Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć,
proszę o pomoc. Muszę kupić klatkę, transporter (plastykowe) i nie wiem jak przystosować wymiary. Mój piesek jest z tych większych Yorków. Mogę podać wymiary jak komuś są potrzebne i jest chętny pomóc mi.
Dziękuję.

Posted

ja niestety nie mam takiej możliwości, ponieważ chcę kupić przez Internet, bo tak jest taniej.

Wciąż liczę na pomoc.

Posted

york napisał(a):
ja niestety nie mam takiej możliwości, ponieważ chcę kupić przez Internet, bo tak jest taniej.

Wciąż liczę na pomoc.

To podejdź do sklepu z psiakiem, przymierz, wymierz , wróć do domu i zamów na internecie o takich samych wymiarach ;)

Posted

Princess_York napisał(a):
Właśnie albo zmierz psiaka i zamówisz większy od wymiarów psa. W ten sposób nie kupisz zbyt małego :) .

No ale ile większy ?5 cm, 10,20? Z każdej strony dodać? To bez sensu.. Ja mam transporter w który wejdą mi dwa psy spokojnie a i jednego w nim wożę więc ma bardzo dużo luzu..
Na prawdę nie wiem jak doradzić założycielce wątku - na moje najlepszym wyjściem jest fizycznie sprawdzić - psa w kontener i tyle. Nie trzeba przecież kupować od razu w sklepie..

Posted

hmm .. No w sumie nie wiem ile .. mój błąd .
Jak pisałam wyżej ja brałam swoją ze sobą i przymierzałam ..
Nie mam pojęcia jak Ci pomóc .. :lol:

tigrunia napisał(a):
To podejdź do sklepu z psiakiem, przymierz, wymierz , wróć do domu i zamów na internecie o takich samych wymiarach ;)
Ten pomysł jest dobry :-D

Posted

Właśnie byliśmy. Tylko zbytnio nastresowaliśmy pieska, bo on nie chciał tam wleźć, obce miejsce, nieznana klatka, potem cały dzień nam biedny bąki puszczał :( i do końca wszystko jedno nie wiemy jakiej trzeba, mi się wydaję, że produkują je za wąskie, przecież psy lubią spać na boku, my jeżdżamy i za granicę, więc byłoby dobrze aby piesek mógł spać bardzo wygodnie. No ale może kupimy tam jakiś, a co robić?

• 2 weeks later...
Posted

Tak, kupiłam jużo wymiarach 62x39x38 cm, myślę, że nie będzie za duży, lepiej już trochę więcej miejsca, niż mniej.

A teraz mam inne pytanie, nie wiem jak dokładnie nazwać tą rzecz, żeby znaleźć za pomocą wyszukiwarki gdzie i za ile one są sprzedawane. Może ktoś wie jak to nazywa się i po angielsku, może kupię na Ebay.
Oto

Uploaded with ImageShack.us

Posted

york napisał(a):
Tak, kupiłam jużo wymiarach 62x39x38 cm, myślę, że nie będzie za duży, lepiej już trochę więcej miejsca, niż mniej.

A teraz mam inne pytanie, nie wiem jak dokładnie nazwać tą rzecz, żeby znaleźć za pomocą wyszukiwarki gdzie i za ile one są sprzedawane. Może ktoś wie jak to nazywa się i po angielsku, może kupię na Ebay.
Oto

Uploaded with ImageShack.us

To się nazywa podium wystawowe i możesz kupić to w York Centrum
http://www.yorkcentrum.pl/