mysza 1 Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Lara to około 3-letnia sunia rasy owczarek niemiecki. Kocha kontakt z człowiekiem, jest wielkim pieszczochem. Posłuszna, karna, zna podstawowe komendy, grzecznie chodzi na smyczy. Pozostawiona sama w domu, zachowuje się wzorowo, nie niszczy i bardzo ładnie zachowuje czystość. Może mieszkać zarówno w mieszkaniu, jak i domu z ogrodem. Lara nie przepada za innymi sukami i kotami, z psem umie się porozumieć. Jest odrobaczona, zaszczepiona i wysterylizowana. Kontakt w sprawie adopcji: 510 833 888 i 507 443 597. Jak coś do poprawki, piszcie ;) Zdjęcia zaraz wyszukam. Quote
idusiek Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 z psem umie się porozumiec- a w jakim języku ?:) moze lepiej dogaduje się z innymi psami, co?:D Quote
mysza 1 Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 idusiek napisał(a):album: http://img139.imageshack.us/g/dscf3412.jpg/ i kilka fot z niego: idusiek napisał(a): Bianka z Aronkiem: http://img10.imageshack.us/gal.php?g=dscf3389h.jpg kochasz mnie maleńka, prawda? Kocham kocham, ale nie bądz taki namolny: Może te??? Quote
gusia0106 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 A'propos podstawowych komend - siad i podawanie łap ma opatentowane. Tylko boi się trochę je wykonywać. Dla niej zdecydowany ton to zdecydowana trauma. W kwestii tej guli - Ewa jest niezastąpiona i wszystkiego się dowiedziała. Dzięki Ewunia :loveu: Jeśli gula idzie wzdłuż całego szwu (a idzie), często właśnie po jednej stronie to oznaka stanu zapalnego w reakcji na nić chirurgiczną. Zdarza się to ponoć dosyć często i jest normalne. Póki nie puchnie, nie robi się czerwone, nie jest rozgrzane - to nic się z tym nie robi. Czyli póki co nic nie robimy. Gorsza wiadomość jest taka, że ten stan utrzymuje się dosyć długo, nawet po usunięciu już nici. Quote
mysza 1 Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 mysza 1 napisał(a):Troszkę fotek ;) mysza 1 napisał(a):Ślicznota: Kolejne fotki Quote
Tora&Faro Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Dzięki za tekst:) postaram się wieczorem ruszyć z ogłoszeniami:) Quote
mysza 1 Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 idusiek napisał(a):z psem umie się porozumiec- a w jakim języku ?:) moze lepiej dogaduje się z innymi psami, co?:D W psim oczywiście. Quote
mysza 1 Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 gusia0106 napisał(a):A'propos podstawowych komend - siad i podawanie łap ma opatentowane. Tylko boi się trochę je wykonywać. Dla niej zdecydowany ton to zdecydowana trauma. W kwestii tej guli - Ewa jest niezastąpiona i wszystkiego się dowiedziała. Dzięki Ewunia :loveu: Jeśli gula idzie wzdłuż całego szwu (a idzie), często właśnie po jednej stronie to oznaka stanu zapalnego w reakcji na nić chirurgiczną. Zdarza się to ponoć dosyć często i jest normalne. Póki nie puchnie, nie robi się czerwone, nie jest rozgrzane - to nic się z tym nie robi. Czyli póki co nic nie robimy. Gorsza wiadomość jest taka, że ten stan utrzymuje się dosyć długo, nawet po usunięciu już nici. Aha, to dlatego miałam zluzować;), wszystko sprawdzone. Najważnejsze, że nic jej nie będzie. Quote
gusia0106 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Ale wiecie, że na żywo to ona jest z miliard razy ładniejsza? :) Quote
mysza 1 Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Zrób jej ładne, domowe zdjęcia, może ładniejsza będzie ;) Quote
beka Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='IVV']jak moze byc ladniejsza jak on juz jest PIEKNA;)[/QUOTE] oj to to wyjełaś mio to z ust :) Quote
mysza 1 Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Zajrzyjcie http://www.dogomania.pl/threads/187934-Niewidomy-ONek-ma-czas-do-soboty-26.06.-Czy-zd%C4%85%C5%BCymy-Potrzebne-deklaracje-sta%C5%82e?p=14917319#post14917319 Quote
Tora&Faro Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Dzisiejsze ogłoszenia Larci:): olx.pl gumtree.pl morusek.pl petsy.pl pajeczyna.pl petworld.pl kupsprzedaj.pl pineska.pl ojej.pl alegratka.pl szerlok.pl psiamania.pl wstawaj.pl adsy.pl owi.pl cdn.... Quote
3 x Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='gusia0106']Ale wiecie, że na żywo to ona jest z miliard razy ładniejsza? :)[/QUOTE] nie wiem ale robi się marcepan* więc może będzie mi dane się o tym przekonac naocznie ;) * tak tylko informacyjnie piszę, że niedługo będzie bazarek Quote
gusia0106 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Dobrze, że wczoraj był już ostatni zastrzyk bo było ostro. Oglądam jej brzuszek codziennie i wszystko jest w porządku. Widać, że się dobrze czuje bo zaczyna szaleć i ładuje się na kolana ;) Zaczynam ją uczyć dobrych manier bo nieokrzesana jest straszliwie ;) Quote
mysza 1 Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Wiedziałam, że u Ciebie manier nabierze, dlatego o tych komendach napisałam :evil_lol: Quote
gusia0106 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='mysza 1']Wiedziałam, że u Ciebie manier nabierze, dlatego o tych komendach napisałam :evil_lol:[/QUOTE] Ciasteczka wątróbkowe upiekę w tym celu więc i przepis będzie ;) Quote
Tora&Faro Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Ciasteczka Gusi wymiatają....moje psy zwariowały na ich punkcie;):loveu: Dzisiaj jeszcze poogłaszam Larcię, Gusiu masz może nowe fotki?:) Quote
gusia0106 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Tora&Faro']Ciasteczka Gusi wymiatają....moje psy zwariowały na ich punkcie;):loveu: Dzisiaj jeszcze poogłaszam Larcię, Gusiu masz może nowe fotki?:)[/QUOTE] No mam, ale kijowe. Modelka to z niej nie jest. W domu wstawię. Te z ogłoszenia są bardzo dobre. Quote
mysza 1 Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Allegro niuni Śliczna Lara- owczarek niemiecki szuka domu Quote
Recommended Posts