Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dotarłam tu i ja wreszcie:evil_lol:

Miałam dziś okazję poznać andegawenkę osobiście:multi: Bardzo się z tego cieszę:lol:

No i co do domku Szarusia u andegawenki nie mam oczywiście żadnych zastrzeżeń - niech Szaruś pakuje walizki i jedzie do swojego nowego domku, bo tam na pewno odżyje i znajdzie spokojną przystań. Andegawenka - jak i my tu wszyscy, na punkcie psiaków i innych zwierzaków, jest pozytywnie zakręcona:evil_lol::D:multi: Po odejściu swojej ukochanej boksi, która z nią była 13 lat, jest gotowa na pomoc jakieś psiej bidulce - wybór padł na Szarusia. Poza tym andegawenka już od dłuższego czasu działa w Fundacji Boksery w Potrzebie:cool3:
Realne podejście i optymizm - to cechy andegawenki, które sądzę, że sprawią poprawę kondycji psychicznej i fizycznej Szarusia.

Budrysku, może Wasz wet schroniskowy wstępnie Szarusia obejrzeć i zbadać? Czy Szaruś jest na coś konkretnego chory czy niedomaga ze starości i nerwów - andegawenka prosiła o więcej info zdrowotnych o tym psiaku - może się telefonicznie porozumiecie??

Szaruś, bierz walizy i do domku zmykaj!:cool3:

• Replies 938
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bico']Dotarłam tu i ja wreszcie:evil_lol:

Miałam dziś okazję poznać andegawenkę osobiście:multi: Bardzo się z tego cieszę:lol:

No i co do domku Szarusia u andegawenki nie mam oczywiście żadnych zastrzeżeń - niech Szaruś pakuje walizki i jedzie do swojego nowego domku, bo tam na pewno odżyje i znajdzie spokojną przystań. Andegawenka - jak i my tu wszyscy, na punkcie psiaków i innych zwierzaków, jest pozytywnie zakręcona:evil_lol::D:multi: Po odejściu swojej ukochanej boksi, która z nią była 13 lat, jest gotowa na pomoc jakieś psiej bidulce - wybór padł na Szarusia. Poza tym andegawenka już od dłuższego czasu działa w Fundacji Boksery w Potrzebie:cool3:
Realne podejście i optymizm - to cechy andegawenki, które sądzę, że sprawią poprawę kondycji psychicznej i fizycznej Szarusia.

Budrysku, może Wasz wet schroniskowy wstępnie Szarusia obejrzeć i zbadać? Czy Szaruś jest na coś konkretnego chory czy niedomaga ze starości i nerwów - andegawenka prosiła o więcej info zdrowotnych o tym psiaku - może się telefonicznie porozumiecie??

Bardzo dziękuję bico:loveu::loveu::loveu:

Bardzo sie cieszę, że Szaraczek (schroniskowy Lens ;))jedzie do domku :multi:

o wszystko zapytam weta w poniedz.teraz jestem na wyjezdzie
napisze mi wszystko co miał podane i jaki jest jego stan

bico wieczorem zadzwonię

co do podrózy to mógłby jechać we wtorek
jedziemy z zuzlikową do Kielc
ale z Kielc do Lublina przydałoby się cos załatwić
bo nie wyrobimy z tak długą drogą
a szkoda by było jechac 2 razy

macie jakiś pomysł?
moze ktoś jezdzi ta trasą?

Posted

[quote name='BUDRYSEK']Bardzo dziękuję bico:loveu::loveu::loveu:

Bardzo sie cieszę, że Szaraczek (schroniskowy Lens ;))jedzie do domku :multi:

o wszystko zapytam weta w poniedz.teraz jestem na wyjezdzie
napisze mi wszystko co miał podane i jaki jest jego stan

bico wieczorem zadzwonię

co do podrózy to mógłby jechać we wtorek
jedziemy z zuzlikową do Kielc
ale z Kielc do Lublina przydałoby się cos załatwić
bo nie wyrobimy z tak długą drogą
a szkoda by było jechac 2 razy

macie jakiś pomysł?

...I SZKODA BYŁOBY gdyby psiaczek miał czekać...NAWET KILKA DNI...na swój opiekuńczy i cieplutki domek...
Wymyślcie coś dziewczyny...Staruszek mógłby juz we wtorek w swoim domku...u andegawenki na kolankach się grzać!

