3 x Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='Tora&Faro']Ale optymizm:evil_lol:....może Cię zaskoczą;)[/QUOTE] dokładnie, powiało potymizmem ze hej ;) nie ma co szalejesz mysza ;) Quote
gusia0106 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='mysza 1']Gusia mi napisała, że ludzie superowi, jeśli się zdecydują to będzie miała bardzo fajny dom. Mają dac odpowiedź dzisiaj lub jutro. Mysle, że jej nie wezmą. Takie przeczucie ;)[/QUOTE] Weź popracuj nad przeczuciami :):) Co oznacza, że powiedzieli, że wezmą ;) Do końca przyszłego tygodnia. Bardzo fajni, normalni, młodzi ludzie. Edyta i Tomek. Lara będzie mieszkała na Bielanach, w bloku. Edyta ma teraz dwa miesiące wakacji i będzie miała czas, żeby na spokojnie zająć się Larą. Imię zostanie. Będzie jadła gotowanej jedzonko, jeździła z Państwem na wakacje, spała gdzie chce i miała długie spacery. Cieszyć się jeszcze nie wolno ale dom naprawdę z górnej półki. Quote
Tora&Faro Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='gusia0106']Weź popracuj nad przeczuciami :):) Co oznacza, że powiedzieli, że wezmą ;) Do końca przyszłego tygodnia. Bardzo fajni, normalni, młodzi ludzie. Edyta i Tomek. Lara będzie mieszkała na Bielanach, w bloku. Edyta ma teraz dwa miesiące wakacji i będzie miała czas, żeby na spokojnie zająć się Larą. Imię zostanie. Będzie jadła gotowanej jedzonko, jeździła z Państwem na wakacje, spała gdzie chce i miała długie spacery. Cieszyć się jeszcze nie wolno ale dom naprawdę z górnej półki.[/QUOTE] Ha....no i super:) skoro nie wolno to się nie cieszę;), póki co nadal trzymam kciuki żeby Państwo wytrwali w decyzji:) Quote
beka Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='Tora&Faro']Ha....no i super:) skoro nie wolno to się nie cieszę;), póki co nadal trzymam kciuki żeby Państwo wytrwali w decyzji:)[/QUOTE] dobra ja sie też nie cieszę.. ale nareszcie Larunia dostanie to co jej sie należy i na co zasługuje, Quote
gusia0106 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='beka']dobra ja sie też nie cieszę.. ale nareszcie Larunia dostanie to co jej sie należy i na co zasługuje,[/QUOTE] We wtorek dostanie ;) Już się umówiliśmy ;) Quote
Ewanka Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Same dobre wiesci od rana .... przecież się jeszcze nie cieszę ;) Quote
Nutusia Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Ja też się nie cieszę. Tym bardziej, że Gusia nie napisała czy uprzedziła Państwa jaki z Larci głupol jest :) Quote
mysza 1 Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 Nutusia napisał(a):Ja też się nie cieszę. Tym bardziej, że Gusia nie napisała czy uprzedziła Państwa jaki z Larci głupol jest :) Nie uprzedzała, niech sami się przekonają ;) Za to liże jak szalona.:loveu: nie da się nie kochać. Quote
Cantadorra Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 A ja się cieszę, a jak nie wezmą, to będę się złościć :) Larcia, sio do domu :) Quote
gusia0106 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Nie czekamy do wtorku, Państwo się przygotowali i jedziemy jutro ;) Quote
Wisełka Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Tora&Faro Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 gusia0106 napisał(a):Nie czekamy do wtorku, Państwo się przygotowali i jedziemy jutro ;) I takich ludzi lubię!!!! widać że im zależy:multi::loveu: Quote
mysza 1 Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 gusia0106 napisał(a):Nie czekamy do wtorku, Państwo się przygotowali i jedziemy jutro ;) O masz :loveu: Zawozisz ją? Quote
gusia0106 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 mysza 1 napisał(a):O masz :loveu: Zawozisz ją? Jadę z nią - jak WSZYSTKO ;) mi się spodoba na miejscu to zostanie, jak nie - to wracamy do domu. Ludzie bardzo fajni, naprawdę, ale muszę jeszcze sprawdzić czy w domu aby na pewno są złote klamki :diabloti: Quote
mysza 1 Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Fajnie, dzięki, odwaliłaś za mnie całą robotę :evil_lol: Quote
Nutusia Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Tylko dywanu nie zabieraj! :) To ja rozumiem - jest decyzja na tak, to po co czekać kolejny dzień na fajnego, mądrego psia, z którym się chce spędzić resztę jego życia! Super Państwo - darowałabym im te złote klamki... :) Quote
Cantadorra Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Przypominamy o bazarku dla Tary: http://www.dogomania.pl/threads/188482-Bluzki-sp%C3%B3dnice-perfumy-E.Arden-bazarek-dla-ONki-Tary-do-11-lipca-br Quote
mysza 1 Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Cantadorra napisał(a):Gusia i jak test złotych klamek? :) Dopiero wieczorem. Quote
gusia0106 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Cantadorra napisał(a):Gusia i jak test złotych klamek? :) Dzisiaj jedziemy testować ;) Zgadnij Ciotka, kto się do mnie jutro wprowadza ? ;) Quote
gusia0106 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Cantadorra napisał(a):Gusia, ktos się wprowadza? Pisz! Trymer ;) Quote
gusia0106 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Mysza, a Lara to jakąś książeczkę zdrowia to ma? Quote
Recommended Posts