Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mysza2 napisał(a):
Witamy na wątku i dziękujemy za "kradzież" i podnoszenie:lol::lol::lol::lol::lol:

`. A no dziękować nie trzeba, bo te podnoszenie moje to właściwie nic nie daje. :( Ale wzajemnie witam :) i na pewno zaglądać do Lisia będę. ;)

Posted

A gdzie sesja zdjęciowa Lisia? Przed jakim snem Gisell, o której ty chodzisz spać, ja dopiero z pracy wróciłam.
Cioteczki zaktualizujcie deklaracje i wpłaty na pierwszej stronie bo potem się pogubimy.
I banerek dobrze byłoby tam umieścić:):)
Wiem że namolna jestem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Mysza2 napisał(a):
A gdzie sesja zdjęciowa Lisia? Przed jakim snem Gisell, o której ty chodzisz spać, ja dopiero z pracy wróciłam.
Cioteczki zaktualizujcie deklaracje i wpłaty na pierwszej stronie bo potem się pogubimy.
I banerek dobrze byłoby tam umieścić:):)
Wiem że namolna jestem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

oj ciotka,ja spioch
i o21 palulu:)
ale fotki bedą
Adka nie maiła wczoraj neta i pewnie dzisiaj jak sie wyrobi wstawi.
Wczoraj miala kota rudska z pogryzionym łebkiem
i nie mogła jego zlapac aby cos z tym zrobic
wiec
prosimy o wybaczenie:)

Posted

Uffff.... przebrnęłam przez cały temat, cieszy to, że jest nadzieja na lepsze życie psiaka i nawet nie macie pojęcia jak się ucieszyłam, że pan do ciupy poszedł :diabloti: szkoda tylko, że tam jeść i pić dają.

Posted

Korespondentka napisał(a):
Uffff.... przebrnęłam przez cały temat, cieszy to, że jest nadzieja na lepsze życie psiaka i nawet nie macie pojęcia jak się ucieszyłam, że pan do ciupy poszedł :diabloti: szkoda tylko, że tam jeść i pić dają.

hihihi
ale mnie rozsmieszylas
super wypowiedz
i masz racje:)

Posted

Korespondentka napisał(a):

He he bardzo dobre. Ja bym mu jeszcze sterylizację dołożyła, a co , po co ma takich przybywać. Gdyby poszedł do ciupy z takie traktowanie psa, to ja bym się jeszcze bardziej cieszyła:angryy::angryy::angryy:
Mam odpowiedź na pw od "sabusia" , wysłałam nr konta. Nie wiem jaką kwotę sabusia wpłaci, ale za każdą bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

taki przestraszony, niepewny, zagubiony może... ale też i śliczny...
ten psiak potrzebuje swoistej ludzkiej "cieplarni" wytrwałej troski, niezbyt ambitnego nastawienia - trzeba mu człowieka spokojnego, cierpliwego, nastawionego na powolne długoterminowe zbliżanie się, na małe kroczki,
DOM DOM DOM!!! czy to jest możliwe w przypadku Lisia? czy będziemy starać się o adopcję dla niego?

Posted

margaret napisał(a):
taki przestraszony, niepewny, zagubiony może... ale też i śliczny...
ten psiak potrzebuje swoistej ludzkiej "cieplarni" wytrwałej troski, niezbyt ambitnego nastawienia - trzeba mu człowieka spokojnego, cierpliwego, nastawionego na powolne długoterminowe zbliżanie się, na małe kroczki,
DOM DOM DOM!!! czy to jest możliwe w przypadku Lisia? czy będziemy starać się o adopcję dla niego?

Tak,bedziemy szukac spokojnej przystani na ostatnie lata jego zycia
i jeszcze aby na koniec zrozumial ze człowiek to nie koniecznie łanch i jedzenie raz w tygodniu:(
aale ze są łaki i lasy do zbadania i wybiegania i luz i duzo jedzenia i przyjazn z człowiekiem:)

Posted

wujek & ciocia napisał(a):
witam

jestem na zaproszenie zuzia_kuzik :)

póki co deklaruję jednorazowo 30 zł ...

pzdr

:multi::multi::multi::multi::multi:bardzo cioci i wujkowi dziekujemy:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Asiaczek napisał(a):
A czy teraz w schronie Lisek choć troszkę otworzył się? W sumie jest obecnie w zupełnie nowejsytuacji i ciekawa jestem jego zachowania tu i teraz...
Pzdr.

Też jestem ciekawa. Myślę że Grażynka nam coś więcej napisze:)

Posted

no wlasnie,dobre pytanie;)tez sie tak zastanawiam,choc z drugiej strony nielatwo i niepredko da sie naprawic tyle lat samotnosci:(ale ciekawa jestem czy chociaz odrobine sie cieszy jak kogos widzi??czy ten pies w ogole machal kiedys ogonkiem????.............