię na Ebay. Oto Uploaded with ImageShack.us Quote
*Agnieszka* Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 york napisał(a):Tak, kupiłam jużo wymiarach 62x39x38 cm, myślę, że nie będzie za duży, lepiej już trochę więcej miejsca, niż mniej. A teraz mam inne pytanie, nie wiem jak dokładnie nazwać tą rzecz, żeby znaleźć za pomocą wyszukiwarki gdzie i za ile one są sprzedawane. Może ktoś wie jak to nazywa się i po angielsku, może kupię na Ebay. Oto Uploaded with ImageShack.us To się nazywa podium wystawowe i możesz kupić to w York Centrum http://www.yorkcentrum.pl/ Quote
Recommended Posts