giselle4 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 te pieniadze są u mnie na koncie Mavel-50złjest Gorki330-60zl Korespondentka-100zł Beta1066-15zł Waranska-80zl ================= RAZEM-305zł Quote
giselle4 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 miejsce jest u yumanji za 300zł [na początek ,pozniej-350] plus worek karmy transport to około 350zł jeszcze nie sa skonczone konce. miejsce u kikou 300zł za miesiąc transport 200zl[moze mniej ,zobaczymy kto bedzie transportował] i kojec dla niego czeka Teraz moje kochane tro Wy pomozcie podjąc decyzje Lisio juz w piątek moze jechac po poludniu albo wczesnie rano do hoteliku niczego nie ukrywam aaaaa jeszcze jedna i druga ciotka w hoteliku mają podobną ilosc zwierzat:) kikou hotelik znamy jest tam nasza Saszka wczesniej był Maksio czekam na glosy co robimy to Wasze pieniadze i Wasza decyzje Quote
giselle4 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 adkaaaaa5 napisał(a):1 post uaktualniony, podniose Cie Lisku :) dziekuje:) Quote
brzośka Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 wszystko zależy pod tego, ile jest pieniędzy z deklaracji ale jeśli oba hoteliki są równie dobre, to wybrałabym oczywiście tańszy, szczególnie że jak widzę kojec już tam na Lisia czeka :) a w którym schronie jest teraz Lisio i dokąd ten transport miałby być? Quote
giselle4 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 [quote name='giselle4']miejsce jest u yumanji za 300zł [na początek ,pozniej-350] plus worek karmy transport to około 350zł jeszcze nie sa skonczone konce. miejsce u kikou 300zł za miesiąc transport 100zl[moze mniej ,zobaczymy kto bedzie transportował] i kojec dla niego czeka Teraz moje kochane tro Wy pomozcie podjąc decyzje Lisio juz w piątek moze jechac po poludniu albo wczesnie rano do hoteliku niczego nie ukrywam aaaaa jeszcze jedna i druga ciotka w hoteliku mają podobną ilosc zwierzat:) kikou hotelik znamy jest tam nasza Saszka wczesniej był Maksio czekam na glosy co robimy to Wasze pieniadze i Wasza decyzje adkaaaa5 troche mnie wyprostowała w sprawie transportu do kikou-gora-100zł Quote
adkaaaaa5 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Graziu ja proponuje do Kikou, z transportem damy rade :) Bacha co prawda juz po urlopie i wolnego dłuuugo miec nie bedzie, ale w ktorys dzien po poludniu mozemy go zawiezc- kwestia dogadania. Quote
Lolalola Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 to ja dodam,ze slyszalam o hoteliku u yumanji BARDZO POCHLEBNE OPINIE!!!!jest tam teraz rowniez szydlowiecki Ramzesek,trzymam na nim oko:) Quote
zuzia_kuzik Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Zapraszamy na bazarek dla Lisia : http://www.dogomania.pl/threads/188983-Filmowo-ksiazkowo-dla-Lisia-zajrzyj-koniecznie-do-24-lipca-do-21.00-ZAPRASZAMY?p=15022791#post15022791 Moze ktoras Cioteczka sie na cos skusi?? Quote
zuzia_kuzik Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 margaret napisał(a):zuzia_kuzik - a propos fantów to ja mam zgromadzone - opisane i obfotografowane książki, w dobrym i bardzo drobym stanie, z kilkanaście sztuk - chętnie przekażę jako fanty, myślałam o zrobieniu bazarku samodzielnie, ale czas mnie ogranicza straszliwie - co więc proponujesz? Dziekujemy za fanty :* Quote
zuzia_kuzik Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 ossa98 napisał(a):Mam jeszcze pytanie dotyczace fantów - wszystko jedno jakie, czy zbieramy jakieś tematyczne np. tylko książki, tylko płyty, tylko ciuchy etc.? Czekamy na jakies fanciki, a przy okazji zapraszamy na bazarek Quote
Mysza2 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Jeszcze raz przypomnimy o bazarku dla Lisia http://www.dogomania.pl/threads/188983-Filmowo-ksiazkowo-dla-Lisia-zajrzyj-koniecznie-do-24-lipca-do-21.00-ZAPRASZAMY Quote
giselle4 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Wpłynęlo 20zl od acha.... Lisio ma juz u mnie -325zł:loveu::evil_lol: Quote
zuzia_kuzik Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 giselle4 napisał(a):Wpłynęlo 20zl od acha.... Lisio ma juz u mnie -325zł:loveu::evil_lol: czyli Bazarek testowy zakonczony Quote
