mysza 1 Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 gusia0106 napisał(a):Mysza, a Lara to jakąś książeczkę zdrowia to ma? Wiesz, ja bym tego tak nie nazwała. Ma jakiś papier ze schronu ze szczepieniem na wściekliznę, w opisie psa jest brązowy, ja bym nową jej wyrobiła. Tam nic nie ma. Mam za to jej różne wyniki, mogę poskanować i wysłać ludziom. Quote
gusia0106 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 mysza 1 napisał(a):Wiesz, ja bym tego taknienazwała. Ma jakiś papier ze schronu ze szczepieniem na wściekliznę, w opisie psa jest brązowy, ja bym nową jej wyrobiła. Tam nic nie ma. Mam za to jej różne wyniki, mogę poskanować i wysłać ludziom. Rozumiem;) No dobra, to jak możesz to poskanuj wolnej chwili i wyślij mi na maila Quote
Cantadorra Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 gusia0106 napisał(a):Trymer ;) Trymerek? Rany jak się cieszę :) Kochana mordeczka :) To mój ulubieniec :) Uwielbiam go :) Proszę o niego dbac!! Prikaz!! Quote
mysza 1 Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 gusia0106 napisał(a):Rozumiem;) No dobra, to jak możesz to poskanuj wolnej chwili i wyślij mi na maila To jutro, bo w domu mam. Na wątku jest wynik krwi, chcesz? Quote
gusia0106 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 mysza 1 napisał(a):To jutro, bo w domu mam. Na wątku jest wynik krwi, chcesz? Nie, spoko, ludzie normalni ;) - wytrzymają bez ;) Quote
Cantadorra Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Gusia, jak teraz bedzie z rozliczeniami Trymerka? Jak on stoi? Zaraz zresztą wskoczę na jego wątek. Quote
Cantadorra Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 W każdym razie, jak bedzie sie cos dzialo z Trymerkiem, jakies potrzeba extra, czy cos, to pisz do mnie Gusia. Jestem jego mamą chrzestną :) Będę dbać o synusia :) Quote
mysza 1 Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 mysza 1 napisał(a):Zalecenia po wizycie u dra Czerwieckiego Karta z Kosiarzy mysza 1 napisał(a):Wyniki krwi: I moczu: Wyniki Larsona, gdybyś dzisiaj chciała dać. Jeszcze usg u dr Marcińskiego, mam w domu. Kurde, spacja mi się popsuła. Quote
gusia0106 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 mysza 1 napisał(a):Wyniki Larsona, gdybyś dzisiaj chciała dać. Jeszcze usg u dr Marcińskiego, mam w domu. Kurde, spacja mi się popsuła. Ale Ty szybka jesteś :razz: Dzięki Quote
mysza 1 Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 gusia0106 napisał(a):Nie, spoko, ludzie normalni ;) - wytrzymają bez ;) Za późno, już zacytowałam ;) Wydrukuj im, dobrze, żeby powtórzyli krew za jakiś czas, trzeba uważać na płytki i w razie zabiegów, nie daj Boże, pamiętać. Quote
gusia0106 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 mysza 1 napisał(a):Za późno, już zacytowałam ;) Wydrukuj im, dobrze, żeby powtórzyli krew za jakiś czas, trzeba uważać na płytki i w razie zabiegów, nie daj Boże, pamiętać. Jakich zabiegów?! Ty weź to wypluj! ;) Quote
mysza 1 Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 gusia0106 napisał(a):Jakich zabiegów?! Ty weź to wypluj! ;) Tfu, tfu, oczywiście. Quote
Ewanka Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Kciuki zaciśnięte ... tylko tak na wszelki wypadek ;) Quote
mysza 1 Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Larcia została, trzymamy kciuki, żeby dobrze się spisywała ;) Na razie nie zmieniam tytułu ;) Quote
Tora&Faro Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Ze zmianą tytułu można chwilę zaczekać:) oby wszystko było ok.... Quote
gusia0106 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Jestem, wybaczcie, że dopiero dzisiaj, ale mam "lekką awarię" z Trymerem..... No więc: domek suuuuuuuuuuuuuuuper. Posłanko czekało, i karma, i szelki, i smycz i ....adresówka;) Państwo zachwyceni, okolica bardzo fajna, zielono, cicho, niskie bloki. Lara zostaje Larą i już widziałam, że będzie rozpieszczana do granic. Relacja mailowa i zdjęciowa zapewniona. Sms po nocy, z dzisiejszego ranka brzmi: Wszystko super :) wczoraj zjadła, byliśmy już na 2 spacerkach a dziś na czas zakupów w pobliskim sklepie została sama i była bardzo grzeczna :) grzeczny pieszczoch, przez duże P :) Quote
Cantadorra Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Larcia, ty szczęściaro. To co Gusia przysłowie "Głupi ma szczęście" pasuje tutaj? Quote
Tora&Faro Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 gusia0106 napisał(a):Jestem, wybaczcie, że dopiero dzisiaj, ale mam "lekką awarię" z Trymerem..... No więc: domek suuuuuuuuuuuuuuuper. Posłanko czekało, i karma, i szelki, i smycz i ....adresówka;) Państwo zachwyceni, okolica bardzo fajna, zielono, cicho, niskie bloki. Lara zostaje Larą i już widziałam, że będzie rozpieszczana do granic. Relacja mailowa i zdjęciowa zapewniona. Sms po nocy, z dzisiejszego ranka brzmi: Wszystko super :) wczoraj zjadła, byliśmy już na 2 spacerkach a dziś na czas zakupów w pobliskim sklepie została sama i była bardzo grzeczna :) grzeczny pieszczoch, przez duże P :) Lubię takie happy endy;) Quote
gusia0106 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Cantadorra napisał(a):Larcia, ty szczęściaro. To co Gusia przysłowie "Głupi ma szczęście" pasuje tutaj? Idealnie :evil_lol::evil_lol: Quote
mysza 1 Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Ogromnie się cieszę. Na fotki czekam z niecierpliwością :loveu: Quote
Nutusia Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Cantadorra napisał(a):Larcia, ty szczęściaro. To co Gusia przysłowie "Głupi ma szczęście" pasuje tutaj? Wstrętne Ciotki! Przez duże W:) Quote
rufusowa Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 a jaka ulica na Bielanach, jeśli można wiedzieć? :cool3: w razie czego będziemy się za Larą rozglądać ;) cieszę się, że tak szybko poszło no i podsyłaj Ciotka wątek nowego tymczasa :p Quote
gusia0106 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 rufusowa napisał(a):a jaka ulica na Bielanach, jeśli można wiedzieć? :cool3: w razie czego będziemy się za Larą rozglądać ;) cieszę się, że tak szybko poszło no i podsyłaj Ciotka wątek nowego tymczasa :p Skalbmierska ;) A Trymerka masz Ciocia tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/185772-ON-z-Pu%C5%82tuska-bezpieczny-bardzo-potrzebne-deklaracje-wp%C5%82at U Lary w porządku :) Sms z dzisiaj: Hej :) Wszystko generalnie ok, nie odstępuje nas na krok, na spacerkach bardzo grzeczna, nową karmę je bez problemu. Tylko przy zakładaniu szelek na spacer kładzie się i czasami troszkę siusia. Quote
Recommended Posts