Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gusia0106 napisał(a):
Mysza, a Lara to jakąś książeczkę zdrowia to ma?

Wiesz, ja bym tego tak nie nazwała. Ma jakiś papier ze schronu ze szczepieniem na wściekliznę, w opisie psa jest brązowy, ja bym nową jej wyrobiła. Tam nic nie ma. Mam za to jej różne wyniki, mogę poskanować i wysłać ludziom.

• Replies 643
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mysza 1 napisał(a):
Wiesz, ja bym tego taknienazwała. Ma jakiś papier ze schronu ze szczepieniem na wściekliznę, w opisie psa jest brązowy, ja bym nową jej wyrobiła. Tam nic nie ma. Mam za to jej różne wyniki, mogę poskanować i wysłać ludziom.

Rozumiem;) No dobra, to jak możesz to poskanuj wolnej chwili i wyślij mi na maila

Posted

gusia0106 napisał(a):
Rozumiem;) No dobra, to jak możesz to poskanuj wolnej chwili i wyślij mi na maila

To jutro, bo w domu mam. Na wątku jest wynik krwi, chcesz?

Posted

mysza 1 napisał(a):
Zalecenia po wizycie u dra Czerwieckiego

Karta z Kosiarzy

mysza 1 napisał(a):
Wyniki krwi:

I moczu:

Wyniki Larsona, gdybyś dzisiaj chciała dać. Jeszcze usg u dr Marcińskiego, mam w domu.
Kurde, spacja mi się popsuła.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Wyniki Larsona, gdybyś dzisiaj chciała dać. Jeszcze usg u dr Marcińskiego, mam w domu.
Kurde, spacja mi się popsuła.

Ale Ty szybka jesteś :razz:
Dzięki

Posted

gusia0106 napisał(a):
Nie, spoko, ludzie normalni ;) - wytrzymają bez ;)

Za późno, już zacytowałam ;) Wydrukuj im, dobrze, żeby powtórzyli krew za jakiś czas, trzeba uważać na płytki i w razie zabiegów, nie daj Boże, pamiętać.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Za późno, już zacytowałam ;) Wydrukuj im, dobrze, żeby powtórzyli krew za jakiś czas, trzeba uważać na płytki i w razie zabiegów, nie daj Boże, pamiętać.

Jakich zabiegów?! Ty weź to wypluj!

;)

Posted

Jestem, wybaczcie, że dopiero dzisiaj, ale mam "lekką awarię" z Trymerem.....

No więc: domek suuuuuuuuuuuuuuuper. Posłanko czekało, i karma, i szelki, i smycz i ....adresówka;)

Państwo zachwyceni, okolica bardzo fajna, zielono, cicho, niskie bloki.
Lara zostaje Larą i już widziałam, że będzie rozpieszczana do granic.
Relacja mailowa i zdjęciowa zapewniona.

Sms po nocy, z dzisiejszego ranka brzmi:

Wszystko super :) wczoraj zjadła, byliśmy już na 2 spacerkach a dziś na czas zakupów w pobliskim sklepie została sama i była bardzo grzeczna :) grzeczny pieszczoch, przez duże P :)

Posted

gusia0106 napisał(a):
Jestem, wybaczcie, że dopiero dzisiaj, ale mam "lekką awarię" z Trymerem.....

No więc: domek suuuuuuuuuuuuuuuper. Posłanko czekało, i karma, i szelki, i smycz i ....adresówka;)

Państwo zachwyceni, okolica bardzo fajna, zielono, cicho, niskie bloki.
Lara zostaje Larą i już widziałam, że będzie rozpieszczana do granic.
Relacja mailowa i zdjęciowa zapewniona.

Sms po nocy, z dzisiejszego ranka brzmi:

Wszystko super :) wczoraj zjadła, byliśmy już na 2 spacerkach a dziś na czas zakupów w pobliskim sklepie została sama i była bardzo grzeczna :) grzeczny pieszczoch, przez duże P :)

Lubię takie happy endy;)

Posted

a jaka ulica na Bielanach, jeśli można wiedzieć? :cool3: w razie czego będziemy się za Larą rozglądać ;)

cieszę się, że tak szybko poszło no i podsyłaj Ciotka wątek nowego tymczasa :p

Posted

rufusowa napisał(a):
a jaka ulica na Bielanach, jeśli można wiedzieć? :cool3: w razie czego będziemy się za Larą rozglądać ;)

cieszę się, że tak szybko poszło no i podsyłaj Ciotka wątek nowego tymczasa :p

Skalbmierska ;)
A Trymerka masz Ciocia tutaj:
http://www.dogomania.pl/threads/185772-ON-z-Pu%C5%82tuska-bezpieczny-bardzo-potrzebne-deklaracje-wp%C5%82at

U Lary w porządku :) Sms z dzisiaj:

Hej :) Wszystko generalnie ok, nie odstępuje nas na krok, na spacerkach bardzo grzeczna, nową karmę je bez problemu. Tylko przy zakładaniu szelek na spacer kładzie się i czasami troszkę siusia.