giselle4 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Lisio zjadl puszke[codziennie dostaje] i nawet juz mozna jego poglaskac po łebku ale widac ze sie bardzo boi tej ręki:( nie warczy ,nie szczeka tylko kuli sie w sobie i chce wniknąc w podłoge .. ale kiedy ręka juz jego mizia patrzy w oczy.... co człowiek jemu zgotowal przez te 13 lat?....dramat:(\ Planuje my w sobote wyjazd rano do hoteliku aby nie bylo upału i aby nie znosil tego ciezko:( Quote
zuzia_kuzik Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 giselle4 napisał(a):Lisio zjadl puszke[codziennie dostaje] i nawet juz mozna jego poglaskac po łebku ale widac ze sie bardzo boi tej ręki:( nie warczy ,nie szczeka tylko kuli sie w sobie i chce wniknąc w podłoge .. ale kiedy ręka juz jego mizia patrzy w oczy.... co człowiek jemu zgotowal przez te 13 lat?....dramat:(\ Planuje my w sobote wyjazd rano do hoteliku aby nie bylo upału i aby nie znosil tego ciezko:( a ile jesczez brakuje Liskowi?? Quote
Lolalola Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Boziu,Boziu jakie to przykre,ze on sie tak boi:(:(az sobie tego nie moge wyobrazic.........strasznie dlugo byl taki samotny i skrzywdzony.tyle lat mu ucieklo:(....... bardzo bym chciala moc kiedys poglaskac Lisia bo bardzo zapadl mi w serce.............tak go wytarmoscic i wysciskac jak to sie z psiakami robi:)tylko zeby on to kiedys nauczyl sie odbierac jako przyjemnosc....strasznie sie ciesze,ze bedzie juz w sobote w hoteliku....biednnnyyyy Lisiu:( Quote
Mysza2 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Grażynko a co zdecydowałyście, gdzie jedzie Lisio do Yumanji czy do Kikou? Z tego co się doliczyłam to stałych deklaracji Lisio ma 140 zł. Trzeba jeszcze dozbierać. Ale jednorazowymi będzie można się ratować jakiś czas. Cieszę się że mizianko jako tako już toleruje biedaczek. Z czasem się otworzy, poczucie bezpieczeństwa i czas cuda potrafią zdziałać. Bardzo bym chciała żeby DS mu się dobry trafił. Ciężko wyadoptować dużego starszego psa i jeszcze tak wycofanego, ale może los się do biedaka uśmiechnie. Pomyślcie jak by on biedak miał w te upały w swoim dawnym więzieniu. Quote
giselle4 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Mysza2 napisał(a):Grażynko a co zdecydowałyście, gdzie jedzie Lisio do Yumanji czy do Kikou? Z tego co się doliczyłam to stałych deklaracji Lisio ma 140 zł. Trzeba jeszcze dozbierać. Ale jednorazowymi będzie można się ratować jakiś czas. Cieszę się że mizianko jako tako już toleruje biedaczek. Z czasem się otworzy, poczucie bezpieczeństwa i czas cuda potrafią zdziałać. Bardzo bym chciała żeby DS mu się dobry trafił. Ciężko wyadoptować dużego starszego psa i jeszcze tak wycofanego, ale może los się do biedaka uśmiechnie. Pomyślcie jak by on biedak miał w te upały w swoim dawnym więzieniu. Upały i brak wody by jego zabiły:( 140 stałych .....troszke mało ale moz ecos jeszcze wyzebramy..... moze jeszcze z jednorazowych cos wplynie. Quote
giselle4 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Lolalola napisał(a):Boziu,Boziu jakie to przykre,ze on sie tak boi:(:(az sobie tego nie moge wyobrazic.........strasznie dlugo byl taki samotny i skrzywdzony.tyle lat mu ucieklo:(....... bardzo bym chciala moc kiedys poglaskac Lisia bo bardzo zapadl mi w serce.............tak go wytarmoscic i wysciskac jak to sie z psiakami robi:)tylko zeby on to kiedys nauczyl sie odbierac jako przyjemnosc....strasznie sie ciesze,ze bedzie juz w sobote w hoteliku....biednnnyyyy Lisiu:( pomiziam jego od Was wszystkich ale delikatnie:) Quote
giselle4 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 zuzia_kuzik napisał(a):a ile jesczez brakuje Liskowi?? Zuziu na pierwszy miesiąc mamy 300zł 100zł transport trzeba kupic jemu smycz i obroze,nie pojedzie jak dziad na sznurku to tyle z wydatkow..... Quote
giselle4 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 giselle4 napisał(a):Zuziu na pierwszy miesiąc mamy 300zł 100zł transport trzeba kupic jemu smycz i obroze,nie pojedzie jak dziad na sznurku to tyle z wydatkow..... martwie sie co pozniej:crazyeye::-( Quote
Mysza2 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Z tego zrozumiałam, że Lisio pojedzie do Kikou? Quote
Recommended Posts