Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
do Szaraczka chyba usmiechnął się los....;)

Wart tego...jest tak cudnie stareńki...taki do pieszczenia...choć mnie tu nie było,to byłam...i podglądałam!
Śliczny psiaczek...tak różny od tych,które mam na codzień...ale staruszeczki są...zajefajne i zawsze wywołują rozrzewnienie!
Szaraczku...niech się i do Ciebie los uśmiecha!!!

• Replies 938
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Budrysku, powyższy link nie działa.

Zuzlikowa mnie uruchomiła, więc jestem:evil_lol::D Przez nasze pogaduszki przez telefon, bateria mi się całkiem wyładowała:crazyeye::evil_lol: My to jak zaczniemy, to nie ma końca:evil_lol:

Hehe, idę do andegawenki w piątek lub weekend, dam znać i zadzwonię jutro o bardziej ludzkiej porze, to się umówimy oczywiście:cool3:

Szaraczek jest śliczny i widać, że kochany z niego poczciwina, chce się go tylko brać na ręce i tulić, by mu wszystko zło wynagrodzić:loveu:

Posted

bico napisał(a):
Budrysku, powyższy link nie działa.

Zuzlikowa mnie uruchomiła, więc jestem:evil_lol::D Przez nasze pogaduszki przez telefon, bateria mi się całkiem wyładowała:crazyeye::evil_lol: My to jak zaczniemy, to nie ma końca:evil_lol:

Hehe, idę do andegawenki w piątek lub weekend, dam znać i zadzwonię jutro o bardziej ludzkiej porze, to się umówimy oczywiście:cool3:

Szaraczek jest śliczny i widać, że kochany z niego poczciwina, chce się go tylko brać na ręce i tulić, by mu wszystko zło wynagrodzić:loveu:

No i dwie cud dziewczyny się poznają...dla Szaraczka! I dobrze!!!!

hihihi...jeszcze trochę takich nocnych pogaduszek,to i bez mony zostaniemy i ...a już nie wiem co! I macie skutki nie dospanej nocy!hihihihi

Posted

andegawenka napisał(a):
Nie wiem Budrysku....:evil_lol:bo do "fachowca" idzie na rozmowę;)

hahaha...Swój na Swego trafił..."fachman" na "fachmana" i to z doświdczeniem w adopcji nie widzących piesków!
Szaraczku...niech Cię w domku szczęśliwym los umieści...wierzę,że już bardzo niedługo!

Posted

:wolfie::wolfie:Dla andegawenki , bo sie wreszcie usmiechnelam, jak przeczytalam wpisy!:fadein:
Moje dwa koty podaja Tobie lapki i sla buziaki! Nawet im z buzi pachnie, bo byly u dentysty:-)

SZARACZKU!! Trzymam kciuki! Kochany, Malusi..

Posted

Yv1958 napisał(a):
:wolfie::wolfie:Dla andegawenki , bo sie wreszcie usmiechnelam, jak przeczytalam wpisy!:fadein:
Moje dwa koty podaja Tobie lapki i sla buziaki! Nawet im z buzi pachnie, bo byly u dentysty:-)

SZARACZKU!! Trzymam kciuki! Kochany, Malusi..

Dziękuję...buziaki wyłapane, a do niepachnącej buzi jestem przyzwyczajona;)

Szaruś oć na spacer...

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
jak tylko wszystko dobrze się ułoży Szaraczek we wtorek pojedzie do domku :)

Wygląda,że rzeczywiście pojedzie...i oby wszystkie plany sie poukładały!!!
Szaraczek powinien już mieć swoją spokojną przystań...