Posted

andegawenka napisał(a):
Fiu fiu fiu:crazyeye: dzięki Bico :loveu:

Fiu,fiu...no i tak ma właśnie z Szaraczkiem i andegawenką być...życie na fiu,fiu!!!...pełną parą i w pełnym szczęściu!Powodzenia!!!!!

Bico...Ty wiesz:loveu:

Posted

[quote name='BUDRYSEK']
macie jakiś pomysł?

zuzliku, popytaj pilnie dziewczyny kieleckie - może andzia69 coś Wam poradzi, podpowie...

a wątek transportowy zawiadomiony??

Posted

[quote name='bico']Dotarłam tu i ja wreszcie:evil_lol:

Jestem taka szczesliwa!:multi:
Andegawentka jestes WSPANIALA! NIE MAM SLOW!:Cool!:

Posted

Cioteczki...skopiujcie i wstawcie ten slajdzik na inne wątki...jest podlinkowany i skieruje zainteresowanych na wątek Szaraczka...może tak ktoś uwidzi szybciej naszą psinę i jej potrzebę...może tak znajdziemy szybciej transport dla niego...niech grzeje już poope u andegawenki...a nie siedzi skulony i wystraszony w zimnej misie!!!

Posted

Jeśli nie znajdziecie niczego wcześniej, to w sobotę 12stego jest wystawa pod Lublinem psów - możecie zapytać u hodowców, czy jedzie ktoś z Kielc i zabierze psa.

Posted

ladySwallow napisał(a):
Jeśli nie znajdziecie niczego wcześniej, to w sobotę 12stego jest wystawa pod Lublinem psów - możecie zapytać u hodowców, czy jedzie ktoś z Kielc i zabierze psa.

Może Jaaga będzie jechała na wystawę...ona z Katowic .Z Kielc nie znam nikogo, kto ma "papierowe" psy...my takie bardziej przyziemne som;)

Posted

andzia69 napisał(a):
Może Jaaga będzie jechała na wystawę...ona z Katowic .Z Kielc nie znam nikogo, kto ma "papierowe" psy...my takie bardziej przyziemne som;)

Haha, może ktoś się znajdzie, zaraz napiszę na wątku wystawowym.

Posted

ladySwallow napisał(a):
Haha, może ktoś się znajdzie, zaraz napiszę na wątku wystawowym.

tylko,ze ja będe w Kielcach we wtorek i nie bardzo wiem gdzie mógłby zostać Szaraczek do soboty?

Posted

[quote name='zuzlikowa']

Cioteczki...skopiujcie i wstawcie ten slajdzik na inne wątki...jest podlinkowany i skieruje zainteresowanych na wątek Szaraczka...może tak ktoś uwidzi szybciej naszą psinę i jej potrzebę...może tak znajdziemy szybciej transport dla niego...niech grzeje już poope u andegawenki...a nie siedzi skulony i wystraszony w zimnej misie!!!

dzieki zuzliku za banerek :)

musisz nauczyc mnie tego ;)

Posted

Kochane...to nie banerek,a raczej plakacik...i nie do podpisu,ale w posty do wstawienia...i to tylko w opcji zaawansowanej!!!!...wtedy jest czynny i do wątku Szaraczka skierowuje!

A moze ktoś we wtorek 8-ego z Kielc do Lublina jedzie?
...kliknij w slajdzik...

lub forma nieco większa

Andegawenka...nie wstawiaj w podpis,tylko dołącz do każdego swojego postu,który napiszesz...po prostu skopiuj i wklej...ALE ZAWSZE W OPCJI ZAAWANSOWANEJ!

Tak możesz bardzo pomóc...wiele osób uwidzi...i być może ta,która z Kielc do Lublina jedzie we wtorek!

Posted

beataczl napisał(a):
to mam zle -bo w podpisie i faktycznie jest nieaktywny- zaraz zmienie....

...bo Zuzlikowa pisze że to nie baner tylko obrazek do kopiowania do każdego postu odzielnie w edycji tylko zaawansowanej:roll:

Posted

[quote name='andegawenka']

Tak?

I właśnie tak!...dokładnie to ujęłaś- to nie baner...to plakat i niestety automatycznie nie przekleisz...trzeba doklejać do postów na różnych wątkach...ALE ZAWSZE W OPCJI ZAAWANSOWANEJ!