Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lara to około 3-letnia sunia rasy owczarek niemiecki. Kocha kontakt z człowiekiem, jest wielkim pieszczochem.

Posłuszna, karna, zna podstawowe komendy, grzecznie chodzi na smyczy.

Pozostawiona sama w domu, zachowuje się wzorowo, nie niszczy i bardzo ładnie zachowuje czystość. Może mieszkać zarówno w mieszkaniu, jak i domu z ogrodem.

Lara nie przepada za innymi sukami i kotami, z psem umie się porozumieć.

Jest odrobaczona, zaszczepiona i wysterylizowana.

Kontakt w sprawie adopcji: 510 833 888 i 507 443 597.

Jak coś do poprawki, piszcie ;)
Zdjęcia zaraz wyszukam.

• Replies 643
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A'propos podstawowych komend - siad i podawanie łap ma opatentowane. Tylko boi się trochę je wykonywać. Dla niej zdecydowany ton to zdecydowana trauma.

W kwestii tej guli - Ewa jest niezastąpiona i wszystkiego się dowiedziała. Dzięki Ewunia :loveu:

Jeśli gula idzie wzdłuż całego szwu (a idzie), często właśnie po jednej stronie to oznaka stanu zapalnego w reakcji na nić chirurgiczną. Zdarza się to ponoć dosyć często i jest normalne. Póki nie puchnie, nie robi się czerwone, nie jest rozgrzane - to nic się z tym nie robi. Czyli póki co nic nie robimy.

Gorsza wiadomość jest taka, że ten stan utrzymuje się dosyć długo, nawet po usunięciu już nici.

Posted

gusia0106 napisał(a):
A'propos podstawowych komend - siad i podawanie łap ma opatentowane. Tylko boi się trochę je wykonywać. Dla niej zdecydowany ton to zdecydowana trauma.

W kwestii tej guli - Ewa jest niezastąpiona i wszystkiego się dowiedziała. Dzięki Ewunia :loveu:

Jeśli gula idzie wzdłuż całego szwu (a idzie), często właśnie po jednej stronie to oznaka stanu zapalnego w reakcji na nić chirurgiczną. Zdarza się to ponoć dosyć często i jest normalne. Póki nie puchnie, nie robi się czerwone, nie jest rozgrzane - to nic się z tym nie robi. Czyli póki co nic nie robimy.

Gorsza wiadomość jest taka, że ten stan utrzymuje się dosyć długo, nawet po usunięciu już nici.

Aha, to dlatego miałam zluzować;), wszystko sprawdzone. Najważnejsze, że nic jej nie będzie.

Posted

Dzisiejsze ogłoszenia Larci:):

olx.pl
gumtree.pl
morusek.pl
petsy.pl
pajeczyna.pl
petworld.pl
kupsprzedaj.pl
pineska.pl
ojej.pl
alegratka.pl
szerlok.pl
psiamania.pl
wstawaj.pl
adsy.pl
owi.pl

cdn....

Posted

[quote name='gusia0106']Ale wiecie, że na żywo to ona jest z miliard razy ładniejsza? :)[/QUOTE]

nie wiem
ale robi się marcepan* więc może będzie mi dane się o tym przekonac naocznie ;)

* tak tylko informacyjnie piszę, że niedługo będzie bazarek

Posted

Dobrze, że wczoraj był już ostatni zastrzyk bo było ostro.
Oglądam jej brzuszek codziennie i wszystko jest w porządku.
Widać, że się dobrze czuje bo zaczyna szaleć i ładuje się na kolana ;)

Zaczynam ją uczyć dobrych manier bo nieokrzesana jest straszliwie ;)

Posted

[quote name='mysza 1']Wiedziałam, że u Ciebie manier nabierze, dlatego o tych komendach napisałam :evil_lol:[/QUOTE]

Ciasteczka wątróbkowe upiekę w tym celu więc i przepis będzie ;)

Posted

[quote name='Tora&Faro']Ciasteczka Gusi wymiatają....moje psy zwariowały na ich punkcie;):loveu:

Dzisiaj jeszcze poogłaszam Larcię, Gusiu masz może nowe fotki?:)[/QUOTE]

No mam, ale kijowe. Modelka to z niej nie jest. W domu wstawię.
Te z ogłoszenia są bardzo dobre.