Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Cioteczki, sciagamy bannerki bo bazarek dobiegł końca. Sprzedały sie wszystkie łańcuszki, bardzo sie ciesze!!!
A Lisio dostał dzisiaj 50zł od pani Anety K :loveu: - lecę zapisać.

Zamówiłam dla Liska 2 opakowania Ipakitine 150g, preparat wspomagający działanie nerek - poprzedni już dawno się skończył. Wysyłka bezpośrednio do Kasi.

Edited by fiorsteinbock
Posted

[quote name='fiorsteinbock']Wpłyneło 10zł od cioci brzośki, dzięki!!
(Cioteczko, łza się zakręciła w oku z powodu tytułu zlecenia :-()
wysyłać też było ciężko :(

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Nawiązywał do naszej Saszki, która niedawno odeszła u Kikou. Cioteczka co miesiąc obdarowuje Lisia i właśnie Saszeńkę, a pozostał już tylko Lisio :(

dzieki za wyjasnienie, to bardzo przykre

Posted

Lisio śnieżek owszem bardzo lubi....
ale niestety! u nas śnieg nie padał, leje deszcz - a to zupełnie inaczej niż deszcz w lecie jak jest trawa....tymczasem toniemy w błocku od wielu już dni, urobione rece opadają, pralka chodzi 24h i ledwo dyszy od ubłoconych szmat..

Posted

urobione rece opadają, pralka chodzi 24h i ledwo dyszy od ubłoconych szmat..

Uuuuu, to współczuję, oby zimowa aura dotarła do Was jak najszybciej. U nas pięknie, biało...

Posted

[quote name='kikou']Lisio śnieżek owszem bardzo lubi....
ale niestety! u nas śnieg nie padał, leje deszcz - a to zupełnie inaczej niż deszcz w lecie jak jest trawa....tymczasem toniemy w błocku od wielu już dni, urobione rece opadają, pralka chodzi 24h i ledwo dyszy od ubłoconych szmat..

U nas podobnie, dzisiaj w nocy troszkę sypneło ale generalnie jest szaro, brudno i wszędzie ciapa.
Ot, zima :)

Cioteczki, z bazarku:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/238024-Srebrne-łańcuszki-NA-LISIA-Koniec-Rozliczamy!
wpłyneło na konto Lisia 289zł :)
Dopisujemy :)

Wpłynęło również 10zł od cioteczki Ajuli, serdecznie dziękujemy :**

Posted

Marta72 napisał(a):
z bazarku przychodze odwiedzic LISa

AlkaM napisał(a):
Zapisuję Liska na moją listę ulubieńców:lol:.Będę go bacznie obserwowała.

Witamy na wątku nowe Cioteczki :) Bardzo nam miło i mamy nadzieję, że zostajecie na stałe :loveu:

Posted

Przydreptałam do naszego Lisia. Poprosiłam Cioteczkę Jages o nowy tekst do ogłoszeń. Lisio ostatni posiwiał i myślę, że 8 lat już nam nie przejdzie ;) Musimy spojrzeć prawdzie w oczy - piszemy 10 lat, co Wy na to?